Sveikos, Sarangel, mintimis, kaip ir daugelis mūsų, su tavim, tu tik laikykis!!! Restar, bais skaniai atrodo, o receptas bus?
Kapseika, tai specialiai ir dėjau nuorodą, ten receptas komentaruose
. Pati tik ten susirandu, nes nebaetsimenu, iš kur jį išknisau ir kur pasidėjau
.
Siandien pridaviau tik, reikia truputi pravalyti mane
nesupratau iskart
Nu tarp braškių syyrupo ar kraujo rado norėjau paklaust
Restar, aš pjaunu per pusę ar 3 dalis, paskui užpylus cukrum, rankom sutrinu. Man toks tirštumas tinka.
Rašei apie kažkokius pradelsimus siuntimų... žinai, kad laikas ne tavo sąjungininkas šitoj vietoj ir užsimerkus rizika nedingsta. Kojas į rankas ir marš naujo siuntimo.
Emm nieko apie linijas nesupratau
Ingriga o yra polinkis link gliukozes didejimo?
Siaip sako normaliom salygom krauja tirtis reikia. Jei jau linkus tu braskiu pavalgyt tai linkus, parodys kaip yr. Bet jei link saldaus nelinkus ir staiga tyrimo isvakarese kondensuoto pieno indeli suvalgai tai gali neatitinkantys tikroves rezultatai gautis...
Bet kokiu atveju geru tyrimu linkiu
Man siandien noras uzejo skrybele is rafijos nusinert..nu bet rafijos pas mus gaut tai zygdarbis...
Emm nieko apie linijas nesupratau
Restar telefonas kaip mano vienas Samsungas- pats savavališkai taiso žodžius ir iš Liniukos padarė Linijas
Maniškis telefonas iš pradžių irgi savavališkai taisė žodžius. Bet kažkur nustatymuose išjungiau tą dalyką. Dabar tik siūlo rašant, bet pats netaiso.
Tai gal visuose galima išjungt.
Labas rytas.
Mus viena kolegė visą savaitę lepina braškėmis. Kadangi vasarą sode gyvena, kas rytą šviežių atveža.
MB telefonas senas irgi taip darė, tai kartais net nesuprasdavau, ką jis man rašo žinutėse. parašo ir neperskaito, o aš paskui šifruoju
labas dienas.
nu mano darbiniai projektai, t.y. vienas, toks š... toks mėšlynas, kad jau pasikasiau visiškai, jaučiuosi itin prastai, nenoriu į darbą, nenoriu namo, namie irgi nieko nenoriu, sėdžiu kaip grybas, rytais pramiegu totaliai, vėl pradėjo skaudėt uodegą, kojas, net regėjimas nusirito žemyn.... namai apaugo dulkėm, langai voratinkliais, daržai žolėm...vakar atsidariau sergu.lt, turiu apsilankyt pas reumatologą po gero mėnesio, ir net apsiverkiau, artimiausias laikas tik rugsėjo pabaigoj. rašyčiaus ir tada, bet kad manęs Lt nebus, ir tas rugsėjo galas toks neprognozuojamas... maniškė reumatologė išėjo į dekretą ir sakė, kad registruočiaus pas bet kurį... nu žodžiu. eisiu dar pas endokrinologą po poros savaičių, gal bent tas kokios vilties įpūs...
Restar, nu surask laiko sveikatą, ką....
katuk
šitą o tau ne depresija lkokia?
Ne depresija Katukui, nes sakė myto visai norėtų, o kai jau depresija tai nieko nebenorima. Aš tai manau, kad čia prasideda stresas prieš laukiančius pokyčius. Jautruolė gi mūsų katuks, o va vėl kiek laukia visokių reikalų ir rūpesčių
Ir darbus visus nori nudirbt, ir visais tinkamai pasirūpint, o ir tie visi naudojasi gera širdim ir lipa ant galvos su kojinėm.
Žodž katukai, jami vyno butelį ir varai pas mane reabilitacijai
nu... tą diagnozę ne tai lengva nustatyti. kartais tai gali būti tiesiog laikina savijauta. o ir su diagnoze susitvarkyt gali tik pats. žinau, kas tai yra ir ką su tuo reik daryt. tai vat žiūrėsim.
vienas iš sutrikusios skydliaukės požymių yra depresija. o gal pasekmė. reik pakartot tyrimus.
žinau kad nelengva bet žinau ir kas būna laiku nenustačius
turim šeimoj gi atvejį su užsitęsusia, o iš šono net ir nepasakytum...
man kažkaip liūdna skaityt kai žmogus nenori net namo
tik miegot
Liniuka, nu kad kažkaip net vyno nebenoriu......
myto noriu, nes žinau, kad tai tikrai gali pagražinti gyvenimą.
dar noriu išsimiegot, bet taip, kad pabudus būtum pailsėjus. o tai dabar miegu miegu ir dar labiau pavargstu.