Sveikos,
, nenoriu į darbą, nenoriu namo, namie irgi nieko nenoriu, sėdžiu kaip grybas, rytais pramiegu totaliai, vėl pradėjo skaudėt uodegą, kojas, net regėjimas nusirito žemyn.... namai apaugo dulkėm, langai voratinkliais, daržai žolėm...vakar atsidariau sergu.lt, turiu apsilankyt pas reumatologą po gero mėnesio, ir net apsiverkiau, artimiausias laikas tik rugsėjo pabaigoj. rašyčiaus ir tada, bet kad manęs Lt nebus, ir tas rugsėjo galas toks neprognozuojamas... maniškė reumatologė išėjo į dekretą ir sakė, kad registruočiaus pas bet kurį... nu žodžiu. eisiu dar pas endokrinologą po poros savaičių, gal bent tas kokios vilties įpūs...
Restar, nu surask laiko sveikatą, ką....
Ale ta būsena tokia pažįstama, su visai padariniais - visais apaugimais. Tik būna užaštrėja viso to matymas iki to, kad nieko nesinori ir baisiai nelaiminga jaučiuosi, o būna, kad lengvai numoju ranka ir tiesiog randu kuo džiaugtis.
Ta tavo darbo giesmė tai tikrai rimta priežastis taip jaustis... Nežinau, kokia ten situacija, bet aš vieną pamoką esu išmokusi - nelikti vienai su tuo rūpesčiu. Jeigu ne viskas nuo tavęs priklauso, tai tiesiog daugiau kalbėtis ir dalintis su kitais, kad neliktų vienai ta atsakomybė. Aš po vienos tokios nesąmonės tiek buvau nuvariusi save, kad metus pas psichologę vaikščiojau. Tfu tfu, jau 8 metai praėjo - nei karto nebeužsileidau ant galvos nieko panašaus.
O dėl to laiko sau surasti - pati gi matai, kaip "lengva". Tai aš gi bandžiau skambinti kelis kartus, nepavyko. O dabar naujo siuntimo reikia pas onkogenetikus. Pažiūrėjau to tyrimo kaina, kurią reikėtų daryti - 590 eur ir, spėju, kad nėra pakankamai indikatorių, kad man jį kompensuotų...
Vizitas dėl skydliaukės 07.08 suplanuotas. Gali būti, kad reikės koreguoti dozę, nes ištisai drėgnos rankos ir padai, kaip kažkada anksčiau, kai visai nesigydžiau, ir tai buvo įprasta būsena. Bet jau buvau atpratus.
Qqute, žinau, kad MZ yra turėjusi rafijos skrybėlių mezgimui ar nėrimui, kažkada rašė, gal praeitą vasarą. Galima pasiteirauti, ar turi.
Dėl sriubos - jūs planuokit, o aš žiūrėsiu pagal operaciją. Nes 26 gal ją darys. Bet neaišku, ar tikrai, nes po Joninių gali būti daug neplaninių operacijų (perspėjo apie tai). Tai vėl būsim nežinioj ir laukime.