Aš girdėjau patarimą,kad jei nori, kad iš visų kampų darbai nekyšotų ir tvarka savaime pasilaikytų, reik atsikratyt apie 79-80 proc daigtų
atsikratyt tai jo, bet kaip padaryt, kad jie negrįžtų su draugais į atlaisvėjusias vietas ![]()
Geriausiai atsikratyt daiktų padeda persikraustymas ![]()
Geriausiai atsikratyt daiktų padeda persikraustymas
O tai kas kiek laiko reikia kraustytis?
Kiekvienąkat atėjus naujam sezonui
Dar galima kaip aš kas tris metus keist gyvenamas vietas
Helou
Mano tie velniai darbai tūno kampuose ur bijo net cyptelt. Ale bet dauginasi intensyviai
Su mezgimu bėda. Kojines jau tris kart ardžiau, nesigauna taip kaip norėčiau. Liks amerika be kojinių. Ir apskritai, kažkos nemezgiminis laikotarpis. Labiau norisi lauke pasikuist ar padrybsot, nei virbalsis mojuot.
Prisisakiau patalynės toj nostroj
nu nekukliai. Kaži šalia kurjerio dar ir nešiko nereiktų
6 komplektai ir pora paklodžių.... čia vėlgi amerika vieno nori
bet tai man irgi prisireikė
Nu aš tai kas 5-7 metus kraustausi ir tikrai padeda apsimažint
Laba
Laisvadienis, tai gal net ir siulus pakilnosiu
Baigiau vargais negalais spuogiu, dabar reik sugalvot ko noret
Geriausiai atsikratyt daiktų padeda persikraustymas
Laukiu nesulaukiu, kol galesiu apsivalyt, uz menesiuko gero pradesim apsivalyma. Svarbiausia tik nepamirst ko atsikratai, kad paskui po kurio laiko nereiketu ieskot, to ka ismetei
Sarange, kaip tu?
O tai kas kiek laiko reikia kraustytis?
Jei sąžiningai prasimėtai , tai užtenka ir 1 kraustymosi vaikams paaugus.Nes būtent jų rakandų, rūbų, knygelių ir prisikaupia daugiausia
Mano mezgimas irgi sustojęs.
Užsakiau vaikams uniformas ir marškinius iš asdos. Didžiulis darbas padarytas.
Jei sąžiningai prasimėtai , tai užtenka ir 1 kraustymosi vaikams paaugus.Nes būtent jų rakandų, rūbų, knygelių ir prisikaupia daugiausia
Cha-cha-cha
būtent vaikiškus, dičkio išaugtus
, daiktus kuo kruopščiausiai susipakavau, kai krausčiausi
Anot Liniukos man jau reiktų pradėt galvot apie kraustynes
nu jau ne
aš tik neseniai čia apsipratau
Vaiku rubus ismetau po kiekvieno sezono. Man labiau savo prisikaupia visokio š.... arba virtuvej 😂😊 vaiku knygeles ir siaip visa kita issitasko eiliniu tvarkymu metu. O va savo.. gal prireiks. Gal sukusiu... gal dar naudosiu. Nu ir ar tikrai naudosiu prispausdintas karoliuku apyrankiu schemas? Tikrai ne... bet gi stovi papkej.... niekaip nesusikaupiu istaskyt vienos spintos. Pradeti mezginiai... siulagaliai, babinos dar kazkokios. Schemos, virbalai ir t.t.
Freke, nemezgi visai?
Rodyk drakiaus guolį- išskirstysim gal
Nu aš tai kas 5-7 metus kraustausi ir tikrai padeda apsimažint
Nebūtinai.
Man atrodo, esu pasakojus, kaip man anyta per grand persikraustymą, už 200 km, kai turėjo susipakuoti viską į vieną sunkvežimį, sugebėjo suplyšusį gobeleną, kuris liko pervilkus seną sofą, atsivežti. Nežinau, ar bent ką išmetė. Aišku sunkvežimis buvo didelis
O persikraustė iš buto į namą, tai irgi vietos daugiau viskam susidėt atsirado. Pvz viršuje yra toks palėpinis kambarėlis be langų, tai ten per visą sieną prisuko vamzdį ir susikabino nuo jaunystės užgyventus drabužius, kurių tikrai per šituos 15 metų neapsirengė nei karto.
Tai norėjau pasakyt, kad nuo žmogaus įpročių ir pasaulėžiūros priklauso, ar pasinaudos ta proga atsikratyti nereikalingų daiktų.