Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

OMG kokio bjaurumo tie paukštėkai :B Turiu nemeilę paukščiams, į rankas paimt nemalonu labai. O čia dar pliki :blink:​ 

Užmušei  :D​ 

Atsakyti

Laba :4u:

Laisvadienis jai taip galima ji uzvadint, nes reik pyraga sukonstruot, atidalyvaut sunaus vaiku mokyklos baigime (kita met keliaus i paaugliu ) ir vakare  jau galesiu ilsetis :D

Sarange :wub: Priimk tas geras mintis ir linkejimus, jie materializuojasi  :wub: viskas bus gerai  :wub: 

Olaiva, oho kokia seimyna, eisi dabar kirminu kasinet ir  musiu gaudyt :D

Atsakyti

Šarange,  :4u: ašaros byra tave skaitant, stiprybės tau didžiausios!!! Tikiu, kad dar ne vienam myte ar sriuboj susitiksim😉

Atsakyti

Užmušei  :D​ 

Kelkis ir nesityčiok iš mano fobijų :D​ 

Atsakyti

Kelkis ir nesityčiok iš mano fobijų :D​ 

Nesityčioju, jokiu būdu.  :4u:​ 

Atsakyti

Šarange, tebūnie tai sunkiausias etapas, o priekin -dryžis vis šviesyn ir šviesyn.  :4u: :console:

Olaiva, o kieno tie didžiaakiai plikšiai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 birželio 2019 - 16:32

Rasyte ir man laisvadienis. Tai vos kojas parvilkau namo ir nugriuvau ant lovos su kavos puodeliu. Turėjsu tokią durną mintį vaikus nuvežt maudytis, bet šiuo metu nuo karščio jėgos apleido.

Vasara :)

Priedas  received_2363290503890075.jpeg   72,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ai, dar netikėtai Batų kalne mėlynas odines basutes nusipirkau :) nes nesenai negailestingai išmečiau visas senienas.

Ir suknutę, kurią gavau pauštu-tinka :) pirkau pagal foto iš Vinted. Naują. Rugpjūtį jau penktos metinės, kaip tėtės neturiu.

Priedas  received_2435734079819853.jpeg   214,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba, labai graži suknelė, Niuma 😉 ir tinka puikiai 😍

Man jau septintos rugpjūtį bus.. Kaip tik šį savaitgalį ant kapų važiuosim atnaujint, kad mažiau priežiūros reiktų. 

Šarange, neatsipalaiduoja tie kumščiai, kad tik tau gerėtų, kad ir koks ten planas būtų  :4u: 

Atsakyti

Man irgi ji patiko. Ir kaina... 9 pinigai :) bet defektas yra, kurį galima užmaskuot, tik reikia sugalvot kaip.

Atsakyti

Dar ir dar sykį paskaičiau Šarangės žodžius. Nu be galo taikliai, galiu suprasti visus jausmus... Ir lygiai taip pat, kaip kitoms - trūksta žodžių. O palaikymas - visas, kokį galiu šiuo metu skirti...

(Atitolinau savo Damoklo kardą ... tieisog eilinį kartą pradelsdama siuntimo terminus... ir laiko nebuvo, ir šiaip - realiai baisu, jeigu atras tą netinkamą geną, tai irgi gresia visokie išpjaustymai - profilaktiškai).

Atsakyti

Aš dėl tulžies pūslės tik su trečiu siuntimu nuėjau :D 

Jau gėda buvo terapeuto prašyt :rolleyes: 

Atsakyti