Ristina, o tu pabandyk paskambinti ar parašyti Į Plungės liną, t.y. lovelin . Kai dar pernai jie buvo Plungėje, tai tikrai parduotuvėje buvo nepalyginamai daugiau spalvų, nei internetinėje parduotuvėje, sako, nespėja visų sukelti .
siulu sandelis lina su viskoze ikele https://scontent.fvn...0e1&oe=5D84D2F9
Gal atostogauja kartais.
Kaip pagalvoji, tai tų vyšnių būna įvairių spalvų
. Toks netinka? https://www.siuludam...nos-gijosbordo/
Vuo
panašiausia
Ristina, o tu pabandyk paskambinti ar parašyti Į Plungės liną, t.y. lovelin . Kai dar pernai jie buvo Plungėje, tai tikrai parduotuvėje buvo nepalyginamai daugiau spalvų, nei internetinėje parduotuvėje, sako, nespėja visų sukelti .
Neturi..
Kapseika, oho kokia ankstyva
😊As dazniausiai 4 - tą keliuos, 5.45 jau būnu darbe. Kas keleta savaičių gaunu laisvą grafiką, tai galiu 5 keltis.
Uztat vakarais anksti smingu, nedyvai, kad mezginio tiek ir tematau.
Kapseika, kodėl taip anksti reikia jau darbe būti? O kada iš darbo?
Biškį mezgu, bet vis ant vietos...
Nu va mes visiskai uzdarem mokslo metus, pasiplaukiojom su klasiokais laivu Trakuose, paskui kibininej taip smagiai pasedejom, vaikai slapi, raudoni ir laimingi pasiautejo gaudyniu ant pieveles zaisdami..
Gaila su mokytoja teko atsisveikint, kitais metais jau bus kita...buvo mergaiciu kurios ir apsiverke
Nepamezgiau..bet svarbu noras yra 😉
Kapseika, kodėl taip anksti reikia jau darbe būti? O kada iš darbo?
Mūsų įmonė turi būti telefonu pasiekiama nuo 6 iki 18 val. nes klientai išsibarstę po visą pasaulį. As išsilygus, kad dirbu tik ryto valandomis, kas man didžiulis pliusas, nes po piet neturiu kas pasirūpina vaikais. Grįžineju labai įvairiai, pagal kontraktą privalau šešias valandas dirbti, o pagal situaciją dažnai lieku ilgiau, bet jau laisva valia😉
Šiandien spintų kraustymo diena, nusiteikusi kovingai, noriu kaip reikiant prasišluoti...
Pas mane netyčia gavosi spintų kraustymo diena
kolegei suknutę skolinsiu. Tuo pačiu atrinkau dar kalna rubu atiduot jai arba dukrai.
Pas mane spintos iskraustytos ir kruvike koleges dukrom suruosta. O siandien generalini tvarkyma pradejom..nu bet panasu per diena nesusisuksim. Dar nemezgiau.
Beje gavau zinute kad ominvoj prie darbo laukia siunta. Is woolyy, vakar pries pietus uzsakiau tik.is rygos greiciau atejo negu kita kart is kito vilniaus galo
Oooo, aš sektiškai irgi spintas krausčiau vakar vakare. Dukrai vieno daikto ieškojau, tai ta proga, kad jau pradėjau kuist, tai persirinkau didžiąją dalį savo rūbų, atrinkau žieminius, kai ką atrinkau išmetimui. O šiandien visą dieną abi su mašina skalbiam, o aš dar ir lyginiu. Aišku atsikėliau 10:30, tai tiek tos dienos. Nors turiu pasiteisinimą - šįryt penktai vežiau vyrą su dukra į oro uostą, nelabai spėjau ir atsibust, tai grįžus vėl nuėjau miegot.
Bet tai kiekvieną kartą kiek giliau į tvarkymąsi pasinėrus, apima neviltis. Tiek daug dirbau, kojas skauda, visa šlapia nuo prakaito, o tik tiek menkai nuveikiau. Iš kiekvieno kampo tyko po darbą. Neįsivaizduoju, kaip pasiekti, kad tvarka namuose nusistovėtų.
Kerpena jei nors kiek guodzia tai pas mane irgi panasiai is kiekvieno kampuko kyso koks velnias
Tiek kad mes visi kuopiam, vyras gal net daugiau nei as, ir vaikis jau visai nemenkai prisideda. O pas tave tokia didele seimyna po gabaliuka gi galit pasidalint, darbais pasiskirstyt ir pirmyn
Aš irgi šaldytuvą valiau, skalbinius dėliojau, siurbiau, spintą retinau, Emilį parsivežiau... o dar kalnai darbų, bet jau šnd nieko nejudinsiu. Gal kelias eiles pamegsiu prie tv.