Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace - smagu girdėti apie tavo puikią savijautą :4u: . Kaip suprantu, tai tu laiminga ir dėl dukros, o ji pati? Apsiramino dėl VDG? Žinau, kad daug iš vienos klasės vileišiokų įstojo į Žirmūnų gimnaziją, kartu ir mūsų kaimynas :)

Taip, laiminga, nors šiuo atveju tai gal ir per stiprus žodis  :D kažkodėl neabejojau, kad į VŽG įstos, truputį nerimavau, kaip reiks šeimoje taiką ir ramybę išlaikyti, jei vis tik užsikeps į VDG eiti (vyras gi buvo baisiai prieš). Bet į Žirmūnus dar dvi geriausios draugės įstojo, plius turbūt ir psichologija suveikė - kai tiek ruošiesi, įdedi daug pastangų ir pasieki pergalę, sunku jis tiesiog atsisakyti.  :D Turbūt labiausiai džiaugiuosi ne tuo, kad įstojo,  bet kad be jokių dramų melodramų pati priėmė sprendimą, kuris ir mums su vyru tiko.  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos, 

Dar kartą ačiū visoms negaliu ramiai skaityt jūsų palinkejimų, ypač negaliu "susitaikyt" kad Hekate ištraukiau iš pogrindzio, bet džiaugiuosi, graži šeimyna esat ir nauji vejai labai į naudą sektai, po intemsyvios dienos oho kiek skaitymo turejau...

Net nesitikejau, bet jau sulaukiau atsakymų iš Nasos, atsakymas geriausias iš blogiausių, ta prasme patvirtino tai ką žinojom, nieko blogesnio  nerado. Planas nesikeičia, laukia operacija, nors ir lb sudetinga ir pavojinga, bet mano atveju geriausia iseitis.

Šiandien mano Kukulis baigė darzeli, žliumbiau, nors nesu iš tų, bet... Ryt dar Lu koncertas ir ramiai galesiu gultis ant op. stalo....

Nuoširdi, lb dailus ir mielas komplektukas 😍

Atsakyti

Kaip gyvenant kaimo vietovėj, beveik keista skaityt apie stojimus į gimnazijas :D
Pas mus viena ir nepakartojama.
Mano abu bernai prie tinginio, tai negręsia jiems jokie talentai ir gabumai :oh: džiaugiuosi, kad buvo proto nei vieno neįgrūst į meno m-klą. Pakanka kasdienių kovų su minimaliais mokslais.

Apie sveikatas/nesveikatas. Aš senai nauja :lol:  jaunesnė amžiumi, jaučiausi prasčiau. Ir anstvoris buvo toks solidus  :ax: 
Dabar žinau, kad kai ko nieks be manęs nepadarys, tai ir raunuosi atstačiusi krūtinę per galiu ir negaliu.

Sportas man yr baubas ir nesąmonė totali :B Nors gerbiu sportuojančius žmones už kantrybę ir valią. Man kantrybės ir valios yra didelis deficitas.

Nors... Neatmetu tikimybės, jog vieną dieną prabudusi sugalvosiu, kad reik. O jei man reikės, tai tada net ir dviračiu važiuot išmoksiu :D

Atsakyti

Ristina as labai gerai pamenu kaip Liniuka i akis giesme apie sporto nekentima ir sportas ne man giedojo 😆

Linkiu kad ir tau greiciau nei galvoji tas kada nors ateitu

Ne del grozio-del sveikatos

Ir nebutinai net sportas, tiesiog manksta gal

Atsakyti

Šarange, smagu už žinias.

Oj, aš irgi skystalas per vaikų šventes pasidarau. Šnd Gytis šoko. Kitą antradienį Emilio šventė. 

Neieškau ligų specialiai, bet kai tris savaites negaliu normaliai stovėt nei svorio išlaikyt ant dešinės pusės ( galvojau, gal rolluose kaip nors pasitempiau) nuėjau pasikonsultuot. 

Kraujo tyrimai geri. Beveik. Magnis ant žemutinės ribos. Pasipildysiu. Bus nauda ir nervams ir raumenims. 

Man dar problema su laiku šiuo metu, kol Emiliui tik 3 m., o vyro darbas iki 9 vakaro kad ir galvočiau apie kažkokius sportus. Vasarą lengviau- kieme yra treniruoklių, čia valios klausimas :D 

Atsakyti

Nu kai yra problemu su nugara gal vien valia nepasitikeciau, ko gero kokio kineziterapeuto reiketu Bet kiek as suprantu tu ir taip pas ji lankaisi ir pratimu naminems mankstoms mokaisi?

Viena kolege virs 50 m. Kartu su mumis sportuoja, yra neitiketino mano akim lankstumo ir t.t.

Nuo jaunystes problemu su nugara turi, turi isvarza juosmens daly tai jinai sako taip,  pasirinkimas arba ant vaistu sedet nuo skausmo arba mankstas lankyt, anksciau joga lanke dabar pilatesa su mumis

Nugaros skausmu nesiskundzia, sake pasijaucia tik jei pertrauka padaro

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gegužės 2019 - 20:20

Aš tik 3 nemokamus vizitus pas jį turėjau, bet dėl rankos. O juosmuo išlindo vėliau. Nu tiksliau, sena bėda, bet nekreipdavau dėmesio, kol nepasidarė kasdienis skausmas. Dabar - arba ryt gausiu siuntimą pas neurologą, arba dar 2 savaites lauksiu, kol šeimos gyd iš atostogų grįš. Su išvaržom daug aplinkui turiu pažįstamų. žinau, kad mankštos - vaistas nr 1.

Paprasta, bet skanu:

Priedas  Screenshot_20190523-213433_Instagram.jpg   157,4KB   0 Parsiųsta kartų

Graži apačia

Priedas  Screenshot_20190523-213556_Instagram.jpg   167,04KB   0 Parsiųsta kartų

Mano šviesiam, kur nugarą turiu, o blizgiai neprilipo, visai geras modelis

Priedas  Screenshot_20190523-214148_Instagram.jpg   110,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oj,  su nugaros skausmais pirmiausia marš pas gydytoją, o ne saviveikla užsiiminėt. Nes yra labai daug įvairių stuburo pakitimų ir su kai kuriais tam tikri pratimai yr žalingi,  tame tarpe ir su išvaržom. Nes tos išvaržos gali būt skirtingų vietų ir skirtingo laipsnio ir tam tikru kampu atliekami pratimai gali dar labiau padidinti išvaržas.

Mano reabilitacijoj buvo privalomos paskaitos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu tai praktiškai, Katuk, dabar gali mums paskaitas skaityt :).

Lace, smagu girdėti, tai aš ir tikėjausi, kad gal atėjo šeimon ramybė ir sutarimas tuo klausimu, tas ir svarbiausia.

Atsakyti

Neužsiiminėju niekuom, nu tik į polikliniką pas masažistę einu :) tikiuosi gaut siuntimą iš šeimos gyd. Ryt. Nes dar 2 savaites po jos atostogų lsukt- nenoriu. 

Atsakyti

Technologijų paveikta mezgėja.:)

58379012_2420240181342068_88496590984094

Atsakyti

Nu tai praktiškai, Katuk, dabar gali mums paskaitas skaityt :).

nu kažin ar vieną kartą paklausęs gali būt žinovu, bet vat pasidalint info laisvai

labas rytas

noriu namo

Atsakyti