Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kitą savaitę? Mes lyg antradienį ten planuojam būti -reikia išnaudoti mano gimtadienio dovaną vandens parke. Reikia man kažkaip ramentų iš tavęs, kad prisimatuotų, gal patiktų labiau.Nes namie tik šokinėja ant sveikos kojos, jau ją ir skaudėti ima...

Rytoj ir trečiadienį būsiu apie 15 val netoli Moksleivių rūmų. Galiu pasiimt ramentus su savim.

Šiaip šokinėt ant vienos kojos ne tik skauda, bet ir pavojinga :rolleyes: galima ne tik kitas galūnes susilaužyt, bet ir galvą prasiskelt :oh:

Atsakyti

Nite labiausiai į temą, nors ištikimai  mezga, neužsiima pašaline veikla :)

Atsakyti

Sektiškai špakliuoju ir dažau :) be megztinių :D dviračio seniai nemyniau, mokau mint jaunuosius dviratininkus, kad galėtume mint keturiese :) gal ant rudens ir pavyks. Kol kas ties posūkiais sustoja, pasuka ir vėl važiuoja :D 

O kaip levandų arbatą darot?? Užpilat džiovintus žiedelius?

Atsakyti

Priedas  LRM_EXPORT_1336279531730471_20190707_205036443.jpeg   445,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, 

nedažau nieko, nors reiktų, o ir dažai jau kadaise supirkti... Nutariau sirgsiu. Praeitą savaitę pravaikščiojau į darbą sirgdama, matau nieko nebus, o ir darbe ši savaitė netokia deganti, apsieis ir be manęs. Matysiu gal suksupsiu jėgas ir nudažysiu bent jau vieną sieną pas dičkį, būtų staigmena grįžimo iš stovyklos proga.

Mezgimo fronte elementarus baktusas iš  Regia siūlų 🙈gi buvo užėjęs šišas, kad baisiai noriu megzt kojines, tai prisipirkau siūlų, numezgiau dvi poras ir kaip ir gana man...smalsumą patenkinau. O dar trim porom siūlai padžiauti lentynoje🙈

Atsakyti

Sveikos,

Drakius paslėpė siūlus, pabaigiau siūla, įsivaizdavau kad dar tikrai turiu  :oh: SOS reikia rogutinio kašmyro t. pilko rankovėms apie 60g.

Atsakyti

Ingriga, jeigu niekas dar nepasiūlė, tai mano drakius gal atgailėtų :). Ar tu kada būsi Vilniuje? Arba prašom parengti ekskursijos maršrutą Ukmergėj ir rajone - atvarysim su šeima :).

Atsakyti

Nite labiausiai į temą, nors ištikimai  mezga, neužsiima pašaline veikla :)

:D Ech, gerai būtų, jei nebūtų tos pašalinės veiklos :D yra kaip ir visoms, bet maniškė tokia-kasieniškai buitinė, kad nė klaviatūros barškint neverta :D

Cykiai cykiai  :topsecret:  Madoj vėl atsidarė Batų kalnas, viskam -25% . Spėkit ar parėjau pro šalį :hihihi: bet aš pavasarį taip prasimėčiau, kad vis dar turiu tuščios vietos  :ax: 

Atsakyti

Restar jeigu niekas likučio neturi, tai prašysiu tavo Dr.  :mirksiukas: Vilniuje šią savaitę arba kitą tikrai turėčiau būti. Dėl maršruto reikėtu pagalvoti  :hmm: 

Atsakyti

Restar jeigu niekas likučio neturi, tai prašysiu tavo Dr.  :mirksiukas: Vilniuje šią savaitę arba kitą tikrai turėčiau būti. Dėl maršruto reikėtu pagalvoti  :hmm:

turiu, jeigu į mano pusę važiuosi kada

Atsakyti

Jeigu pakviesi atvažiuosiu į svečius  :geda:

Atsakyti

Jeigu pakviesi atvažiuosiu į svečius  :geda:

jeigu tiks,tai į fazendą kviečiu skanios kavos :D kaip tik kavos aparačiukas po remonto ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 liepos 2019 - 13:04