Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace o tai kas dabar netinka?

parodyk bent jau ant pakabos kokios?

labas rytas :4u:

Atsakyti

Lace o tai kas dabar netinka?

parodyk bent jau ant pakabos kokios?

labas rytas :4u:

Labiausiai tai netinku aš pati  :D Išplovus susitraukė, norėtųsi daugiau laisvumo, kaklas gal per platus (tą gal būtų galima pataisyti), nežinau kodėl nedariau krūtinės įsiuvų, to pasekoje pažastyse meta raukšles...  :oh: 

Atsakyti

Sveikos, 

Aš dar klinikose, nori dar patyrinet mane, nors šnd tokia sviesesne diena, tikiuos nieks nesugadins.... 

Atsakyti

Šarange, kad kuo toliau tuo daugiau tu šviesesnių dienų :4u:

Atsakyti

Šarange smagu kad šviesėja :super:

Lace  jei pagarint?gal tas susitraukimas atlaisvėtų ir raukšles mažiau mestų ties pažastim?

Atsakyti

Šarange,  džiugu girdėt apie šviesesnes dienas

O dėl tyrinėjimų-ar čia gydytojų rūpestingumas,  ar tu toks neeilinis įdomus klientas?

Man tai šiandien kažkokia keista diena. Susiveikiau laisvą,  nusileidau kraują... beveik 100 proc įsitikinus,  kad nieko naujo ten nepamatysiu,  bet kodėl tada savijauta tokia  š..ina...nors išorėj tai nieko kaip ir nesimato...

Ir megzt nesinori...

Atsakyti

:wub:  Šarange...

Gavau atsakyma dėl rankos po echoskopijos- lėtinis sausgyslės uždegimas. Toliau kažkaip reabilituos.

Dėl Barselonos, jeigu visos apsisprendėt vienaip ar kitaip- perkam bilietus šią savaitę. FB smulkiau info.

Atsakyti

Pastebėjau, kad šie metai labai sunkūs sveikatos klausimu. Daug kam iš aplinikių, giminių. Tokie.... tikrai nestandartiniai. 

Atsakyti

Lace  jei pagarint?gal tas susitraukimas atlaisvėtų ir raukšles mažiau mestų ties pažastim?

Pagarinau, neatlaisvėjo...

Atsakyti

Šarange, kad kuo toliau, tuo šviesos daugiau :4u:

Lace, man labai pažįstamas jausmas. Bet gal parodyk. :ax:

Seniai jau mano kūnelis tokio fizinio kruvio neturėjo... O jau dažų smarvė...

Atsakyti

Sveikos,

turėjo mano vaiką paleist šiandien (vakare pasiekė žinia), bet nebepaleidžia... Žaizda kraujuoja vis dar - sakė, kad per daug suskystino kraują, tai neužkreša dabar... Ir vėl nežinia. 

Panai mano didžiausiai bailiukei šiandien kraują ėmė. ir kaip tyčia - iš vienos rankos nebėgo kraujas VISIŠKAI. Teko durti dar į kitą... Aš tai pirmą kartą gyvenime tokį triuką mačiau, kaip nebėga kraujas, bet sakė, kad tikrai pasitaiko, nuo streso.

Šarange - kad kiekviena diena tik šviesesnė tau būtų :4u:  :4u:  :4u: . Ir karščiai traukiasi, bus lengviau ir ligoninėje išbūti. 

Vakar užsimaniau kažko tokio, taip gražiai mano trijulė darė tuos kukulaičius, taip skaniai privalgėm ♥. Gal kuriai irgi bus idėja. (Peletrūnų tai nei turėjau, nei dėjau). Tieisog varškėtukai, bet su su skaniu vidurėliu :). Mes, kaip visada, iš kilo varškės darėmės. 

https://www.nidosrec...su-peletrunais/

Lace :console: .  Gaila, jeigu tiek įdėjus pastangų negali džiaugtis nešiodama. Bet jeigu bent procesas buvo džiugus, kol rankos užimtos, tai gal nėra viskas 100 proc blogai... Megzk panelėm tada ką nors. Oi, man ir pačiai reikėtų gal kokį baktusą ar ką pradėti, kad turėčiau ką nors paprasto ir mielo akiai, kad atėjus rudeniui, būčiau pasiruošus. Nes dabar turiu vienintelį mezginį, kuris tokio ilgo grojimo, kad jau imu abejoti, ar ir siūlo užteks, ne tik ar išvis bus nešiotinas. O jeigu ir bus, tai svers kokio 1,5 kg...

Keprena, gal kokiais aliejiniais dažai??? Nes mes namie kai dažomės, tai nėra to kvapo tiek, perkam vandens pagrindu ir kad būtų antialerginiai dar. Bet šiaip juos galima irgi plauti.

O, man visai patiko šita skaros idėja: http://www.mezgimozona.lt/blog.html , reikia žiūrėti, ką galima primaišyti :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 liepos 2019 - 12:51

Va, kažko iš varškės reiktų vakarienei :bigsmile: :essen:

Praėjo karščiai, sugalvojau "maikę" nusimegzt :D

Priedas  023.JPG   159KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti