Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

ech noriu kur norrs..bet šiemet panašu nevažiuosiu, nebent rudenį

Barselona? :) Rezervuojames datas kalendoriuj? 

Atsakyti

nu mielai, reik tik su šeimyna suderint :)

Atsakyti

Labas rytas,

Va, tikrai, uodų nėr, bet kitokio brudo, dar bjauresnio, tai ojoj :rolleyes:  Lenda į akis, po sijonais ir visur kanda..

Mano vaikams atšaukė mokslus šiai savaitei, nors ir taip ten nieko neveikia, tiesiog laiką stumia su viena kita išimtim.

Didysis mokyklos stovykloj, tai tikiuos, gerai laiką leidžia.

Vakar buvau susirinkime prieš skautišką stovyklą, tai pasigailėjau 100 kartų, kad tėvams tokių nėra :D Buvau sužavėta, kokio entuziazmo žmonės jas rengia, su kokiu užsidegimu be jokio atlygio išskyrus emocinį.

Man puikiausi prisiminimai iš stovyklų, geriausios mano to laiko dienos.

Atsakyti

Barselona? :)

Va, kaip tik į Barseloną su seseria rugsėjo pradžioj trauksim  :)

Terezza, parodyk mezginius.

Tik vieną nufotografuotą turiu.

Priedas  47922737541_e3eec60d7e_c.jpg   135,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Terezza!!! Esi tikra, kad ne priktinį megztinį rodai??? :blink: TO-BU-LAS :wub: 

Atsakyti

Terezza!!! Esi tikra, kad ne priktinį megztinį rodai??? :blink: TO-BU-LAS :wub: 

Ačiū ačiū  :bis​ 

Atsakyti

Gal dar nuo vaistininko priklauso, man vienas maišelis stebuklą padaro kai labai reikia. Dabar turiu šiek tiek atsargos. Olaiva, ar jau palengvėjo?

Baika, kažkaip apgis ir ryti bus lengviau...

Atsakyti

Terezza, grooožyyyyyys :)

Tikrai labai fainas. O jis turbūt tau oversizinis? Bandau antmodelinį varianta 'pamatyt'.

Atsakyti

Terezza, grooožyyyyyys :)

Tikrai labai fainas. O jis turbūt tau oversizinis? Bandau antmodelinį varianta 'pamatyt'.

Dėkui.

Taip, oversizinis. Jei megztinis ne palapinė, tai jis skirtas ne man  :D​ 

Atsakyti

Terezza, net skauda žiūrėt į tavo megztinį, kai ką tik grįžau iš lauko kur +36 :B Bet šiaip tobulas :wub: Toks fabričnas gerąja prasme :wub:​ 

Atsakyti

jo jo, man irgi norisi greit nusukt galvą nuo to megztinio :D bet tikrai fabričnas

o koks siūlas?

Atsakyti

jo jo, man irgi norisi greit nusukt galvą nuo to megztinio :D bet tikrai fabričnas

o koks siūlas?

Alpaka/merinas ir truputis akrilo.

Atsakyti