Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš atsibudau  1 val nakties nuo garso, kai staiga pradeda smarkiai lyti. Kadangi buvo palikti langai, tai ėjau uždarinėti, susitikom su sūnum, kuris irgi atsikėlė tuo pačiu tikslu. Uždarinėdama girdėjau, kad griaudėja, bet dar toli. O paskui užmigau ir nežinau, kaip toliau viskas vystėsi. Ryte dar buvo balų ant šaligatvio ir kieme. Gal ta perkūnija ir neatėjo rimčiau.

Atsakyti

aš tai miegojau prie atviro lango ir atviro balkono ir negirdėjau jokios perkūnijos, arba nebuvo pas mus arba kietai miegojau nes lyg kažkiek palyta

Pas mus lygiai tas pats - visi langai, balkonai atidarinėti, tai kažkada pajutau, kad vėjelis malonai prapučia. Ir tiek tos audros. Per langą nematau nei vieno lašo iškritusio. 

O dabar reali versija, kurią ką tik sužinojau :D - vyras sakė, kad ir lijo, ir griaudėjo, ir balkoną ir langus buvo uždaręs. Na, tai aš nieko negirdėjau, nes paryčiais vėl viskas atidaryta buvo.

Atsikėliua po 8, radau vaiko žinutę, kad 7 jį operuoja....

Atsakyti

Restar, tai jau gal ir išoperuotas buvo, kai atsikėlei. :)

Atsakyti

Labas rytas

pas mus nulyjo gal apie puse 8., bet saulės nėra.

Katukui sėkmės  :4u: 

Atsakyti

Kerpena, tai gal. Dar akių niekiap neprasikrapštau, kad paskambinčiau į post'ą.... O online vaiko dar nematau.

Tiesa, NIuma, tu pavarai su tais žingsniais. Mano rekordas Madeiroje pernai buvo, bet tai gal kokie  24000, o jau vos ėjau. Ir nuo to niekada nebepasiekiau....Neturiu aš čia kur vakščioti. Ar su kuo. Nu neįdomu man aplink namus trintis...

Pas mus tai  nuo joninių nėra karšto vandens - profilaktiniai ten kokie patikrinimai ar bandymai hidrauliniai.

Ir man vėl prasidėjo padų/pėdų bėrimas baisulingai niežtintis.  Vis galvojau, nuo ko. Paprastai tik akrštą vasarą atsiranda. O paskui lupasi...  Tai išsigooglinau, kad panašu į dilgėlinę, kuri gali būti ir nuo karščio... O tas yra autoimuninė liga, blyn...

Atsakyti

Restar :4u:  tai gal ir gerai, kad operaciją pramiegojai. mažiau nervų. o visos ligos nuo nervų. beveik visos :rolleyes: autoimuninės tai tikrai.

dilgėlinė šiaip prie alerginių, tai gal antialerginiai apmalšintų kažkiek :hmm:

Atsakyti

o aš vakar kaip tik žiūrėjau klauskit daktaro (nu žiūriu teliką kai vaiko nėr bent ne multikus) tai pasakojo apie kepenų problemų simptomus ir ten buvo visi nemalonūs pojūčiai kojose, pradedant kapiliarais išsiplėtusiais baigiant padų niežtėjimu ir trūkinėjimu :hmm:

Atsakyti

Prie mano darbo kaip tik dabar lyja.

Atsakyti

Ne, nu, kepenyse nieko neieškosiu :). Man ir vaikystėje būdavo, bet tik delnai niežėdavo. Ir tik vasarą. Tai panašu, kad nuo karščio. Nailonines pėdkelnes kartais bandydavau kaltint. Bet dabar be jų - padai, rankos šlapios ir beria...

Sakė, dar neparvežtas po operacijos, skambint po poros valandų. Aš kažkaip dėl šito tai nesugebėjau nervintis, tikrai. Gal kad ne galva, ne širdis, ne auglys koks....Aišku, yra komplikacijų rizika, nes ir šiaip skeveldra dirgino kažkokį ten nervą, nuo kurio vienas pirštas nejautrus jam buvo, tai gydytoja perspėjo, kad gali per operaciją jį dar pažeisti ir bus komplikacijų...Bet gal išgyvens, jeigu kojos mažas pirštas nebus jautrus. Vyro sesė mišias už tą operaciją užpirko :D, tai gal viskas bus gerai...

Pas mus irgi lyja. Visai norėčiau pasivaikščioti. Tas lietus kaip išganymas ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 birželio 2019 - 10:00

tai šitą, prakaitinė gal?

pas mus jau lijo :) su baisiniu vėju tai tas lietus taip šonu varė

mum reikalų šeimyniškių g. yra, MB sakau a jeigu lis tai gal važiuojam

ne, užsispyre eit, nu tai gresia šlapiem grįžt

Atsakyti

Tai man vyras taip sakė. Jos ir ieškojau, bet googlas sakė kitaip :). Nes neatitinka mano požymiai visai.

Atsakyti

jo lietutis su vėjeliu... pro langą žiūrint tai atrodė nekaip :D

Restar, ale tikrai - nu viskas bus gerai.

nervai nelaiko, dar 1,5 val....

Atsakyti