Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, tavo žinutė, - pati laukiamiausia  šiandienos naujiena.  :wub:  Sveik, stiprėk  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Šarange :4u:​ 

Atsakyti

Šarange  :4u: 

Atsakyti

Šarange, stiprėk ir sveik  :)  :friends: parašyk vis, kaip jautiesi. Dėl per ilgos narkozės žemas spaudimas? Ar natūraliai žemesnis?

Buvau pas neurologę. Pafotkino 3 kartus. Gavau leidžiamų ir geriamų. Panašu į klubo uždegimą. Kitą savaitę pilnas atsakymas. Per apžiūrą sako, man nepatinka, kad tokia jauna, o širdį jauti, permušimus. Nu, jaučiu, sakau. Nu ir dar šen bei ten pasiuntė :D  

Jeee, man savaitgalinė laisvė- vyresni vyrai išvažiavo prie jūros. Mažius vakar užsiverkė, kad nori pas močiutę. Išvežiau savaitgaliui, nes per karštį visas piktas. Karaliausiu su Ripsu. 

Atsakyti

Šarange, džiugu, kad atsigauni. Sveikatos tau :4u:

Atsakyti

Šarange stiprėk!!! 

Atsakyti

Labas rytas, 

Šarange, toliau laikau kumščius, kad viskas eitų geryn :4u: 

Kapseika, oho kokia ankstyva :)

Atsakyti

Labas rytas

Šarange sveik :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Valiooooo. Vienam mokslo metai baigėsi. Mama nervų lastelių pataupys laikinai. Nunešiau už Gytį gėles, nes vaikas jau nuo vakar prie jūros :) 

Priedas  62242562_2217214554982947_2390783074188132352_o.jpg   181,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Cia, uzdejo kryziuka ant mokyklos duru? Kazkaip taip vizualiai atrodo.... As irgi laukiu tos dienos.... to kito penktadienio, kai nebus pamoku uzduota, kai vazines i eskursijas, ar visai neis i mokykla... ech...

Atsakyti

Sarange, sveik , stiprek :4u:

Atsakyti

em..aptikau nuolaidas Wooly

nu nei man reikėjo nei ką, bet drakius va medvilnės su šilku babinike stvėrė

Atsakyti