Taip, smulkiai, nuo karpymo labai pūslės prisitrina...
Fb yra , Restar, dalinausi nuoroda
Labas rytas,
Kaip gera atsisėsti prie didelio ekrano ir prie normalios klaviatūros. Namie mano kompas sugedo, tai net grįžus negalėjau atsidaryti. Aišku tas turi naudos, nes namie daugiau nuveikiu.
Bet vis tiek telefonas kartais nervina, kai atrodo prie kompo viens du ir padarytum, o ten badai badai su tuo pirštu ir dar nepavyksta. Per pusantrų metų dar neįpratau.
Darbe mano palangė dar gausiau sužydus.
Labas dienas,
Tylu ramu čia vėsiu oru, mėgaujasi visos
Darbe tai visai gerai, kai nekaršta, ne taip sunku išgyvent, kad neatostogos ![]()
Vakar Rusnė grįžo iš stovyklos, iš kuprinės ištraukė neaiškius šlapius skudurėlius ir nuvarė gult ![]()
Kerpena, parodyk savo palangę
gadget ir aš pasigedus. Buvo tokia aktyvi instagrame, bet ir ten beveik nieko.
Olaiva, radau.
Restar, ir ksip maudynės? Ar leidaisi nuo 6to? Pirčių zoną lankei? Mes vis procedūrinames, kai būna pagal valandas visokios kaukės. Pirtį dviem su medum išsiperkam.
Tas muzikos baseinas prie pirčių fainas, kai ant nugaros, ausis panardinus muziką girdi.
Na, nežinau, apimta dvejopų jausmų aš
. Bent jau niekiap nesuprantu, ko tas mano brolis čia laiko super gera pramoga ir vis nuvažiuoja. Antrą kartą savo noru kažin ar važiuosiu, dar už tokius pinigus. Iš pradžių buvo visai faina, kadangi gana anksti nuvažiavom, tai ir žmonių daug nebuvo, padangų čiuožinėjimui užteko, šiaip viskas nauja, yar ką išbandyti. Paskui sugalvojom su vyru nueiti į pirtį 15 min, palikę vaikus ramioj saugioj vietelėj (mažoji su gelbėjimosi liemene, dičkiai šiaip dideli ir plaukti moka). Tai pirties programa buvo faina, bet atsirūgo - grįžom, o vaikai "supakuoti" su baudos apyrankėm. Tai gerai, kad pasigailėjo ir nekainavo mums, bet nuotaika buvo sugadinta, nes negalima jų vienų niekur palikti. Tai tiek ir pabuvom pirty - 15 m. Vienoj. Nieko daugiau apžiūrėti nespėjom, nes po vieną neįdomu man. Su vaikais turkštis visą laiką irgi neįdomu. Priėjo žmonių, tai nučiuožti nebebuvo šansų. Aš čiuožiau tik nuo 3 ir 5, ty. su tom pripučiamom dvivietėm, su dukrom. Smagiai pacypavom su didžiąja, o dėl mažosios buvo baisu, tai net nesicypė. Nuo kitų aš nenorėjau, nereikia man to begalinio adrenalino, ir taip nervai nestabilūs
.
Tai tokie ir įspūdžiai. Kaip ir esu sakius - įdomu man tik, kol pirmą kartą. Na, dar Vichy aš nebuvus, gal kada pasirašysiu
. Dar Juodkalnijoj yra vandens parkas, gal ten pasirašysim.
Vyras su mergaitėm nuėjo į apverstą namą, mes su sūnum nėjom - man vis dar sukosi planetos, tai pabijojau sienas apvemt
. Pavalgėm kažkur, nepriėję iki Sicilijos, nes visi labai išalkę buvo. Paskui mačiau lyg veikė ta Sicilija jau, nes dar ėjom iki bankomato. Smagus, ramus kurortinis miestelis, norėčiau po jį dviračiais pavažinėti. Tai kol švietė saulė, vaikščiojom, kai užpliaupė - susipakavom ir išvažiavom į kaimą.
Beje, apie paskutinės mintuės keliones. Tradiciškai manoma, kad jos pigesnės. Tai va, mūsų kelionė, į kurią skrisim kitą sav, pažiūrėjau, kad pabrango .... 200 eur vienam asmeniui
. Ta pati data, vieta, kambario tipas. Įsivaizduojat... Reiškia dabar pirkdami mokėtume 1000 eur brangiau
. Jaučiuosi kaip išlošus 1000 eur
. Aišku, tikiuosi, kad viskas patiks ir gerai klosis.
Kaip įdomiai dėl tos paskutinės minutės. Mano pusseserė pirko į Madagaskarą labai iš anksto, mokėjo 1300 Eur asmeniui, o paskuitnę savaitę prieš kelionę kaina nukrito iki 799 Eur žmogui.
Norėčiau ir aš kada kokios pilnai suorganizuotos kelionės, kur viskas pagalvota už tave ![]()
Norėčiau ir aš tokios, kur viskas organizuota
. Ypač lankomi objektai, maitinimas. Net svarsčiau apie autobusinę kelionę per 3-ijų šalių Alpes. Bet tas autobusas, ir tie mūsų vaikai... Paabejojau
.
O mus tai tik nuskraidina, nuveža iki apgyvendinimo vietos ir paskui atgal tas pats. Daugiau niekas neorganizuota, organizuosimės patys
.
Mes esam buvę Druskininkų parke vien kartą. Turbūt su trim vyriausiais vaikais, kiek prisimenu, bet čia prieš kokius 10 metų, tai tie vyriausi tada dar buvo nedideli. Tai buvom tada iš pradžių nuėję į tą bendrą zoną, pačiuožinėjom nuo visų nusileidimų. Nors vaikams ne visur leido, prisimenu, nes daug kur buvo nuo 16 metų. Tai tas buvo sunku, nes kai buvome prieš tai Jūrmaloje, tai daug daugiau vaikai galėjo.
Bet po to, kadangi nakvojome parko viešbutyje, suguldėm vaikus miegoti, o jie nuvargę užmigo ir mes nuėjome dviese į tą pirčių zoną. O paskutinę valandą ar net ilgiau jau visi iš išorės turi išeiti, gali likti tik viešbučio gyventojai, tai ten pasidarė pakankamai tuščia, tai šitas buvimas liko geriausias mano prisiminimas iš ten.
Aš tai esu, bent jau anksčiau buvau mėgėja tokių dalykų, tai prisimenu, kai pirmą kartą buvau vandens parke Jūrmaloje, kai dar Lietuvoje nei vieno nebuvo. Tada buvo toks azartas - sulaukiu eilėje padangos, bėgte į viršų ir nučiuožt. Buvau jaunesnė, kūdesnė. Visus nusileidimus išbandžiau išskyrus tą, kur neri į kelių metrų gylį. Tai tą dieną iš entuziazmo nieko nejaučiau, o kitą dieną nuvažiavom į Rygą, reikia nulipti į požeminę perėją ir niekaip negaliu, nes kojos nesilanksto nuo vakarykščio lakstymo laiptais.
O paskui dar vienas prisiminimas. Buvo pirmas kartas, kai kalėdinėms atostogoms visi vaikai išvažiavo pas senelius ir mes likome dviese. Sakom reikia kur į teatrą ar koncertą nueiti. Bet pasirodo, kad tarpušvenčiu jokių bilietų negausi paskutinę minutę. Sėdim ir galvojam kur nueiti. Sakom - einam į vandens parką. Tada ne taip seniai buvo Vilniuje atsidaręs. Tai irgi labai gerai buvo. Man taip baisokas buvo tas nusileidimas, kur iš vamzdžio išmeta ant tokios sienos ir čiuoži aukštyn, o paskui leidiesi žemyn, kai tas kilimas išsibaigia. Tai kadangi abu su vyru nelengvi, tai lėkdavom vos ne iki tos dienos viršaus. Vis bijojau, kad apsiversim. Prieš tai buvau jau buvus su sūnum tame naujame parke - buvom gavę abu gimtadieniui dovanų, nes gimtadieniai šalia. Tada tas atrakcionas dar neveikė, atsimenu, kad tada žiūrėjau ir nesupratau iš kur ten iščiuoži, galvojau, kad kažkur viršuje iškrenti ir taip baisiai atrodė. ![]()
kažkaip manęs visai netraukia visokie vandens atrakcionai. Gal kad visa dar apsvaigus
tai bet koks netsargus judesys sukelia nesvarumo būseną. Kaip Restar ištvėrė tuos nusileidimus, neįsivaizduoju.
visą dieną prasimokiau
nu bet kažkiap taip pavargau,, taip norėčiau nusmigti į kokius patalėlius....