Na va, pritūpiau prie kompo.Po vakar dienos įspūdžių vos užmigau,ir džiaugsmas, kad jau baigta, ir tikrai gerai baigta, bet ir liūdnuma,kad kažko trūks...Vakar visi su dėstytojais ėjom kultūrintis, tai ne viena apsiašarojo...net auklėtojas sako,pagavau vienu momentu per gynimus save liūdintį...
Terezza, jei yra kažkur galimybė, būtinai krimsk fotografijos mokslus. Kursai lieka kursais,tarkim jei kokio mėnesio ar kažkiek akademinių valandų,bet tokie bent metams ar dviems laaabai naudingi. pro akutę pradėsi žiūrėti kitaip, prasiplės pažįstamų bendraminčių ratas, kurie gyvena fotografija, nebūtinai iš fotografijos ;)
Žinoma,dabar beveik kiekvienas save gali vadinti fotografu,jei turi brangesnį skaitmeninį fotoaparatą, o jeigu jau tą beveidrodinį,tai iš viso
bet tas dar tikrai nenulemia nieko,pastebėjau net savo didelėj grupėj...
aš irgi galvojau,kad mokausi, o kai baigsiu, bandysiu kokį verslo liudijimą išsiimti.Bet gavosi taip,kad besimokydama gavau su grupioke stambų užsakymą, tad teko IV pasiimti. Nesigailiu. Drąsiai važiuoji,fotografuoji, niekas neprisikabins,kad fotografė nelegalė 
Kelis vaizdelius įkeliu, skirtingi moduliai buvo, skirtingos užduotys, reikėjo ne gražu-negražu principo laikytis,o techniškai atlikti. Patobulinau PS žinias gerokai, prasivėrė akiratis B&W fotografijoje, kas mane labiausiai žavi, atradau studijinę fotografiją, o kartu su ja daiktų ir portretų fotografavimą
tarkim buvo portretų modulis, atrinkau man mieliausius vaizdus:

prie šios mišrios šviesos nuotraukos buvo ką veikti , bet ateityje dar kartosiu

Per egzaminą daryta fotografija su techniškai atliktu rembranto trikampiu