Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :)

nu va galima ir ką nors megzto pravėdint :)

Atsakyti

Labas rytas

Olaivai sveikinimai  :4u:  :ploja2: 

Šarangei sveikatos ir stirybės  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :)

nu va galima ir ką nors megzto pravėdint :)

ką pravėdinai?

Atsakyti

ką pravėdinai?

suknelę-maišiuką ir lino+šilko(heywardo tipo)

nefotkinau, dar tik išdždžiūvo, bet nu, nelabai ir yra ką ten fotkint, elementarus ilgintas reglanas lygiu raštu

Atsakyti

Labryt.

Qqute, vis tiek rodyk -spalvą, tikimą, savo šypseną :).

Atsakyti

nu vakare tada turbūt :) jei dar bus rodytinos kondicijos :) (spalva žalia)

Atsakyti

nu rimtai. duok pasidžiaugt mums (gal ir papavydėt :D ) motyvaciją prisišaukt

aš šiandien tris kart persirengiau. tai per karšta tai per šalta tai nepatinka tai netinka... nieko mezgto, tik truputuką ironijos: ant maikutės užrašyta "ofline" :)

Atsakyti

katuk kad man neatrodo kad čia kokią motyvaciją primotyvuot galima, maišioks ir tiek :)

(nors keista nes iš labai netikėtų žmonių darbe komplimentų gavau pirmą kartą gyvenime :hmm:)

Atsakyti

tai va, gražiam žmogui ir maišas tinka :D

Atsakyti

tai va, gražiam žmogui ir maišas tinka :D

O bet maišas tai šilkinis  :lol:​ 

Atsakyti

Aha, šilkijis maišas :). Net įdomu, kokio žalumo žalia. Aš vis dar svajoju apie vieną atspalvį. Bet ne iki veiksmų :).

Jep, LIniuka, pas tave juka.

Šarange, kad ir milimetras po milimetro, tegu tik geryn, geryn...

Mano jaunuolis, tai šiuo metu patiria, kaip skauda galvą po spinalinės nejuatros. Kaip aš po abiejų cezarių....

Vesiuosi šiandien mažųjų trijulę mokyklinei TA, sužinosiu ūgius :). Svoriai tai nelabai domina, normalūs.

Atsakyti

O aš galų gale "išdrįsau" pasimatuot mezgamą daiktą :lol: kas kad iš medvilnės su linu, bet gi žieminis megztinis :ax:

Gulėjo jau kelias savaites nežinomybėj -  baigtas ar ne :unsure:

Tai jau beveik baigtas :D ta prasme nieko nebereik ardyt ir taisyt, tik numegzt apačios atnarą, susiūt kur reikia ir galus suslėpt :rolleyes: 

Atsakyti