Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, veršį kepsi vaikui? :lol:

Ką skaitai?

Vakar mano kompas sugedo, tai atsirado vietos ant stalo ir ta proga susiuvau kelias skolas, kur vis neprisiruošiau, nes reikia kompą su visais laidais kažkur perkelt, tada mašiną išsitraukt...

Kompas tai nežinia kada sugedo, bet vakar išardė man ir nebesudėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 birželio 2019 - 14:49

Nu, kad jį kur tą telefoną... Ir jau pataiso tada, kai aš galvoju, kad neiko nebepritaisys ir paspaudžiu, nebepasižiūriu.O ir neįžlibinu, matyt...

Ne, ne veršį, vištą :).

Jau perskaičiau. Vakar truputį pradėjau, o šiandien kad užguliau ir nepaleidau. Pavargau, aišku, nuo tokio nenormalaus skaitymo, bet va taip man ir būna, kai užeina skaitymo periodai. Be saiko.... Minėjau, Uvės autoriaus knyga: https://www.knygos.l...o-brita-marija/ . Gal ne tokia stebuklinga, kaip abi pirmos, bet vis tiek skaitai ir negali sustoti...

Atsakyti

Na ką, mokslai baigti, šiandien egzaminų diena buvo  :B​ oj kaip trūks dabar tos veiklos ir kompanijos...

Atsakyti

Tiesa, NIuma, tu pavarai su tais žingsniais. Mano rekordas Madeiroje pernai buvo, bet tai gal kokie  24000, o jau vos ėjau. Ir nuo to niekada nebepasiekiau....Neturiu aš čia kur vakščioti. Ar su kuo. Nu neįdomu man aplink namus trintis...

Kas liūdniausiai, suprantu, kad ir mano tokie ilgi vaikščiojimai su atostogom baigėsi. Būdavo rytinis 2,5-3 val prasiėjimas nuo namų iki tilto, ten kažkur rytinė kava ir atgalios- kol vaikai miega. O paskui su jais per visą likusią diną dar panašiai tiek pritrepsėdavom.

Visą laiką apsiavus tikrai tiek nenueičiau, bet basom, pajūriu pėdoms žymiai lengviau :) 

Atsakyti

Olaiva, sveikinu su ta pabaiga :4u:

Atsakyti

Olaiva, sveikinu su ta pabaiga :4u:

O tik ką buvo pradžia, rugsėjis, laikas lekia...

Atsakyti

O tik ką buvo pradžia, rugsėjis, laikas lekia...

Ar gali padaryti kokias nors išvadas ar apibendrinimus? Man irgi tokia idėja fix smegeninėj sukasi.

Atsakyti

Tai tie metai greit pralekia. Įsivaizduoju, kad buvo intensyvūs ir prasmingi. Sveikinimai pabaigus šitą etapą!

Je, atsirado karštas vanduo! Išlindau iš dušo kaip iš pirties, toks malonumas, ypač, kai nebuvo jo porą dienų...

Atsakyti

Olaiva, parodyk tris gražiausias foto iš mokslų laiko :) Va koks pas mane grožis žydi :wub: Tik nežinau pavadinimo.

Priedas  IMG_20190627_201717_resized_20190627_082435006.jpg   245,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, čia juka, jei neklystu, žiaurus grožis  :wub:

Olaiva kuklinasi, baige geriausiai iš visos grupes.... 

O aš snd lengviau sukovojau su tempa, tai vakaras šviesus koks.. 

Jau žinokit, tas mano tempos detektyvas, tiek užsuktas, kad kol ner tempos net idomu kuo baigsis :)

Šiaip tai esu vejo nupučiama dar tas labiausiai kerta per smegenus, bet visa kita lyg gereja, nors ir tempai milimetriniai.... 

Atsakyti

Olaivai sveikinimai!

Ir Šarangei :4u: gal žėk ims ir įvyks toks gėris,  kad ta tempa ir nebepakils.

Bet toks detektyvas tai vargina. Aišku,  kad nepalyginami dalykai,  bet man po gimdymo laikėsi temperatūra tris savaites,  niekaip nesuprato nuo ko,  galų gale nusprendė šalint gimdą,  o prasipjovę atrado kažką neišvalyto,  pravalė,  užsiuvo ir op-temperatūra dingo. Nors visą tą laiką jokio uždegimo jokie rodikliai  nerodė. Tai po tų trijų savaičių normalios temperatūros jausmas buvo kažkoks nenormalus.

Tai va-linkiu atradimų. Ir atlaikyt visus vėjus. Šiandien ir lauke tokie gūsiai... ir po įprasto karščio šaltoki tokie

Atsakyti

Ar gali padaryti kokias nors išvadas ar apibendrinimus? Man irgi tokia idėja fix smegeninėj sukasi.

Ryt parašysiu, bet jei sukas, tai verta eit mokytis ;)

Olaiva, parodyk tris gražiausias foto iš mokslų laiko :)

Dėl trijų gražiausių sunku bus atrinkti, bet ryt pažadu reportažiuką geriausių man kadrų ir baigiamojo darbo ;)

Atsakyti