katuk, ar tik šiuo metu netraukia, ar iš viso?
Aš prisimenu, kad kai paskutinį kartą buvau (nebežinau kada tai buvo) nebeturėjau to entuziazmo ir pagalvojau, kad senstu.
Kerpena nustebino, adrenalino mėgėja
. Nors.... Prisiminus ką tu per pirtį išdarinėji, tai gal ir nenustebinai
. Aš labiau kaip Katukas. Žiūriu, kad vis mažiau mėgstu būti vandenyje. Ne taip, kaip mama, kuri tik pabraidydavo, nuvedusi mane prie ežero, bet jeigu galiu iškentėti, tai ir nenoriu lįsti.
o aš nemėgstu bendrų pirčių, man pirtis-toks šeimyninis reikalas,turi būti švaru, svetimų subinių nenutrinta, nes,kai įsijungiu fantaziją, tai nesinori nė eit kaitintis kokiam spa
dabar vis dar džiaugiamės kubilu, kur naktim netoliese pelėdos ūbauja,perseidai krenta rudeniop. senstu,nes viešų susibūrimų jau vengiu... vandens čiuožyklos manęs niekad neviliojo, nuo tų vaikiškų galiu čiuožinėt, kol svoris leidžia ![]()
miegas neima
Kerpena, nagi nežinomoje vietoj į tvenkinį tamsoje bridai išsimaudyti
.
Olaiva, aš anksčiau sent pradėjau...Nes viskas ir man būdinga. Nors labai nesijautrinu dėl viešos pirties ir nejungiu fantazijos, bet mažam savam būrely - daugiau malonumo. Galioja ir mezgėjų pirčiai
.
labas
pirtinatės?
pirtis tai aš mėgstu, bet trumpai galiu išbūt
kubilą dar labiau mėgstu ir galiu būt ilgai
jacuzy dar ilgiau
o va visokių prūdų tai bijau
vandens parke ilgai kaupiausi kol įsidrasinau bet visai smagu nučiuožt, kelis kart su drauge buvau. su MB ir vaiku, su sese ir jos vaikais
smagu ir su vaikais ir be
MB nepirtininkas tai su juo labai nepaeisi, o Druskininkai jam kankinimų miestas už kurį dar mokėt reikia
tai jei tik atrandu kompaniją su džiaugsmu išleidžia kad tik nezyzčiau
bet jau seniai buvau procedūrintis, jau bręsta reikalas...
apie mezgimą
pradėjau vakar naują megztuką iš Nitės drakiaus medvilnės
nu gal ne taip stulpeliai dėliojasi kaip mėginuke bet mezgasi tai labai smagiai
tikiuosi panešiot dar spėsiu šiemet (nors jį jaučiu ir žiemą smagu nešiot)
Nite o tu tą medvilnę kur pirkai?gal ten dar yra, visai norėčiau daugiau spalvų ir vaikui gal paimčiau, nes kažkaiž tikiuosi geresnio dėvėjimosi nei dropsų cotton merino, o čia mano vaikui tinkamiausi siūlai, nes gi nekanda