Nežinau nei ko noriu, nei iš ko
Tik labai nervina prie teliko tuščios rankos
as zirnius atsejinejau, tai kai sudygo paskui visi
agurku susejau 100 seklu pakeli, sudygo, gal kokie 25 . turbut kurklys suede, nes vieni urvai urveliukai . su sparaginem tas pats . vel atsejau is naujo . kazi isdygs ar nea
vat ko prisisodinau kaip durnius pupu
, tai kopustiniu reikalu : melynu kaliaropiu, zaiu kaliaropiu caramba salotiiu kopustu, megaton kopustu, kamienaja galova kopustu , ir brokoliu . nu tai esim kopustus
nu pomidorai irgi auga. paprika tik viena kolkas krito nuo kurklio . svogunus izgelbejau, sodindama i vagutes priberus kiausinio lukstu . graziai auga. burokeliais irgi lapeliai mojuoja, jau prisiroviau gera pluosta. ir spinatu parsiveziau, ridikeliu, krapu, svogunlaiskiu ir ... rabarbaru
ka su tais padaryt nenaudojant cukraus tai nezinau
Nežinau nei ko noriu, nei iš ko
Tik labai nervina prie teliko tuščios rankos
tai gal nori man pagelbėt ir kojinių numegzt
Nu neee
Kojinių nemegsiu
Aš mezgu patį paprasčiausią baktusą. Pasakojau, kaip tingėjau skaityt kraštelio aprašymą, o čia savaitgalis ištiko, važiavau pas tėvus, galvoju, reikia nors kokio mezginėlio, tai taip ir pradėjau paprastą. Jei paskui netingėsiu, gal apnersiu.
Nors kelionėje beveik nepamezgiau, bet vakar vakare turėjau skanavimo, o mūsų skaneris kažkoks ožių pilnas - tai pakimba, tai nežinia kiek laiko vieną lapą skanuoja, tai mezgiau tuo pačiu sėdėdama, ir žiūriu netgi pasistūmėjau šiek tiek.
Nu va, kojinėms siūlų turiu pilna, ir gerai būtų jų atsarginių turėti, bet kad neįdomu... Baktusus irgi ketinau megzti, ir reikėtų, bet kad įdomu tik iš naujų fainų siūlų
. Mažoji priminė, kad jai megztinį žadėjau, bet kad turiu jai tinkamos spalvos tik plonesnių siūlų, kur galima būtų mašina megzti, bet kad ... bijau...
O bet tačiau panašu, kad trečią vaiką reikia į traumatologinį vežt - mažasis kojos pirštas ištinęs ir skaudamas. Tai nutiko vakar lyg vakare, bet nelabai kreipėm dėmesio, vis galvojam - praeis, tai mums reikia pakankamai nemažai skųstis, kad išgirstume (asocialai....). Tai šiandien jau girdžiu. Žinau, kad tą pačią dieną reikia vežti, bet labai jau ilga melodija, kol per polikliniką pakliūsi pas kokį chirurgą ar pan... Tai laukiu vyro, siųsiu jį...
Ai, dar gavau skolų išieškotojų įmonės laišką apie skolą už šiukšles. Suma tai nerimta, bet tai iš kur čia man ji? Negi aš atskirai už šeimą turiu sutartį su VASA? nebuvau apie tai girdėjusi ir niekada nieko nemokėjau, jokių perspėjimų, nieko, iškart skolos išieškojimas. Gal vyras prasiskolino, nes jis tuo lapelius paprastai moka
.
su šiukšlėm pas mus buvo taip: keletą metų gaudavau sąskaitą aš, nors namas vyro vardu ir sutartį jis sudaręs. Ir kolegėms tas pats variantas- už šiukšles turi mokėti moterys
.
Skambinau į ŠRATC, labai nustebo, sako, o koks jums skirtumas, kieno vardu sąskaitą siunčiam...
Tai visgi lūžis. Trečias... Vaikams į akis tai nesijuokiau, bet kalbėdama su kaimyne telefonu jau isteriškai žvengiau....
Restar, mano kolegė tai gavo sąskaitą už vyrą, kuris jau daugiau metai miręs...
O šiaip man rodos sąskaitas siunčia visiem savininkam, keista, kad anksčiau negavai.
Mano dukros išsikrausto į baraką
Jaučiuosi keistai.
Restar,
Katuk cia kur? O as atskyriau pagaliau rankoves nuo kuno savo mezginio dabar jau begalybines lygaus mezgimo eiles Indaploves taisyt nebeapsimokejo, pirkom nauja, ryt tik parsivesim Nu galejo kokia skalbimo masina geriau sugest nes indaplove vistiek beveik tokia pat emem...
Restsr, nu.... sugis gi. Toks vat šis laikotarpis tau.