Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, šitas bus https://www.ravelry....er-with-stripestik paprastas tiesus, be raštų.

Žymekliai - Kerpenos dovana (tikiuosi neklystu), dar rankytes, obuoliukus turiu, iš viso 10 vnt. 

Atsakyti

Aš paėmiau mėginuką pamezgėt iš Nitės atiduotų siūlų :)

Vaajej kai fainumo, pliušiniai tokie, negaliu padėt

Tai aišku jau iš ko sekantis projektas tik modelį iki galo apsispręst liko, paprastainį priedžinsiuką

Maždaug jau įsivaizduoju kažką panašaus į seacoast

Atsakyti

Niuma gali būti, kad mano, nes turėjau tokių detalių. Gal kai kepurę siunčiau, pridėjau , nes swape tavęs lyg neturėjau.

Šiandien apžiūrėjau kad kaimo bažnyčios sienos ne geriau nudažytos , nei mano. Matyt irgi tik kartą nudažė, nes matyti volelio dryžiai. Niekada iki tol nepastebėdavau. :)

Olaiva man kaip dažytoja dažytojai atsiuntė linkėjimaą, tai tikra mezgėja, net dažo megztiniu pasipuošusi. :wub:. Man tai gaila būtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 liepos 2019 - 13:33

Kerpena, taip, su pirties kepure. Tarp kitko, ją irgi naudoju ir labai džiaugiuosi. Paskutinį kartą- kaip tik giminės baliuj pravertė.

Atsakyti

Sveikos :mirksiukas:

laaabai džiuogiuosi dabartiniais orais :super: atrodo ir gyvent lengviau  :D 

O dar geriau, kad apsirengt yra ką :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos :mirksiukas:

laaabai džiuogiuosi dabartiniais orais :super:

reikia vasara dziaugtis, Ristina gaudyk :tomato:

Pakviete i Batumi, bet bilietai 350 :oh:

Atsakyti

Niuma gali būti, kad mano, nes turėjau tokių detalių. Gal kai kepurę siunčiau, pridėjau , nes swape tavęs lyg neturėjau. Šiandien apžiūrėjau kad kaimo bažnyčios sienos ne geriau nudažytos , nei mano. Matyt irgi tik kartą nudažė, nes matyti volelio dryžiai. Niekada iki tol nepastebėdavau. :) Olaiva man kaip dažytoja dažytojai atsiuntė linkėjimaą, tai tikra mezgėja, net dažo megztiniu pasipuošusi. :wub:. Man tai gaila būtų.
Labai tas twidas nusibumbuliavo...

Na ką, 2 kamanių įgėlimai ir levandos nuskintos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 07 liepos 2019 - 15:30

reikia vasara dziaugtis, Ristina gaudyk :tomato:

Tik pomdorų nepritrūk :lol: ne vien Ristina džiaugiasi dabartiniais orais :ax:

Atsakyti

Niu ką :bigsmile: dviračio neturu, namų nedažau, levandas aplenkiu iš tolo - rezultatas: vienas megztinis baigtas, du pradėti  :bigsmile: reik tik išsirinkt, kuris važiuos atostogaut :ax: 

Atsakyti

Nite, tu ištikima mezgimui :). Kur važiuos megztinis -ar ir su šeimininke kartu? Kiek pamenu, tai tu labai nemėgsti ne namie atostogauti?

Atsakyti

Nite, tu ištikima mezgimui :). Kur važiuos megztinis -ar ir su šeimininke kartu? Kiek pamenu, tai tu labai nemėgsti ne namie atostogauti?

Nemėgstu, bet aš mokausi :rolleyes: Važiuosim į Druskininkus :D

Atsakyti

Gal kitą savaitę? Mes lyg antradienį ten planuojam būti -reikia išnaudoti mano gimtadienio dovaną vandens parke. Reikia man kažkaip ramentų iš tavęs, kad prisimatuotų, gal patiktų labiau.Nes namie tik šokinėja ant sveikos kojos, jau ją ir skaudėti ima...

Atsakyti