Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Aš tai už jau geriau turkišką vasarą negu rudenį ir lietų 

Atsakyti

Susidubliavo  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 11 birželio 2019 - 13:05

Su gamta sandorio nepasirašysi :D

Bet jau geriau lietus ir +18 :B

Nes dar egzistuoja darbo liaudis, kurie nedirba biure/po stogu su vėjeliais ir kondicionieriais... :unsure: :huh2: o kepa lauke po tiesioginiais saulės spinduliais.. 

Arba kelininkai.. :unsure: baisu..

Atsakyti

jo jo, tie kurie lauke dirba, taigi žiauriau nei žiauru

Atsakyti

Mano  2 vaikai grįžo iš mokyklos tokio raudonumo veidais, kad negalėjau patikėti, ar čia mano vaikai... Trečias kadangi taupydamas energiją visur kur gyvena, tai ne raudonas grįžo :).

Man pačiai lengviau gyventi, kai lietus ir vėsu. Tiesa, šalto vėjo nemėgstu, bet paprasta lietuviška vasara man labai OK. Na, kai buvimas gamtoje nusimato, tai ir karščiai labai nekliudo, nes vis turi kur atsivėsinti. Pvz savaitgalį kelis kartus maudžiausi vienoje upėje ir dviejuose ežeruose :).

Atsakyti

Tokia lesyklėlė kabo prie balkono, pasirodo, anksčiau tik temperatūros daviklis ten buvo, o dabar va kas įsikūrė :D

Priedas  received_2244157232512848.jpeg   111,53KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_429073751246924.jpeg   115,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

vaje, kokie gražūs kiaušiniai :D

Atsakyti

ai, nugis per piet pirkau siūlų :D  matyt perkaitau. nes tai buvo kojininiai vilnoniai. gerai, kad tik vienas matkelis.

neprarandu vilties vis dar toms amerikinėms kojinėms pagaminti :rolleyes:

Atsakyti

Mama sodininkė pasiguodė man ne sodininkei, kad sužinojo, jog būnant temperatūrai virš 30 eur, pomidorai sterilizuojasi ir nebeaugina vaisių. Nesijauskit kaltos, jei nesigaus.

Gytį pasikviečiau iki miesto atvažiuot, papietavom kartu picerijoj, sesuo ledais pavaišino, darbą aplankė. Laimingas namo išvažiavo. Nes jau sėdi per dienas namie vienas. Broliui dar mokslai. Ryt išvežiu pas močiutę, bus linkmsiau vaikui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 11 birželio 2019 - 14:17

Katuk, tai ar bent kokią porą nurezgei? 

Niuma, daug skaitau apie pomidorus, tai žinau. Ir nieko labai nedarau, be to, kad atidarytos durys iš abiejų galų dienąnakt. Kitaip pomidorai auksiniai bus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 birželio 2019 - 14:56

nea :D  iš turimų likutinių siūlų (kurie visai ne kojiniai) nesigavo žmoniškai. t.y. bandžiau sutvirtinti padą, tai vienas kartas lievas gavos, kitą kartą bandžiau pridėt medvilnės siūlą, tai storis netiko. žodžiu, nuspirkau būtent kojinėm siūlų ir bandysiu dar kažkaip suspėt bent porą

Atsakyti

hm nu bet pvz šiltnamy tai ir ne per tokius karščius turbūt 30 laisvai prišyla

ir auga gi

katuk o vakarais terasoj uodai nekanda?

mes vaikį šian pas močiutę išvešim, bus linksmiau abiem :)

ir mums šiokios tokios "atostogos" :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 birželio 2019 - 14:50