Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezza, mano patirtis su šilku irgi tokia. Nors ir tankiai mezgu, ir skalbti eigoje, vis tiek patįsta. Summer apačios neprisiruošiu nuardyt, patrumpint.

Atsakyti

Mano lininė suknelė irgi keičia ilgį. Išskalbus būna maždaug su keliais, o panešiojus pasidaro vos ne pusėn blauzdų

Aš jau padariau didžiąją dalį darbo. Dar liko pečių antrą  kartą perdažyt ir dar  kokios smulkmenos - grindis, kai išdžius, padažysiu, kur labiausiai buvo išsidėvėję, lauko duris, jei liks dažų, pora taburečių. Bet jaučiuosi įveikusi darbą ir save. Nes pora kartų buvo suėmus neviltis, kad nieko nepadarysiu.

Atsakyti

Kerpena, tai ryt namo, o pirmadienį į darbą?

Atsakyti

Ne,  į darbą tik trečiadienį. :)

Dabar po pirties, sėdžiu saulutėj ir mezgu.

Rytoj sekmadienis. Pirmadienį užbaigsiu galiukus, antradienį namo.

Priedas  LRM_EXPORT_1313397219769379_20190706_200953024.jpeg   420,65KB   0 Parsiųsta kartų

Mano sargė:

Priedas  LRM_EXPORT_1312386109366929_20190706_195100871.jpeg   426,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 liepos 2019 - 19:13

Šaunuolė tu, Kerpena ;)  kartais tokie remonto darbai labai smagiai paįvairina kitas veiklas.aš šiandien gruntavau,špakliavau, ryt dažysiu.o dabar su serialu į lovą su užduotim - 10 motyvų nunerti ant maišelių.Kas vakarą sau tokią užduotį užduodu :)

Atsakyti

Oho, Olaiva, tu irgi turbo. Aš tai tiesiog fainą filmą pažiūrėjau, net megzti negalėjau pusę laiko. Forever strong, rekomenduoju.

Atsakyti

Pas mane nauja pradžia. Su kiauraraščiu šiek tiek pastrigus, paprastojo lygiojo priedžinsinio noriu :)

Priedas  received_401809760432015.jpeg   149,24KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_361484507894525.jpeg   159,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Girdžiu, kad kažkas nemiega, krebžda knygos lapai.Nueinu- Nojus skaito knygą. Jono Meko laiškus (iš vasaros privalomų knygų). Citatas žymisi, sakė labai gera knyga. Nustebino mane jis  :hmm: 

Lyja...mėgstu tą garsą :wub:​ 

Atsakyti

Terezza, mano patirtis su šilku irgi tokia. Nors ir tankiai mezgu, ir skalbti eigoje, vis tiek patįsta. Summer apačios neprisiruošiu nuardyt, patrumpint.

Tai aš su Šarlota gi pasimokiau. Tai dabar specialiai mezgimo eigoj mezgu, kad nenuilginčiau. 

Atsakyti

Aš irgi į dažytojų kompaniją. Dažau langus. Vyras nušlifuoja senus dažus, o aš gruntuoju ir dažau. Kaip faina, kad šiandien lyja :D​ 

Atsakyti

Oho, kokia mano draugių dažytojų kompanija.

Atsakyti

Labas rytas Nu Kerpena tai supermotera, kasmet kazka tokio pavaro  :super:  As nesektiskai nedazau Niuma heyvardas bus? Kokie fainj žymekliai 

Man penktadieni iskilo problema priedzinsiniu vasariniu ( medvilniniu ta prasme) megztuku trukumas. Ko gero teks planus koreguot, nes planuose po kardigano suknele buvo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 liepos 2019 - 09:11