Screenshot_20190524-134911_Pinterest.jpg 141,03KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190524-134950_Pinterest.jpg 156,04KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190524-135203_Pinterest.jpg 127,06KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190524-134911_Pinterest.jpg 141,03KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190524-134950_Pinterest.jpg 156,04KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190524-135203_Pinterest.jpg 127,06KB
0 Parsiųsta kartų
Hekate o kam tau abu reglanus mokėt?
aš iki šiol nemoku reglano nuo apačios ir nieko, puikiai mezgu nuo viršaus
nu tiksliau gal mokėčiau nuo apačios bet nematau reikalo, nebent raštas reikalauja
Na čia greičiau ne iš poreikio, bet iš sportinio intereso
vat noriu pabandyti. Pastaruoju metu norisi išlipti iš savo komforto zonos, kai darau tik tai kas išeina ir daugiau jokių naujovių visame kame ![]()
Man 40 stuktelėjimas buvo nuostabus! Atradau spalvas, sijonus, sukneles, mylėt save ėmiau. Po 40 ir biškį sportuot ėmiau
.
Būkim visos sveikos, o kai jau neišeina fiziškai - tai būkim sveikos bent jau dvasiškai
.
Restar, kaip apie mane parašius būtum 😉na tik kad man sujudimas prasidejo truputi pries 40...
Hekate, sveika prisijungus!
Sita tai galvoju kas cia dabar su manim pasidarys
Spalvas megstu nuo vaikystes, sukneles irgi
Pradesiu plesytus dzinsus nesiot ar ka?
Suknios kuna pabaigiau, iki kauliuku nedariau, iki puses blauzdu tik
Bet nepatinka kaip skeltukas ziojasi, sagas susiusiu manau
Vyrui vaizdelis patiko, nereik ir tu keliu kg mest anot jo
Nu bet del saves ne del vyro taigi
Bet kaip seniai kazka ne balachoninio o prigludusio nusimezgus buvau..
Debatu neziuriu, kazko nervai nelaiko
Niekas netiki kad musu kandidate laimes ![]()
Labas,
qqte, o aš tai kiek su kuo savo aplinkoj pakalbu, tai praktiškai visi už kandidatę, net nežinau ar sutikau, kokį karštą kandidato rėmėją, nebent kai kas abejojantys...
Kaip ir baigiau savo medvilninį, liktų tik apačią užbaigt, bet net nežinau, prašosi jis man išardomas Niekas nepatinka. Akys nelygios, bet tai gal kiek pagerėtų po skalbimo, rankovės kažkokios negeros, raukšlė metasi, o ir šiaip prastai atrodo. Nors visuminis prastas atrodymas, tai daugiau dėl kūno, o ne mezginio, tai net nežinau, ar išeitų, kas geresnio. Vienintelis patinkantis dalykas tai spalva, bet gal tikrai ji ne man. Tai toks šeštadienio priedas prie ir taip nekokios paskutinio meto savijautos.
Saulytė, nors ir vėjuota. Deginamės kopose, o vaikai su megztiniais prie jūros žaidžia ![]()
received_1688660454569719.jpeg 218,25KB
0 Parsiųsta kartų
Qqut, man FB burbule visi už taškučius, aš irgi, bet kažko bijau, kad mūsų per mažai...
Aš irgi taip manau,kad taškuotųjų per mažai.bet labai didelio blogumo nebus,jeigu ne taškuotą išrinks,bile ryt nebus tam tarpe Skvernelio ![]()
Kaip karšta...ravint pasilenkus net galva tvinksi.o reik levandas kažkaip apravėt,pernai,kai tokį plotą sodinau,nemaniau,kad taip apžels ir jų bus tiek daug ![]()