Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žiūriu į savo besimaudančius vaikus ir save mažą atsimenu- dantis ant danties nesueina, kalena, bet 'man ne šalalalalta' :D iš vandens išvyt negaliu, kai prie Lampėdžių nusivežu. Aš dar taip ir nesimaudžius šįmet  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 birželio 2019 - 21:37

Aš pirmą kartą išsimaudžiau jau gal kokią antrą klasę pabaigus. Nei mano tėvai, nei močiutė, nei teta nesuprato maudymosi kaip reiškinio. Prausdavosi geriausia pirtyje, o per vasaros karščius prie kūdros  kibirą pasisemdavo. Ta kai mane tą pirmą kartą nuvežė tetos draugė ir dar mašinos padangą pripūtė, buvo toks didelis įspūdis, kad irgi kalenau dantimis, o sakiau, kad nešalta.

Atsakyti

Labas rytas,

prisidaviau kraują, tikiuosi braškės gliukozės neiškels  :hmm: 

Atsakyti

Ingriga, kraujo rado? :)

Mano didysis grįžta iš Metelių su klase. Auklėtojos komentaras: maudytis nebuvo galima, bet vaikai grįžta šlapi :D

Atsakyti

Šlapi tai nuo karščio... O kodėl negalima maudytis?

Iš ryto itin susikaupus padirbėjau, tada jau ėmiau lakstyt su reikalais - draudimą aplankiau, užsirašiau konsultacijai rimtesnei dėl visokių investicinių reikalų ir mažosios apdraudimo, turguj pabuvojau - pasirūpinau braškėm, dar šiuo tuo (nu nuotykiais - ten kur pirkau agurkus, palikau pomidorus, teko grįžt nuo mašinos...), dabar reikia eiti ką nors doroti...

Atsakyti

Restar, po kiek braškės turguj? 

Nusivariau šiandien kaip ciucikas. Buvau pas klientus ir beveik visą dieną turėjau bendraut su jų vadybininkė, tokia moteriškaite panašiai mano metų. Nu bet dieve dieve kokių negatyvų būna :B Pusę laiko dirbam, pusę klausausi jos varymo ant visų aplinkui :B Kaip nepavydžiu jos kolegoms. Mane per vieną dieną nužudo ir išsiurbia energiją :B Kai jau labai užknisa apskundžiu dyrikui ir tas patvarko reikalus trumpam :D​ 

Atsakyti

Linija, kainos nuo 1.60 iki gal 3.50. Aš pirkau po 2. Kitą sav jau brangs, nes visos vienu metu noksta. Pati pas save matau...

O tu dirbo jau ar freelancini? Nepakenčia nedalykiškų žmonių darbe...

Atsakyti

Liniuka, ot nutaisė tave telefonas, o aš neįžiūrėjau :).

Panos, o kaip geriau trinti - blenderiu tai greičiau, bet gal kaip kitaip kuo nors geriau? paprastai vyras naktį trindavo, tai aš net nežinau kaip :). Man tai blenderiu greičiau, bet gal prarasiu kokį  vitaminą ar ką? :)

Atsakyti

Restar, čia dar mano laisvalaikio darbeliai :D​ Reikės rytoj ir man gal iki turgaus pavažiuoti. 

Atsakyti

Ingriga, kraujo rado? :)
Siandien pridaviau tik, reikia truputi pravalyti mane  :oh:​ 

:lol: nesupratau iskart 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 20 birželio 2019 - 17:01

Ingriga, negąsdink  :unsure: . Pravalyti tavo kraują, ar ir tave planuoja gramdyti tuo pačiu klausimu, ar kokiu mažiau baisiu?

Kepu pyragą (va šitą: https://www.facebook...&type=3) - privalomas sezono atributas :). Nors betavrkydama braškes, atrodo, jų neblogai jau atsivalgiau :). Gardžių pavyko nusipirkti ♥.

Atsakyti

Restar negąsdinu, mano lengvutis  :mirksiukas: pirmas buvo prieš 4 mėn. tik atsakymo laukimas kaip visada su įtampa.

Atsakyti