Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man net labai patinka Kerpenos megztukas  :wub:  ir spalva  :wub: 

O ypač tos juostelės siūlių vietose  :wub: 

Atsakyti

nu, ką taškiukai pralaimėjo...

Bet, kaip sakėt, saulė vis tiek švies :)

Bet lieka intriga- ar ufonautų žinovas Marčiulionis pateks į Europarlamentą, ar ne  :D​ 

Atsakyti

Nu kažkaip... Neverkiu, bet ir džiugesio nejaučiu. Keista būti mažumoj. Na, bus įdomu stebėt, ką gero nuveiks tas visų numylėtinis... 

Atsakyti

Liūdnumos jausmas. Ir nusivylimo. Išgyvensiu. Bet kaip Maldeikienė (galima ją mėgt, galima -ne, bet taikli būna) pakomentavo - mums pasiseks, jei tik Lietuva neturės rimtesnių konfliktų...

Atsakyti

Na, žmonės išsakė savo nuomonę :) ta nuomonė ir gavosi, kokia gavosi.
Tas kas dabar mažumoj, buvo garantuoti, kad bus daugumoj :D

Atsakyti

Nemanau. Kai pirmam ture pamačiau, kiek balsavo už skvernelį, buvo aišku, kad jie savo balsus atiduos už vyrą. Tiesiog. Tik galvojau bus 40/60 pasiskirstymas. 

Atsakyti

Labas

Aš tai labai džiaugiuosi rezultatais. 

Niuma nemanau, kad už Nausėdą balsavo kad jis vyras. 

Atsakyti

Kokia keista ir  "skysta" Nausėdos kalba Daukanto aikštėje ...apie davatką , tvarkančią šventorių ir visa laiką besimeldžiančią už jį, Nausėdą. ir t.t... :blink:​ Ar tai jam normalios kalbos niekas nesugebėjo parašyti?... :unsure:

Faraway, tas faktorius tikrai ne paskutinėje vietoje  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 26 gegužės 2019 - 22:47

Jo, skysta absoliučiai. Na, bet matysim pagal darbus, kurie prasidės, kai baigsis euforija.

Bandau laukt savo apylinkės rezultatų, nors koks skirtumas jau. 

Atsakyti

Aš manau, kad tie nauji balsai buvo ne už  Nausėdą, bet prieš Šimonytę. Tą turėjau galvoj. Nesubrendę dar jos liberalumui ir atviriem atsakymams. Aš pati asmeniškai juo netikiu. O bus kaip bus. Gyvensim toliau.

Atsakyti

Labas

Aš tai labai džiaugiuosi rezultatais. 

Niuma nemanau, kad už Nausėdą balsavo kad jis vyras. 

Labas rytas :)

Mano uošviai balsavo vien todėl kad vyras :) uošvis sakė, senmergių užteks jau :D

Aš kažkaip nei liūdžiu, nei džiaugiuos. Nes nesu tikra kur daugiau galima nuveikt :) man atrodo, jei Šimonytė liks vyriausybėje kažkokia forma, tai gali ten bilekiek nuveikt.

Atsakyti

labas rytas

manęs rezultatai labai nenustebino.

daug įvairių priežasčių tam buvo, nėra taip blogai kaip galėjo būti :D o ir prezidentas nelabai ką ir gali tokio grandiozinio šalies viduje. o užsienyje gėdos nepadarys, manau. 

o žmonėms 100 procentų valdžia niekada nebus gera. ir apie visuomenės susitelkimą, ramybę ir vienybę dar ankstoka kalbėti,

išsirinktume bent kartą seimą žmonišką, va čia tai būt pasiekimas

tai va, o gyvenimas eina kaip ėjęs :D

Kerpena, nu man irgi viskas gerai su tuo megztuku. gal tiesiog norėjai kažkokio tvirtesnio, ne tokio paslankaus, dėl to nepatinka? bet spalva tau tinka, dydis irgi, Nitės patarimai man irgi patinka, turbūt tas paturbinimas pataisytų tą, kas tau nepatinka. nepaisant visokių ten graužimųsi ir savęs plakimo, esi graži moteris. beje, ir kelnės tau tinka :rolleyes:

savaitgalis toks kažkoks, švyst ir nėr :D

ir mano irisai dar tik skleidžiasi :rolleyes:

Atsakyti