Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pirmas mano megztas megztukas buvo tokios pat spalvos, mama atidavė kažkokius savo ardytus siūlus, pusvilnę berods, nu tik labiau nublukus, iš vis mama mane dažnai žaliai rengdavo tai pabodę buvo, ilgai nenešiojau tai todėl ir nepriprasta :)

Atsakyti

Restar, gyvenimas nesibaigia čia ir dabar.

aš planuoju į ateitį, nugis turėsiu daaaaug laisvo laiko, tai kodėl gi nepasigaminus, kas iš tikro kabina

qqte,tai jo forma tokia, siaurėjančios trapecijos?

Tai tau tik megzt ir megzt :). O aš tai neplanuoju turėt tiek laiko ir nenoriu, kad tiek turėčiau, nes tai reikštų turbūt ką nors negero man...

Ristina - dabar kada neseniai matavai? kaip čia tavo mažylis nustojo augti? Mano panelytė tai tįstelėjo tikrai, net nuo pavasario, nes šiandien apaviau vienom kelnėm, kur nešiojo į mokyklą, kai su gipsu ėjo patogias, be susegimų jokių, tai trumpokokos beveik...

Žinot, ką aš kartais darau? ogi stebiu žmones ir galvoju - nu kaip taip būna, kad žmonės vat ima ir sustoja augt kokių 160-170. Apie mažesnius nekalbu :). Ir koja sustoja ties 38... Nu svajonė. Nes nei su vienu vaiku tas negresia... Kiek medžiagos, kiek siūlų reikia, kiek problemų paskui su batais :). Bet iš kitos pusės, kad tik tokios "bėdos". Svarbu, kad sveiki būtų.

Atsakyti

Restar būna kad ir ties 36 koja sustoja

ir ūgis ties 159 :) tuo pasaulis ir gražus kad įvairus :)

Atsakyti

Ai, apie tokius stebuklus net negalvoju. Mažoji dabar nešioja 35-36 dydžio batus. Nu  :B . Ta išaugtus tau galės atiduoti  :lol: . Ta beveik tavo ūgio mergaitė jau 39 dydžio batus...

Atsakyti

Ristina - dabar kada neseniai matavai? kaip čia tavo mažylis nustojo augti?

Ėjom TA prieš kelias dienas :D šiaip tai džiaugiuos, kad per metus yra paaugės ~5cm :rolleyes: bet įtariu, kažkuriuo metu kai tįstels į aukštį tai  :oh: mažai nebus :D

Užtat didysis per vasarą pūkus auginsis :oh:nes vien per paskutinį mėnesį kokie +2kg  :mad2: ėda ir nieko neveikia  :oh: 

Atsakyti

tai sesuo atvežė savo vaikų išaugtus kedukus tokius fainus, sako 36 bet mažinti, sako gal tavo vaikiui tiks (mano vaikis dar nedaaugo)

sakau ka ten vaikiui, man gal tiks :) nesimatavau, bet jaučiu pasimatuosiu :D

Atsakyti

Restar, taigi puikiai žinai, kad ten genai visokie ir kitokios fiziologijos įtakos turi

abu su vyru aukštaūgiai, tai jeigu vaikai sustotų, tai sakyčiau kažkokios problemos netgi.

mergaitės ūgtelna jaunesnės, po to apstoja, o berniukai atvirkščiai, vyresni ūgtelna.

Atsakyti

Tai tau tik megzt ir megzt :). O aš tai neplanuoju turėt tiek laiko ir nenoriu, kad tiek turėčiau, nes tai reikštų turbūt ką nors negero man...

Ristina - dabar kada neseniai matavai? kaip čia tavo mažylis nustojo augti? Mano panelytė tai tįstelėjo tikrai, net nuo pavasario, nes šiandien apaviau vienom kelnėm, kur nešiojo į mokyklą, kai su gipsu ėjo patogias, be susegimų jokių, tai trumpokokos beveik...

Žinot, ką aš kartais darau? ogi stebiu žmones ir galvoju - nu kaip taip būna, kad žmonės vat ima ir sustoja augt kokių 160-170. Apie mažesnius nekalbu :). Ir koja sustoja ties 38... Nu svajonė. Nes nei su vienu vaiku tas negresia... Kiek medžiagos, kiek siūlų reikia, kiek problemų paskui su batais :). Bet iš kitos pusės, kad tik tokios "bėdos". Svarbu, kad sveiki būtų.

Aš keturiolikos būdama pasiekiau 170 ir 39, taip ir sustojau. O mama, pati būdama 154 ir 35, man augant baisiai pergyveno, kad tokiais tempais peraugisu visas normalaus ūgio ribas.

Atsakyti

praktiškai ir aš 14 "nustojau augti" :D

vo ką radau

Galutinis ūgis yra didžiąja dalimi genetiškai apspręstas, o taip vadinamą taikininį ūgį galima apskaičiuoti kaip vidutinį tėvų ūgį pagal formulę: berniukų taikininis ūgis (cm) = [tėvo ūgis (cm) + (motinos ūgis (cm)+13)] / 2; mergaičių taikininis ūgis (cm) = [tėvo ūgis (cm) + (motinos ūgis (cm)-13)] / 2.

Sutariama, jog galutinis ūgis yra pasiektas, kai augimo greitis sulėtėja iki mažiau nei 2 cm/metus (apie 15 metus mergaitėms ir 16-17 metus berniukams).

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=35965931

Atsakyti

Sutariama, jog galutinis ūgis yra pasiektas, kai augimo greitis sulėtėja iki mažiau nei 2 cm/metus (apie 15 metus mergaitėms ir 16-17 metus berniukams).

Mano sūnuo labai didelis augimo šuolis buvo apie 21-22 metų. Jei būtų sustojęs 17-os, būtų labai ne kas....

Atsakyti

Aš tikiuosi, kad mano dičkis 20 metų nepuls augti :D, nes kaip ir gana jau, tikiuosi, kad apie tuos 17 ir sustojo.

O šiaip aš viską suprantu, be tvis tiek negaliu patikėt :D. Vat eina kokie subrendę bernai, mažesni už mano išstypusį 12-ametį, kuris toli gražu neketina dar nustot augt... Ir man vis tas klausimas - nu bet kiap taip būna... Tai žmonės per metus ne 10+ cm paauga, o  2-3, matyt. Nereikia išakrt visų rūbų/batų keist...

Atsakyti

Mano sūnuo labai didelis augimo šuolis buvo apie 21-22 metų. Jei būtų sustojęs 17-os, būtų labai ne kas....

nu visada yra nestandartų :D

Atsakyti