Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, 36. Mašinoj garantuotai daugiau  :B . Na, ką operuos kai atslūgs tinimas, gal po 10 d. ar pan, o gijimas .... 3,5 mėn. Tai vaikino vasara kaip ir suplanuota. Mano beveik irgi... 

Megztukas tikrai kaip fabričnas, gražiai save puoši, Terezza :4u:​ . Galvojau, gal koks netgi kačmyras.

Atsakyti

Restar..  :4u:   :console:​ 

Atsakyti

Kad ryte pakalbėjom su qqte apie kelionę, tai ir pradėjom realiai ją planuoti. Smulkesnė info FB :) 

Atsakyti

Ui, Restar...  :4u:​ 

Atsakyti

Restar :4u:  o per 10 dienų nepradės ten gyti, nereiks vėl laužyt? keistai kažkaip... bet tas sveikimo laikotarpis tai jo....

Atsakyti

Restar :4u:  o per 10 dienų nepradės ten gyti, nereiks vėl laužyt? keistai kažkaip... bet tas sveikimo laikotarpis tai jo....

Žinok, nežinau. Manai, kad man ten lengva susigaudyti kur ką rasti, o dar prisiminti ko paklausti, padarys kaip reikia gi ... Vien koridoriuose kiek klaidžioju.

Atsakyti

Sekta, dar prašau maldų ir kumščių, man kritinės paros.....

Atsakyti

Šarange laikau kiek galiu, iš visų jėgų

Atsakyti

Šarange, visa širdim esu su tavim  :4u:​ 

Atsakyti

Šarange, šarangėle, laikau viską ką galiu, laikykis ir tu. Per karščius net sveiki žmonės ne kažkaip jaučiasi, o tai ligoniams išvis reikia kiek jėgų ir ištvermės  :4u:  :4u:  :4u: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 birželio 2019 - 16:24

Šarange, mintys apie tave vis dar su mumis, pačios stipriausios ir įtakingiausios, kartu su norais, kad viskas baigtųsi sėkmingai

tokiais atvejais taip norisi turėt kokią burtų lazdelę, ar antgamtinių galių

Atsakyti

Sarange,  tu stipri, meldziuosi, kad tik tau pageretu , ir kad kuo tolyn, tuo geryn viskas rutuliotusi :4u: :4u: :4u:

Atsakyti