jeigu tiks,tai į fazendą kviečiu skanios kavos
kaip tik kavos aparačiukas po remonto ;)
viešai kvieti, tai adresą ir laiką parašyk
helou,
nėr ką papasakot. labai neįdomiai gyvenu
Baigiau dažymus. Lauke lyja. Tai su Luna įsitaisiusios lovoje. Aš mezgu. Bet taip miegas ima, nors normaliai išsimiegu visą savaitę.
Šįryt pastebėjau, kad Lunos pauodegys viename šone rudas. Kadangi tuo metu buvo lauke ir taip pat lynojo, tai pagalvojau, kad nesėkmingai skubėdama pakakojo. Nusivedžiau prie vandens, bandau nuplauti - kažkaip nesiplauna ir plaukai kažkokie pastirę. Atidžiau įsižiūriu, ogi ten grindų dažai. Galvoju, kaip ji čia sugebėjo išsitept, niekur nebuvo, kai dažiau grindis. Pasirodo sugebėjo kažkada įsmukt į kambarį ir pasėdėt ant neišdžiuvusių grindų. Gerai kad tik prie krašto. Dabar taip ir liks pėdučių ir užpakalio žymės.
Ingriga, dėl sunervinimo
Šiandien tokia diena....
Pasiteisino tas posakis, kad subrendus tada, kai nežinai iš ko staigmenų laukt- tėvų ar vaikų
nesusikalbu su mama.
Kaip mane erzina, kai žmonės nesupranta, jog pirtis -tylos zona... užčiaupiau šnd vieną peroksidinę blondinę. Relaxacinė muzika, prieblanda...., o jai reikia bendraut, vadovaut dviem vaikams non stop. Nors jie sėdi ir žodžio neprataria.
Žodžiu, šnd aš piktas keksas. Ir dar nenutyliu.
Va, mes ryt išbandysim Druskininkus
. Ir ten į pirtis vaikų tiesiog neįleidžia, matyt, dėl tos pačios priežasties
.
Aš nei piktas nei koks, bet net vienu metu pagalvojau, kad gal ir man, kaip Katukui, koks kristalas atsikabino
. Nu taip planetos sukosi, vos pasukus kur galvą. Nuo ryto apsilankiau poliklinikoj, o išeinant ėmė tokioj keistoj vietoj galvos 2 taškus skaudėt. Kaip kad vaikystėj būdavo vieninteliai tokie platūs plaukų lankeliai, kurie man galvą nuspausdavo, tai skausmas panašus, bet po pora centimetrų nuo ausų sprando link. Grynai toks taškinis. Kai paliečius, randu tas skausmo vietas, o po palitimo jos išnyksta, kaip ir neberandu. Paskui vėl užeina, ir taip visą dieną. Kažin, kas čia galėtų būti?
Aplankėm 2 bankus su vyru, susitvarkėm reikalus su sąskaitom, vienam dvyniui paėmėm banko kortelę, kitai užsakėm, kad neliktų nuskriausta. Bus patogu, kai reikės kokiai draugei dovaną nupirkti, bus paprasčiau duoti pinigų. Nutraukėm vyruko sporto klubo sutartį. Paėmėm ramentus iš Nitės. Dar gal iki Decathlono reikia nuvažiuoti....