Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu bet per tris savaites tai net ir vyriskas kojines tik vakarais pamezgant įmanoma numegzt ir nervų nei sau nei anytai negadint :)

nes paskui tikrai ne tik nukvakus anyta širdies smūgį gaus dar ir pačią sąžinė ar šiaip koksai stresas užkamuos :)

Atsakyti

o mano anyta ant saviškės pamenu irgi burnodavo kad kokia velnio pramanyta, deja pati geresnė tikrai nebuvo...

Atsakyti

Čia kaip yra knyga Ta pati Alisa ir filmas pagal ją. Tai ten moteris suserga ankstyvojo Alzhaimerio forma ir labai bijo to laiko, kai jau nebeprisimins nieko ir susidarius netgi kažkokią programėlę,  kad kai nabeatsakys tam tikrų klausimų, reikia pasiimti vaistus ir išgerti, juos turi pasiruošus stalčiuke.  Ten jai telefonas lyg tuos klausimus vis išmeta ir kompe kažką turi įsirašius.

Bet kai jau iš tikrųjų nebeprisimena, nelabai tos programėlės suveikia, o paskui išvis kitaip gyvenimą suvokti ima. 

Atsakyti

maisto tema

https://www.delfi.lt...o.d?id=81263175

aišku,viena, tai Amerika, antra, tai delfis :D bet krislas tiesos tame yra

as lig siol nesuprantu, ir  gydantys daktarai man nedave jokio atsakymo,  kodel prie mano mamos, katra mano akimis  maitinosi   pavyzdingai, prissikabino butent zarnyno vezys , ir nuvare staiga ja i kapus .... kadangi sirgo sirdies ligomis,  diabetu, tai maista visa  laika prisiziurejo. kosytes, varskytes, darzovytes, ... jokiu ten  pusfabrikaciu  negere ir neruke .. ir vat bac...

Atsakyti

spėju čia nėra ir negali būt atsakymo kodėl

čia kaip mano vaiko epilepsija, kas iš kur ir kodėl niekas nežino

kažkokios genų išdaigos...

Atsakyti

Nu bet per tris savaites tai net ir vyriskas kojines tik vakarais pamezgant įmanoma numegzt ir nervų nei sau nei anytai negadint :)

nes paskui tikrai ne tik nukvakus anyta širdies smūgį gaus dar ir pačią sąžinė ar šiaip koksai stresas užkamuos :)

bet apie tą nukvakimą, tai kartais pagalvoju, kad gal aš pati labiau nukvakus nei ta anyta :D  nes ji man sako, kad aš jau buvau prisižadėjusi, o aš tai nepamenu :D

ir esmė tame, kad ne vienų tų kojinių reikia :B ir net dvejų būt mažoka, kalba eina apie didėlesnį kiekį

Atsakyti

as lig siol nesuprantu, ir  gydantys daktarai man nedave jokio atsakymo,  kodel prie mano mamos, katra mano akimis  maitinosi   pavyzdingai, prissikabino butent zarnyno vezys , ir nuvare staiga ja i kapus .... kadangi sirgo sirdies ligomis,  diabetu, tai maista visa  laika prisiziurejo. kosytes, varskytes, darzovytes, ... jokiu ten  pusfabrikaciu  negere ir neruke .. ir vat bac...

todėl kad žmogaus organizmas sudėtingas, todėl, kad kiekvieną iš jų veikia skirtingi aplinkybių rinkiniai, ir todėl, kad nėra vienos vienintelės priežasties niekada. ir šiame straipsnyje kalba apie tikimybės susirgti padidėjimą, o ne tai, akd tik vat nuo to ir suserga

neseniai skaičiau apie tai, kodėl vieni patampa alkoholikais, o kiti ne, nors vartoja gal net ir daugiau. pasirodo, kažkoks ten genas yra, kurį vieni turi, kiti ne. bet tam genui pasireikšti reik dar irgi tam tikrų aplinkybių

Atsakyti

Dar vakar papasakosiu savo autobuso nuotykius.

Naudoju programėlę ir visada turiu tų el bilietų. Vakar įlipu, ir internetas staiga pasibaigia :D Tik įlipus gaunu žinutę, kad visi mano turimi 4 Gb išnaudoti :rolleyes: Su wifi šitas reikalas neveikia. Grynų visai neturiu, kelis centus, viską vaikam išdalinau. Kišenes iškuičiau, nieko. Kortele už bilietą susimokėt negalima. Tai važiavau pora sustojimų su drebančia zuikio širdim :D

Atsakyti

o mano smegenys man kuzda, kad mama gere baisiai daug vaistu visa gyvenima nuo visokiu kitokiu ligu...   nu ir gal ... margarinai visoki madoj buvo... ir gal... angliavandeniai  prisidejo . saldumynus labai mego. tik del diabeto ju  vengdavo ...

Atsakyti

Lusasita o mama antro ar pirmo tipo diabeta turejo?

Katuk bet jei spesi vienas kojines ir tai jau tau pliusas gi. Nes lyg ir neprivalai kitiems megzt.

Kazkada buvau atradus straipsni kaip graziai isisukt kai taves praso kazka megzt kitiems. Tiesa angliskai tai negarantuoju kad viska gerai atsimenu. Bet is tavo atvejo lyg buvo toks kad nu pazadi. Ir nepadarai.a vdrug uzmirs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 gegužės 2019 - 16:20

qqte, antro . ji turejo  antsvori . 173 cm ugio islaikydavo  apie 90  kg svori. mano akimis buvo stora. nu nes ne raumenys o lasiniai .      o sveikatos neturejo nuo jaunystes, ligu maisiukas buvo . po  brolio gimimo sustambejo . o jau manes  gimdyt jai neleido, liepe daryt aborta ( del sirdies,  kraujospudzio  ir t.t.)  gimde mane 34 metu.   40 metu  liepe daryt  sirdies voztuvu operacija, bet nedare, nes  vaikai neuzauginti, o rizika didele... nu tai kiek as atsimenu, visada visokios  ligos  apipuole  buvo . bet labai  pavyzdingai laikesi, kad svoris nekiltu .  valge labai mazamis porcijomis , tik daznai del diabeto . 4 - 5 kartus ...

tai ir noriu pasakyt kad ne kazkoks butinai blogas maistas  sukelia ta zarnyno vezi

Atsakyti

Turbut kad nebutinai maistas

Juk net augalai buna turi tu visokiu naviku...ir tikrai ne nuo trasu ar blogos zemes manau. Atsitinka ir viskas..

Atsakyti