Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net as taskuota suknia nusipirkau

Iki siol gal irgi tik maza budama turejau, tokia balta pusta su roziniais zirniukais 😆

A ir dar naktinius berods turejau 

Atsakyti

Nite, gera tavoji atmintis :D 

Manau 60-40 proc ne damos naudai bus rinkimai. Kas balsavo už Skvernelį, rinksis vyrą.

Kaip aš mėgstu pajūrio režimą su Emiliu. Niekur skubėt nereikia. Nupėdinam iki jūros, pabūnam, atgal. Abu kartu pamiegam. Paskui vėl prie jūros pasivaikščiot. Aš kaip po sanatorijos jaučiuosi :) 

Atsakyti

Nu aš ne fanatikė, tai man vienodai šviečia, kuris laimės :D Man tik pikta, kad vėl išsiųsime krūvelę niekdarių europinių pinigų susirinkt :B Mano laisvei iškilo grėsmė, panašu, kad eisiu dirbt, ale išsiderėjau, kad nuo liepos 8 :B O kol kas grožiuosi vaizdais, pavyzdžiui irisais :wub:

Priedas  IMG_20190524_103814_resized_20190525_052742041.jpg   252,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nite, gera tavoji atmintis :D

Nu tikrai ne viską atsimenu, ką daržely vilkėjau  :angel2:  bet kai kurie dalykai neužmirštami :D Dar prisimenu, kad turėjau raudoną sijoną pusę saulės kliošo su išsiuvinėtu baravyku :wub:

Atsakyti

Labas,

Taškučių neturiu, bet labai noriu :wub: Ir už visus taškuotus :4u:

Gal kuriai pasiūlymas tinka :D   Lyg turim čia pavargusių :D Priedas  32191EFB-F64D-4F16-AB1E-9BF0ECA57A56.png   1,09MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 25 gegužės 2019 - 17:57

Limit, nemokėčiau viešai pavargus būt :). Aš irgi pamenu pūsti sijonų ir rankovėm tokią ala šilkinę alyvinę suknelę su juodais taškučiais :wub:​ iš ankstyvos vaikystės. Žinai, kad diedulis paimdavo maišus mano išaugtų rūbų ir kam nors nešdavo atiduoti. Tai tos baisiai galėjau, atsimenu, raudojau, kaip atiduot nenorėjau... Galėjo būt 3-4 metai man max. 

Atsakyti

:)

Vyras atsisake pavargusiu atrodyt :)

Atsakyti

Pagal nuovargį labai tiktume, pagal amžių jau kiek per seni, bet jau niekas manęs nenuvarytų filmuotis ir dar reklamoje. :unsure:

Atsakyti

Mes tiktume :D ypač jei po darbo dienos  :D 

Atsakyti

Mano abejotinas megztinis. Vis dėto užbaigiau,  išsiploviau ir šiandien net panešiojau. Pagalvojau, kad išardyti visada spėsiu. :hihihi:

IMG_20190526_144209_medium2.jpg

IMG_20190526_161639_medium2.jpg

IMG_20190526_161614_medium2.jpg

IMG_20190526_144333_medium2.jpg

IMG_20190526_144257_medium2.jpg

Atsakyti

Kerpena, super :bigsmile: spalva neabejotinai tau tinka  :D

Neardyk  :D net nesuprantu kodėl tokia mintis tau kilo  :rolleyes: 

Vieną tik pasiūlymą turiu - daryč nuo pažastų platėjantį, vos vos. Tik tiek, kad laisvumo ant užpakalio atsirastų (nebeliktų klosčių nugaroj ant liemens :mirksiukas: ), bet siluetas nepasikeistų - liktų tiesus.

Atsakyti

Na, man tai irgi Kerpenos megztnis nepanašus į ardomą :rolleyes: :D

Atsakyti