Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mano panų buvo gal du tokie etapai, kad styptelėjo tikrai ne 2 cm. ir reikėjo kardinaliai keisti aprangą.

Atsakyti

Mano 12metė jau 173 ir 40. Po truputį jau pradedu nerimaut, kuom čia baigsis :B

Sėdžiu kirpykloje ir nardau po haywardus. Gal ir pro mados garažą prasuksiu :B​ 

Atsakyti

Aš pažįstu vieną merginą, kuri labai išaugo 12 klasėj. Kažkaip tada visi, kas sutikdavo ją seniau nematę, išpūsdavo akis - kaip tu paaugai. Jau nelabai kas tikisi, kad mergina gali tuo metu taip ūgtelt. O dukros viena klasioke penktoje klasėje kaip atėjo, tada buvo gal pati didžiausia klasėje, ar viena iš jų, tai turbūt taip ir nepaaugo, arba labai nežymiai, nes juokdavosi, kad uniformos taip ir neišaugo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 birželio 2019 - 14:49

5-6-kai tas amžius, kai panos klasėje galva didesnės už bernus, po to jau jie stypt pradeda. 

Ryt MB giminės balius. Bumbėt į galą pradėjau šiek tiek, kad toks vaizdas, jog ne visų balius, o savo asmenišką šventę organizuojuosi- sursk vietą, sukviesk, paklausk, nurodyk, ką atsivežt ir taip be galo, ir dar kiekvieną asmeniškai patampyk už rankos, ar tu būsi, nes ar man mėsas 10čiai žmonių pirkt, ar 20čiai, tai kiekis skiriasi. 

Rankioju žingsnius per visą dieną, kol dar atostogos :) 

Atsakyti

Liniuka, tai vienodo ūgiu su mano bernaičiu, bet jis sunkesnis :). Tiks į porą :).

Kaip tik 5-6 -okai maniškiai. Tai visgi panos nėra labai aukštos. Ir kuo džiaugiuosi, kad ne mano mergaitės didžiausios klasėje, kaip kad mano dalia nuolat būdavo...

Parsivežiau 4 knygas iš bibliotekos( radau viskas, kur rekomendavo knygyne, tai ir netks pirkti :) ), tai mezginio į sodą galiu ir nesivežt pasivežiojimui....

Atsakyti

Restar, 40 tai batų dydis :D Svoris 63.

Nusipirkau sukniai siūlus. Žiauriai originalius - tamsiai žalius :D​ 

Atsakyti

:D 

Kokios sudeties?

Atsakyti

Qqte, 75 vilna, 25 akrilas. 

Priedas  IMG_20190628_190308_resized_20190628_070556740.jpg   486,01KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20190628_190421_resized_20190628_070554688.jpg   238,39KB   0 Parsiųsta kartų Zaros megztukas. Ir pūkai

Atsakyti

Šitas mano norų sąraše irgi  :bigsmile:​ 

Blondiniška nauja šukuosena tau labai tinka.

Tokių pūkų pavydėtų ne viena -normali figūra ;)

Ir megztukas puikiai tinka :ok: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 28 birželio 2019 - 18:50

Linulka, skani spalva  :4u:

O aš vėl ardau. :devil:  :ninja:  :gun_bandana:

Ta vidurinė dviguba juosta mažiau tįsta, nei likusi mezginio dalis. Gaunasi prancūziškų užuolaidų efektas, kad ir kiek bebandyčiau išlygint trumpintom eilėm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 28 birželio 2019 - 19:00

Niuma, man tai kaip tik dabar periodas, kai negaliu į veidrodį žiūrėt :B Iki galėjimo - 7 kg. Bandau susiimt :B

Šukuosena ta pati, beveik netrumpino, nes gi auginu. Spalva ir man graži, tokia platininė :wub:​ Bet gaila man laikosi tik kelias savaites, o paskui vis tiek geltonas pigmentas išlenda. 

Atsakyti

Liniuka, tave ilgesniais atsimenu ;) spalva tikrai graži. 

Suprantu dėl savijautos ir (ne)sutarimo su veidrodžiu. 

Atsakyti