Labas vakaras,
Nu, Restar... Jau tikrai turi būt paskutinis kartas. Gana tų lūžių 😡
Olaiva, kodėl tau tą protinį traukė?
Terezza, na nustebinai, kad nepatiko, nes iš nuotraukų tai oho 😍
O ir pačios vaizdas nuotraukose oho 😍
Jo, dieną nebuvau lauke (ir gerai turbūt), bet dabar naktį, priklausomai nuo vietovės nuo 25 iki 27... Tai pasijutau lyg kokioje Turkijoj vakare, kai jau galima kvėpuot. Raitėsi iš skausmo su ašarom jaunuolis, tai dar priprašiau kokių nors vaistų, tai išvažiavom tik kai truputį aprimo.
Mes kažkada liepos 6 buvom išlėkę į Bulgariją ir mėgavomės bent kiek vėsesniu oru nei LIetuvoje tada buvo, prieš kokių 14 m
. Mūsų kelionė turbūt irgi plaukia, jeigu namie slaugomą asmenį turėsim, gerai, kad nieko ir nesuplanavom....
Restar , tikrai. jau visiems po kartą kliuvo, tebūna šis paskutinis.
Vyrukui- glėbys balionų.
Mano sesė praeitą savaitę Islandijoje buvo. Tai ten nė 10 laipsnių nėra...Sesė, kuri jokios kepurės neturi, nes niekad Lietuvoje jos nenešioja, ten iš pradžių iš kolegės kepurę skolinosi, o paskui ir nusipirko, šitaip žiauriai žvarbu.
Kai pamačiau ją su kepurę, susigūžusią, susitraukusią, o pas mus +32, tai labai keistokai atrodė
Terezza, na nustebinai, kad nepatiko, nes iš nuotraukų tai oho 😍
O ir pačios vaizdas nuotraukose oho 😍
Ačiū ir ačiū
![]()
Nepatiko, nes baisus šiukšlynas. To istorinio paveldo likučių labai mažai, jie išsibarstę kur ne kur. O 95proc. Atėnų tai 70-ųjų statybos nudrengti, apšnerkšti ir grafiti išpaišyti neaiškios konstrukcijos namai. Guodžia tik tai, kad buvo puiki kompanija, nepaprastai skanus (ir pigus) maistas bei fantastiškas oras.
O nuotraukos.... Fiksavau perliukus. ![]()
P.s. kai kas pasakė, kad Teezzos subinėlė pilna, dėl to nepatiko. Nesiginčiju, kelionių prasme subinėlė pilna, bet čia tikrai ne tas variantas.
Restar , tikrai. jau visiems po kartą kliuvo, tebūna šis paskutinis.
Vyrukui- glėbys balionų.
Mano sesė praeitą savaitę Islandijoje buvo. Tai ten nė 10 laipsnių nėra...Sesė, kuri jokios kepurės neturi, nes niekad Lietuvoje jos nenešioja, ten iš pradžių iš kolegės kepurę skolinosi, o paskui ir nusipirko, šitaip žiauriai žvarbu.
Kai pamačiau ją su kepurę, susigūžusią, susitraukusią, o pas mus +32, tai labai keistokai atrodė
Nereikia nė Islandijos. Londone vakar vos +12 tebuvo. Ir per parą išlijo visą mėnesio kritulių normą.
Nimesilio be recepto ( bent jau man) neparduoda...
Pro Atėnus esu pravažiavus, tai nuo to ir nekyla noras ten... Terezza, parodyk mezginius.
Laukime. Telefonu nieks nieko nesako, vaikas ne ryšy... Reikia kažkur užsimiršti.
Lapelį(3 pakiukus) parduoda, daugiau prašo recepto
Sveikos. Restar, na dabar pati saugokis, ir vyra kaip nors saugok, kad tik greiciau praeitu jusu luziu sezonas.
Vakar kaip tik buvom kaime, na uodu nei vieno iki 22 val nesutikau, bet gyliu/sparvu, nors malk ir kotletus kepk... ir visi aisku bendraut nori, i akis lenda,grybztelt taikosi.