Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas iš Marijampolukės :)

turiu šventą taisyklę, savaitgaliais neliesti nei kompiuterio, nei telefono. Taip, kad nedingau :D

Vyras prabuvo Nemune abi dienas, o mudu su mažuoju varėm į Birštoną laiko prastumti :D
Pamezgiau kelias eilutes. Nors mezgimo alkis buvo didžiulis, bet taip ir neprisėdau ilgesniam pamezgimui.

Vakar be penkių aštuonios bėgau pabalsuoti už taškelius, bet to mano balselio deja neužteko :( O prisijaukinti poną patiną man bus ganėtinai sunku. Nu nemielas man jis nors tu ką :(

Kerpena, megztinis atrodo nerealiai. Aš bijau sau megzti dėl rankomis megzto mezginio ant mano apvalių formyčių išvaizdos :D Bet išsisaugojau visas foto ir keliu į norų sąrašą. Noriu tokio sau LABAI LABAI. Ir va čia man reikia reglaną mokintis :) ir dar siūlus išsirinkti :D

Atsakyti

Aga, švyst ir nėra. Norėjau rašyt- laukiu, kito, bet turbūt nelabai laukiu: Viliaus gimtadienis su draugais; Anykščiai - darbo išvyka vaikų dienos proga į lajų taką; Viliaus gimtaidenis su giminėm. Vėl lauksiu pirmadienio, kad darbe pailsėčiau po savaitgalio :D

Atsakyti

Sutinku su nuomone, kad seimą geriau žmonišką išsirinktume, vietines valdžias. O ne dėtume kažkokias viltis į prezidentę/ą, kuris LT nelabai ką gali.
Man keistas žmonių požiūris, kad va... dabar tai bus... Kas bus? Orakulai mes? Žinom ateitį? Nu jei žinom ateitį, tai pirmyn į valdžią, ir įrodom savo darbais :D liežuviais malt tai visi "mandrūs".

Gana politikuot :D

Pasidžiaugsiu siūlu :D medvilnė su merinu ir Anykščių.

Nors Liniuka pasakojo, kad jai visai nepatiko ( tikiuos, gerai atmenu :D ). Ir persigandau, paskaičius jos patirtį, bet jau mezgiau šį daiGtą, ir didžioji dalis buvo numegzta. Tad jau ne laikas buvo išardyt.

Man laaaaabai patiko siūlas :wub: ir kaip atrodo mezginy :super:
Priedas  11.jpg   184,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas

vaikis siandien pareiske kad blogiausia diena jam - nes is pat ryto kraują nuleist ėjom, o paskui suzinojo dar kad taskiukai nelaimėjo

Kerpenos megztuko spalva graži, čia ta medvilnė kur kompanjono ieškojai?

apačią kaip Nitė patarė platinčiau o šiaip tai nešiotinas nešiotinas, siūlių ir reglano raštelis gražus cinkelis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 gegužės 2019 - 08:55

mano suknia džiūsta, norėjau ta proga kažką naujo pradėt, net gal dar vieną suknelę iš wooly šilklinio

bet pasimezgiau mėginuką

plonokas ir glamžosi

jei dėt dvigubą bijau kad neužteks, nes suknytė heywardo tipo būtų  balachoninė tokia o siūlo gal 540 gr. metražo nežinau bet su 2.5 mano tankiu mezgimu pats tas

gal mėgint, nesigaus suknia, tai bliuska vistiek gausis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 gegužės 2019 - 08:59

Kerpenos megztuko spalva graži, čia ta medvilnė kur kompanjono ieškojai?

apačią kaip Nitė patarė platinčiau o šiaip tai nešiotinas nešiotinas, siūlių ir reglano raštelis gražus cinkelis

Taip, čia ta medvilnė. jei atidžiau pažiūrėsi, pamatysi, kad apačia ir rankovių galiukai tokie su pilkuma, ten kitas siūlas.

Dėl platinimo tai žinau, ir daug kur darau panašiai. Tik šitą lyg mezgiau laisvesnį nuo viršaus, tai pagalvojau, kad tada visai maišas bus, bet matyt reikėjo, gal ne nuo pažastų, tai bent nuo liemens kokią viena kitą akį pridėt.  :)

Atsakyti

Visoms nusiminusioms pacituosiu maždaug Oželytę: ne turėkit svajonių, nes jos įstato mus į tunelį ir nebepastebime aplinkui kitų galimybių :D Stebiu rinkimus su ironiška šypsenėle :D

Kerpena, būtinai nešiok :4u: Tinka tau ir ypač šitam deriny su tokio modelio kelnėm :wub: Tik vieną ne į temą pastebėjimą turiu. Ne nešiok tokių trumpų karolių. Trumpina ir apvalina kaklą. Dėkis ilgus su kokiu pakabuku, kad formuotų V raidę :4u:

Atsakyti

Kaip mane nervina telefonas, kad taisydamas visur "ne" atskiria. Kaip koks rusas :D​ 

Atsakyti

Sveikos. Savaitgali bandziau autobusu VIENA nuvaziuoti i Klaipeda, na galvoju trys valandos laisvo mezgimo. Ir ka jus manot, net rasto normaliai neprasimezgiau, neissirinkau. Atbegau paskutine i autika, atsisedau vairuotojui virs galvos beveik (na kedes auksciau keleiviu, tai eile uz vairuotojo) ir ka. As maskatuoju virbalu, nuo siulu plaukeliai krenta, vairuotojas nusiciaudeja, karta, kita... kosteli, dar karta, po kiek laiko pradeda sluostytis akis ir normaliai koseti... Tai arba plaukeli itrauke, arba nzn.... sutapimas. Pradedu itarti, kad cia mano kalte, paslepiau pries Kryzkalni siulus. Zmogus pasivaiksciojo lauke ir visa likusi kelia nei suciaudejo nei sukosejo. O man teko skaityt knyga. Gerai, kad bent pasiemiau ir visai idomi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 27 gegužės 2019 - 10:01

ramintas nu sukėlei vairuotojui alergiją megzdama :)

mano tėtis panašiai į kai kuriuos mano mezgimus sureaguoja :)

Atsakyti

aš naktį rezultatus stebėdama Avicenos mokinį damušiau, dabar nebežinau ko noriu

atsiverčiau kažkokį detektyvą Sandros Brown

Atsakyti

Aš tai visiškai totaliai įsimylėjau Jo Nesbo detektyvus :wub:​ 

Atsakyti