Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ramiai ramiai katuk, tau ir tą pat frazę galim pritaikyt - viskas bus gerai :4u:

Atsakyti

Nu ramiai ramiai katuk, tau ir tą pat frazę galim pritaikyt - viskas bus gerai :4u:

oi nia :D dėl to tai nesijaudinu. kalba eina apie "baigiss ar ne" :D konkrečiai man

o dažnai prieš pabaigą būna toks pasispardymas. tai vat to ir nesinori. tai tikiuosi ir nebus. bet laukimas taip nervina

Atsakyti

Katukui ir Restar :4u:

Lietus gerai, bet... Šiandien turėjo užbaigt namo dažymą ir tas lietus viską sugadino. O su šia pabaiga susijusios kitos pradžios, tai biškį dabar viskas griūna. Nu bet aš nesinervinu. O va diedas vaikšto visas piktas. Gerai bent kad vaikšto darbe, o ne namie :D

Ką megzzzztttttt :unsure:​ 

Atsakyti

Liniuka o kaip su tuo raudonu baigės?

mes nuo balto tilto vidurio apsisukom ir grizom i masina, paciu laiku :D vienas kitas sausas siūlas liko :D

Atsakyti

Raudonas vis dar kabo ant bruolio. Turėtų ryt kasiulai kažką iš Kauno parsivežti, gal prisitaikysiu. 

Atsakyti

:yahoo:  :victory2:  :ploja2:  :clap:  :didis:  :sokiai:  :super:   :yu:  :ok: :aciuks:​  :leb:   :smoke: 

Atsakyti

oho koks Katukas laimingas  :lol: 

Atsakyti

8abea236a279c99d6fb7caa811be09ec.jpg

čia Liniukai, jei nagaus raudono pakankamai

a25cfd39c580493fe17e7b2d0cd1242e.jpg

e17b48c64c056f72d0d338cd947bf1ec.jpg

369a7d8d99b60e2b6b1af7d19dba3566.jpg

cc487038435c63edb6cebdb871a4369c.jpg

Atsakyti

katuk, baigėsi?

Atsakyti

jap, viskas , mano amžiaus projektas perėjo į kitas rankas :assa:

Atsakyti

Katuk, pradžiuginti tikrai. Įsivaizduoju, koks palengvėjimą tave ištiko.

Aš tai juo ryto knygą skaitau. Negaliu sustoti, kol nebaigiau :).

Vaikui Veršių vakarienę. Tikiuosi, kad viskas gerai, pašnekėjom tel. Operavo su spinaline nejautra.

Atsakyti

vėl Restar telefonas savivaliauja :D linksmina mus

Atsakyti