Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, o tu sakei kur dirbi ar paslaptis  :hmm: 

Atsakyti

Va, mes ryt išbandysim Druskininkus :).

Restar, su nakvyne važiuojat, kur apsistosite, vandens parko viešbutyje?  Dar niekad nebuvę Druskininkuose, kažkaip tolokai nuo mūsų, vis patingim. Bet noro kaip ir būtų... Tik jau reiktų su nakvyne, tiek kilometrų nusitrenkus, gal net ne viena. Įdomu kaip kainos, ar įperkama. 

Atsakyti

Nu ir man sian planetos sukosi ir akys nesifokusavo..as ora apkaltinau..

Atsakyti

Niuma, ką čia spręsiu iš pirmos dienos. Bet manau padirbsiu ilgiau negu dvi dienas :D

Ingriga, gaminsiu tulikinį popierių :D​ 

Atsakyti

Kapseika, mes su nskvyne šituo pasiūlymu naudojomės- ir nakvynė, ir pusryčisi, ir aqua parkui nuolaida. Prie pat vandens psrko jis:

https://beta.lt/akcija/visa-lietuva/801571114/poilsis-dviem-druskininkuose 

Yra Betoj ir daugisu pasiūlymų.

Atsakyti

Ooo,  kiek man į kompaniją apsvaigusių....

Keista,  bet jau kelios dienos tos planetos ar tie kristalai ne vietoj. Apkaltinau hormonus,  nes nu-ir vėl istorija ta pati-kaip tik MM,  tai ir siūbuoju. Bet mistika man,  kur čia ryšys... 

Tfutfu,  gerai, kad nėr taip baisiai, kaip per naujaką.

Bet sakot oras kaltas :hmm:​ nu gal ne mano atveju.

Atsakyti

Aš šįkart ne į kompaniją. Man bent jau šiandien niekas nesisuko.  Tik vienu metu miegas ėmė.

Atsakyti

Ooo,  kiek man į kompaniją apsvaigusių.... Keista,  bet jau kelios dienos tos planetos ar tie kristalai ne vietoj. Apkaltinau hormonus,  nes nu-ir vėl istorija ta pati-kaip tik MM,  tai ir siūbuoju. Bet mistika man,  kur čia ryšys...  Tfutfu,  gerai, kad nėr taip baisiai, kaip per naujaką. Bet sakot oras kaltas :hmm:​ nu gal ne mano atveju.
Žinok mmm su siūbavimu susijusi tikrai kažkaip.Jau 4 ménesį žymiu galvos sukimąsi ir spaudimo pakilimą,tai pirmom 2 mmm dienom stabiliai tai būna

Siaubas,kiek levandų su Lukne prikarpėm.Džiūsta antrapartija jų, kasdien vis pavartysiu su šakėm :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 liepos 2019 - 20:10

Na jei jau su šakėm tenka vartyt, tai gal kokią levandinę ožką išsišertum. :hihihi:

Atsakyti

Aha, kaip Milka karvutė yr,  tai būt levandinė Olaivos ožka....

Kuri galbūt duotų levandinio pieno... 

Ir levandinė vilna kojinėm...

Atsakyti

Restar, su nakvyne važiuojat, kur apsistosite, vandens parko viešbutyje?  Dar niekad nebuvę Druskininkuose, kažkaip tolokai nuo mūsų, vis patingim. Bet noro kaip ir būtų... Tik jau reiktų su nakvyne, tiek kilometrų nusitrenkus, gal net ne viena. Įdomu kaip kainos, ar įperkama. 

Buvo mintis gal du nakvyne, per Makalių mačiau patikusį pasiūlymą, bet neišvysčiau tos minties iki galo.Tai pasimaudysim, pavalgysim ( gal kas kokią skanią neprabangią rekomendaciją turite?) ir prasuksim dar pro brolio kaimą vištų, sūrių sau ir kaimynei. Pasirinkau pinigus išleisti maistui vietoj nakvynės :).

Pirmą sykį Lt Decathloną aplankėm, kažkaip kaip Lenkijoje jausmas :). Radom savo beveik aštuonmetei dviratį gimtadieniui.

Atsakyti

Rester, pačiam vandens parke yra picerija, bet jei nori skaniai- Sicilijos picerijoj apsilankom: https://www.sicilia.lt(ne restorane), skanu, įperkama, dienos pietūs (bent anksčiau būdavo), šefo pasiūlymai, jei nori ne standartinių. Nuo vandens parko pusės- šiek tiek už centrinės Maximos.

Dar yra ir Lietuviškų patiekalų kavinė, bet ji- jei mėgstat bulvinius patiekalus: cepelinus, bulvinius blynus, kugelius. 

Atsakyti