Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ai, beje, skveras atpažįstamas :D  tą fontaną metų bėgyje paremontuosim. jojo, nagus prikišau biškelį prie to :B

Atsakyti

dar klausimų apie mezginį.

ar kaklą kaip nors apdirbai? iš tolo neįžvelgiu

o rankoves tiesiog paraitojai, ar yra koks atvartas sukonstruotas?

nuo pažastų tiesiai, ar kažkoks paformavimas vyko?

Atsakyti

Man tie patys klausmai, kaip ir Katukui. Bet nedrįstu klausti, nes kažin ar megsiu :). Norėčiau turėti čia ir dabar.

Atsakyti

tep, atsakymai katukui:

į ravelrį sudėjau :)

kaklo neapdirbau, užsidėjau akis ir variau žemyn

rankovės užbaigtos sukryžiuotų akių stulpeliu gal 20 eilučių bet atlenkiau aš jį tai nesimato kad kryžiuotos

formavau kūna: tolygiai kas 10 cm maždaug iš kraštų po pora akiu sumezgiau iki pat apačios, gavosi viršuj maišas o apačia tokia visai net pagal pigūrą

aha perrišau virvele, nes neperrištas kažkaip nu ne taip žiūrisi, tai MB ir kolegė nubalsavo kad reikia rišt

Atsakyti

Restar, gyvenimas nesibaigia čia ir dabar.

aš planuoju į ateitį, nugis turėsiu daaaaug laisvo laiko, tai kodėl gi nepasigaminus, kas iš tikro kabina

qqte,tai jo forma tokia, siaurėjančios trapecijos?

Atsakyti

ai,  beje skaitau tą  Nitės nuorodą. nu yra ten ką skaityt, komentaruose, tik reik atsiscrolint pradžią :D

Atsakyti

Qqte gražuolė žaliuokė :wub: :super:

Restar mažiausioji jau praaugo mano mažiausiąjį :D
Mano bernai 170 ir 135.

Atsakyti

aha, tokia forma

teta Olia vienam video savo panašią suknelę rodė ir pasakojo kad kas figūra nesiskundžia gali siaurint apačioj, o kas skundžiasi geriau tiesiai megzt

tai nusprendžiau kad nesiskūsiu :D

https://www.youtube....h?v=oI3wGGEP9Us

Atsakyti

nu va kažkaip tai taip

attachicon.gif20190628_122507-COLLAGE.jpg

Super. Spalva tau neišpasakytai tinka  :thumb_yello:​ 

Atsakyti

kolegė kur su manim sėdi tai sakė viskas super tik spalva ne tavo :D kai pasakiau kad nesutinku, sako nu tiesiog neprirasta nes nešioju šiltas spalvas :)

Atsakyti

kolegė kur su manim sėdi tai sakė viskas super tik spalva ne tavo :D kai pasakiau kad nesutinku, sako nu tiesiog neprirasta nes nešioju šiltas spalvas :)

Nepriprasta, taip. Bet visada sakiau, kad tau šaltos tinka labiau. Mano akimis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

gal prie papkių ir netinka, bet prie to fontano tai viskas ok :D

Atsakyti