Sveikos,
Aš tai už jau geriau turkišką vasarą negu rudenį ir lietų
Mano 2 vaikai grįžo iš mokyklos tokio raudonumo veidais, kad negalėjau patikėti, ar čia mano vaikai... Trečias kadangi taupydamas energiją visur kur gyvena, tai ne raudonas grįžo
.
Man pačiai lengviau gyventi, kai lietus ir vėsu. Tiesa, šalto vėjo nemėgstu, bet paprasta lietuviška vasara man labai OK. Na, kai buvimas gamtoje nusimato, tai ir karščiai labai nekliudo, nes vis turi kur atsivėsinti. Pvz savaitgalį kelis kartus maudžiausi vienoje upėje ir dviejuose ežeruose
.
Tokia lesyklėlė kabo prie balkono, pasirodo, anksčiau tik temperatūros daviklis ten buvo, o dabar va kas įsikūrė ![]()
received_2244157232512848.jpeg 111,53KB
0 Parsiųsta kartų
received_429073751246924.jpeg 115,35KB
0 Parsiųsta kartų
Mama sodininkė pasiguodė man ne sodininkei, kad sužinojo, jog būnant temperatūrai virš 30 eur, pomidorai sterilizuojasi ir nebeaugina vaisių. Nesijauskit kaltos, jei nesigaus.
Gytį pasikviečiau iki miesto atvažiuot, papietavom kartu picerijoj, sesuo ledais pavaišino, darbą aplankė. Laimingas namo išvažiavo. Nes jau sėdi per dienas namie vienas. Broliui dar mokslai. Ryt išvežiu pas močiutę, bus linkmsiau vaikui.
nea
iš turimų likutinių siūlų (kurie visai ne kojiniai) nesigavo žmoniškai. t.y. bandžiau sutvirtinti padą, tai vienas kartas lievas gavos, kitą kartą bandžiau pridėt medvilnės siūlą, tai storis netiko. žodžiu, nuspirkau būtent kojinėm siūlų ir bandysiu dar kažkaip suspėt bent porą