Terezza, mano patirtis su šilku irgi tokia. Nors ir tankiai mezgu, ir skalbti eigoje, vis tiek patįsta. Summer apačios neprisiruošiu nuardyt, patrumpint.
Mano lininė suknelė irgi keičia ilgį. Išskalbus būna maždaug su keliais, o panešiojus pasidaro vos ne pusėn blauzdų
Aš jau padariau didžiąją dalį darbo. Dar liko pečių antrą kartą perdažyt ir dar kokios smulkmenos - grindis, kai išdžius, padažysiu, kur labiausiai buvo išsidėvėję, lauko duris, jei liks dažų, pora taburečių. Bet jaučiuosi įveikusi darbą ir save. Nes pora kartų buvo suėmus neviltis, kad nieko nepadarysiu.
Kerpena, tai ryt namo, o pirmadienį į darbą?
Ne, į darbą tik trečiadienį. ![]()
Dabar po pirties, sėdžiu saulutėj ir mezgu.
Rytoj sekmadienis. Pirmadienį užbaigsiu galiukus, antradienį namo.
LRM_EXPORT_1313397219769379_20190706_200953024.jpeg 420,65KB
0 Parsiųsta kartų
Mano sargė:
LRM_EXPORT_1312386109366929_20190706_195100871.jpeg 426,52KB
0 Parsiųsta kartų
Šaunuolė tu, Kerpena ;) kartais tokie remonto darbai labai smagiai paįvairina kitas veiklas.aš šiandien gruntavau,špakliavau, ryt dažysiu.o dabar su serialu į lovą su užduotim - 10 motyvų nunerti ant maišelių.Kas vakarą sau tokią užduotį užduodu ![]()
Oho, Olaiva, tu irgi turbo. Aš tai tiesiog fainą filmą pažiūrėjau, net megzti negalėjau pusę laiko. Forever strong, rekomenduoju.
Pas mane nauja pradžia. Su kiauraraščiu šiek tiek pastrigus, paprastojo lygiojo priedžinsinio noriu ![]()
received_401809760432015.jpeg 149,24KB
0 Parsiųsta kartų
received_361484507894525.jpeg 159,16KB
0 Parsiųsta kartų
Girdžiu, kad kažkas nemiega, krebžda knygos lapai.Nueinu- Nojus skaito knygą. Jono Meko laiškus (iš vasaros privalomų knygų). Citatas žymisi, sakė labai gera knyga. Nustebino mane jis
Lyja...mėgstu tą garsą
Terezza, mano patirtis su šilku irgi tokia. Nors ir tankiai mezgu, ir skalbti eigoje, vis tiek patįsta. Summer apačios neprisiruošiu nuardyt, patrumpint.
Tai aš su Šarlota gi pasimokiau. Tai dabar specialiai mezgimo eigoj mezgu, kad nenuilginčiau.
Aš irgi į dažytojų kompaniją. Dažau langus. Vyras nušlifuoja senus dažus, o aš gruntuoju ir dažau. Kaip faina, kad šiandien lyja
Oho, kokia mano draugių dažytojų kompanija.
Labas rytas Nu Kerpena tai supermotera, kasmet kazka tokio pavaro
As nesektiskai nedazau Niuma heyvardas bus? Kokie fainj žymekliai
Man penktadieni iskilo problema priedzinsiniu vasariniu ( medvilniniu ta prasme) megztuku trukumas. Ko gero teks planus koreguot, nes planuose po kardigano suknele buvo