Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  IMG_20190610_155937.jpg   103,18KB   0 Parsiųsta kartų

ramintas, 10 Bir 2019 - 15:01, parašė: Liniuka, imesk koda i AZ, arba foto, gal maniskis ka parekomenduos.
Kodo ant jų nematau, o ir kaži ar padėtų, nes montuoti prieš 13 metų :B kažką panašaus randu, bet visur ta įleidžiama dalis ilgesnė, reikėtų išfrezuoti didesnę skylę duryse.
Atsakyti

Katukai, čia iš tų laikų, kai antpečius dėdavosi po švarkais ir megztukais :D Bent jau norisi tikėt :D 

Atsakyti

Liniuka, grisiu po darbo namo ir parodysiu.

Atsakyti

Niuma tai jo gi iš šukuosenos matosi kad 90-ųjų stilius

mano mama irgi po megztukais dėdavo, nu tik ne tokio didumo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 birželio 2019 - 15:16

Jau pradeda levandos žydėti  :wub:  kaip anksti šiemet

Centre liepos žydi,kvepia, irgi paankstintai.mūsiškė liepa dar nė neplanuoja pakuotis :)

Priedas  64281716_2567880406563708_4514108871177928704_o.jpg   156,71KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  62396183_2567882263230189_1279878444364070912_o.jpg   206,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Malonu kad pagalvodavot  :4u: 

Buvo periodas kai visai nesinorėjo į SM lysti. Tai darbas, tai Vilnius, tai Kaunas užsilaksčiau  :oh: Megzt irgi nemezgiau, daug skaitinėjau. :geda: 

Atsakyti

Olaiva, tai jau čia tavo levandų laukas ar dar ne?

Ingriga, kaip tavo sveikata?  :4u: 

Man depresija nuo miesto/nenoro dirbti/nenoro daryt valgyt ir pan.... Nekenčiu savęs tokiu momentu, bet nėra net kur pasislėpt nei nuo savęs, nei nuo bardako aplink...

Atsakyti

Restar sveikata gera :D  bet reikia jau pas gine apsilankyti, tai gali pasirodyt kad nelabai, pabaigoje mėn. technikinis NVI  :oh: Kaip visada prieš truputi baimė atsiranda.

Ai aš gi atostogauju nuo šiandien  :sokiai: 

Atsakyti

Taip,jau mano :wub:

Atsakyti

Olaiva grazu!!!  Pas mus pastebėjau, kad prie policijos liepos žydi, o va kitur dar ne. Bijo gal... arba šiaip ankstyvos 😂

Reiktų ir man levandų. Bet kad nušalo visos... keistai taip. Buvo buvo gal 3-4 metai ir paskui kas metus po vieną....

Atsakyti

Olaiva grazu!!!  Pas mus pastebėjau, kad prie policijos liepos žydi, o va kitur dar ne. Bijo gal... arba šiaip ankstyvos 😂

Reiktų ir man levandų. Bet kad nušalo visos... keistai taip. Buvo buvo gal 3-4 metai ir paskui kas metus po vieną....

Maniškės po šios žiemos kaip niekad didelės .Tikiuos ne paskutiniai metai, nes jau labai sumedėję...

Atsakyti

Mano paskutine siemet galus atidave🤭🤭🤭 bet matyt nepatiko kazkas. Meiles trukumas matyt

Atsakyti