Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Šarange, nežinau kokia operacija laukia, bet tvirtai žinau, kad tu įveiksi ir šį nelengvą etapą. Mes visos su tavimi  :heart: :heart: :heart:

Jei rimti nugaros skausmai, mano MB siuntė, kad prieš masažus nuotrauką nugaros pasidarytų (nors ir privačiai ėjo), nes su nugara labai juokauti negalima.

Ir ačiū už pagyras, tikrai jaučiu kad atradau tą mezgimo arkliuką, man patinka, todėl įdedu daug meilės, o dar smagiau kai gauni atsiliepimus su nuotraukomis, kaip mažyliai įsukti tuose pledukuose, kaip ramiai miega, kaip myli, nu tai ištirpsti nuo gero jausmo :heart:

Bet sau kokį nešiojamą irgi norėčiau nusimegzti, nes kitų nenešioju :)

Ai, dar noriu pasidžiaugti gabiais vaikais, šaunu, kad džiugina tėvelius :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 gegužės 2019 - 08:45

Labas rytas,

Šarange, laikysim kumščius už sėkmingą operaciją 💪

Šiandien gavom laiškus su planais 8tokų išleistuvėms.. Sumos tai kiek šokiravo  :unsure: Taip ir būna, kai papuoli į klasę, kur dauguma tėvų pinigų neskaičiuoja. 

Arba aš atsilikus nuo gyvenimo ir tai normalu  :hmm: 

Sveikata su mažom išimtim pastoviom :D kol kas normaliai. Sportas- geriausias sprendimas.  Bet aš ir šiaip visą gyvenimą sportuoju su aptingimo pertraukom :D Va, dabar kaip tik viena tokia :D bet jau susiimsiu tuoj :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 24 gegužės 2019 - 08:54

Labas rytas,. Sumos tai kiek šokiravo  :unsure: Taip ir būna, kai papuoli į klasę, kur dauguma tėvų pinigų neskaičiuoja. 

Arba aš atsilikus nuo gyvenimo ir tai normalu  :hmm:

Man taip Viliaus klasėj būna.... keliu bangas dėl pinigų rinkimo, tai kažkaip į penktus metus baigia išgirst, kad norą mėtytis pinigais ne visi tėvai turi.

Atsakyti

Labas rytas.

Sportas yra gėris. Prieš pastojant buvau pradėjus sportuoti. Savijauta po mėnesio pasidarė nereali. Dar po darbo ir sporto grįžus kalnus galėjau nuversti. Pradėjau įsivažiuoti į sveikesnį gyvenimą. Bet kai tik sužinojau, kad pagaliau pastojau ėmiau ir išsigandau. Palikau totalia bulve. Ir palaipsniui per du metus grįžau į ten, iš kur labai sunkiai pusę metų kapsčiausi :) O dabar pradėjus vėl dirbti ir dar turint metinuką namuose labai gaila laiko svorių kilnojimui. Nu nes norisi praleisti daugiau laiko su vaiku. Gal ir pasiteisinimas, bet šiuo metu sportui salėje laiko nulis, o namuose sportuoti motyvacijos jokios. Labai tikiuosi rudeniop vėl grįžti į salę.

Mezgimo fronte: megztinis D ant virbalų. Rankovės į pabaigą. Mokinsiuosi reglaną nuo apačios. Kai pavyks, pradėsiu mokintis reglaną nuo viršaus. Nu nes realiai tik megzt tiesiai moku, bet o apie technikas tai patyliu :D

Atsakyti

mes apie technikas gal ir nepatylim, bet tai nereiškia, kad megzt mokam :D

Atsakyti

Hekate o kam tau abu reglanus mokėt?

aš iki šiol nemoku reglano nuo apačios ir nieko, puikiai mezgu nuo viršaus :)

nu tiksliau gal mokėčiau nuo apačios bet nematau reikalo, nebent raštas reikalauja

Atsakyti

Jei rimti nugaros skausmai, mano MB siuntė, kad prieš masažus nuotrauką nugaros pasidarytų (nors ir privačiai ėjo), nes su nugara labai juokauti negalima

Man masažistė ir liepė pasitikrint. Nes skauda klubą, šoną. Pati nepagalvojau apie stuburo apačią, nes prieš tai tik viršų bandžiau atreanimuot. O ji daug metų dirba su masažais, apčiupinėjo ir sakė, sužiūrėt iš kur bėda, pasitikrint nuodugniai. Ar tik nervas užspaustas, ar išvarža.

Pagal eilę turi būti vizitas pas neurologą.

Dabar sėdžiu klinikose eilėj dėl astmos tyrimo. Iki darbo dar nepatenku šiandien.

Ryte surinkau vaikų sveikatos pažymas į stovyklas, mokyklas. Darbas atkris prieš rugsėjį. 

Atsakyti

Sveikos. Sarange, tavo pasisakymai asarot vercia, tai as tavo klausimu tyliai pabusiu palaikymo komanda, o tai bliaut darbe nelabai turbut butu. Oh tie hormonai.

Niuma, ir su masazais atsargiai. Maniskis turi kelias isvarzas, nu negali jis pas normalu masazista eit. Ir siaip jam nelabai tinka ir visokie pakabinimai. Vos spusteli ne ten, ar atlieka kabojimo pratimus, iskart skausmai intensyveja, arba atsiranda (na jei nebuvo). Jam tinka tik manksta (kurios nedaro), plaukimas ir po 2 ampules i sikna tam tikra perioda (kai jau is lovos neislipa).

Atsakyti

Isimeciau darban kamuoliuka siulu, ir irklus (nes tokio dydzio su valu virbalu neturiu), tai jei zmoniu nebus ieskosiu pumpuriuku ismezgimo budu. Jusu idemiai neskaiciau, kai apie tai kalbejot, o dabar paciai negrazus gaunasi.

Atsakyti

vat apie ką aš ir norėjau pasakyt, kad priklauso kurioj vietoj ta išvarža, kokio laipsnio ir dar į kurią pusę išsiveržus, tai pratimais galima priversti ją dar labiau veržtis, o ne raumenis sustiprinti jai sulaikyt

aišku, labai patogu yr taip teisintis: nežinau priežasties, nepatenku pas gydytoją, tai ir nesportuosiu :Dkad nepablogint

Atsakyti

Katuk, dar labai gera priezastis - dabar neskauda. Nes su paskutiniu paguldymu ant lovos maniskis dievagojosi, nu kad jau nuo dabar viskas... manksta kasdien. Net kilimeli nusipirko.... Ir...

Atsakyti

Pas mamą yra išvarža, tai jai geriausiai tempimo pratimai vandeny, kai sanatorijas gauna.

Gaila, kad Oazėj neliko baseino. Tai vienintelis sportas, kurį pripažįstu.

Nu ką, padarė plaučių tūrio tyrimą, kurį jau buvo poliklinikoj darę  :oh:  kitą penktadienį prieš aštuonias vėl ant kilimėlio. Dabar jau tikrai astmos ieškos. (ir neras, tikiuosi, bet keturis su puse mėnesio kosėt buvau pavargus). Įtariu, kad nuo kažkokio žydėjimo spazmavo man.

Šiandien darbe tuščia - kas serga, kas atostogose, kas seminaruose. Iki pietų viena skolega buvo, dabar aš jį išleidau. Atstovaujam visą skyrių :D 

Atsakyti