Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, ar tik šiuo metu netraukia, ar iš viso?

Aš prisimenu, kad kai paskutinį kartą buvau (nebežinau kada tai buvo) nebeturėjau to entuziazmo ir pagalvojau, kad senstu.

Atsakyti

net negaliu atsakyti :D  dabar atrodo kad visada, bet ką žinau, kaip ten būtų, jeigu būtų.

tiesiog kai buvau jaunesnė, labiau mėgdavau visokias rizikas ir netikėtumus, šiuo gyvenimo etapu nebesinori. Bet negali žinot, kas bus vėliau

Atsakyti

Aš kartą ar du nusileidžiu. I šiaip- pirčių zona mano tikslas. Tai imam 1 apyrankę į pirtis ir pasikeisdami su vyru ten einam. Arba važiuojam tik dviese.

Atsakyti

Kerpena nustebino, adrenalino mėgėja :).  Nors.... Prisiminus ką tu per pirtį išdarinėji, tai gal ir nenustebinai :). Aš labiau kaip Katukas. Žiūriu, kad vis mažiau mėgstu būti vandenyje.  Ne taip, kaip mama, kuri tik pabraidydavo, nuvedusi mane prie ežero, bet jeigu galiu iškentėti, tai ir nenoriu lįsti. 

Atsakyti

Šarange, kaip laikais? :4u:​ 

Atsakyti

o aš nemėgstu bendrų pirčių, man pirtis-toks šeimyninis reikalas,turi būti švaru, svetimų subinių nenutrinta, nes,kai įsijungiu fantaziją, tai nesinori nė eit kaitintis kokiam spa :D dabar vis dar džiaugiamės kubilu, kur naktim netoliese pelėdos ūbauja,perseidai krenta rudeniop. senstu,nes viešų susibūrimų jau vengiu... vandens čiuožyklos manęs niekad neviliojo, nuo tų vaikiškų galiu čiuožinėt, kol svoris leidžia :D

miegas neima  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Kerpena nustebino, adrenalino mėgėja :).  Nors.... Prisiminus ką tu per pirtį išdarinėji, tai gal ir nenustebinai :).

O ką aš ten išdarinėjau? Lyg nieko neprisimenu.

Olaiva, tai mes jau  beveik kaip šeimos narės - man atrodo, kad pritinaisi kartu. :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 liepos 2019 - 07:15

Kerpena, nagi nežinomoje vietoj į tvenkinį tamsoje bridai išsimaudyti :).

Olaiva, aš anksčiau sent pradėjau...Nes viskas ir man būdinga. Nors labai nesijautrinu dėl viešos pirties ir nejungiu fantazijos, bet mažam savam būrely - daugiau malonumo. Galioja ir mezgėjų pirčiai :).

Atsakyti

Restar, netiesa.Pirmą kartą tamsoj, tik nuėjau ant tiltelio,  galvojau bus kopėčios nuo tiltelio, bet kopėčių neradau ir nelindau į tą tvenkinį. O kai buvom antrą kartą, apsižiūrėjau, kol dar buvo šviesu, kad ten nuo kranto galima įlįsti, tada jau lindau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 liepos 2019 - 08:30

Labas rytas,

O ką aš ten išdarinėjau? Lyg nieko neprisimenu.

Olaiva, tai mes jau  beveik kaip šeimos narės - man atrodo, kad pritinaisi kartu. :hm:

Oj,mezgėjų būreliui tai negalioja ;) gi savos mes ;)

Atsakyti

Kerpena, nu faktas, kad tu drąsiausia ir vienintelė buvai, kuri ryžaisi. Antrą kartą ir aš įsidrąsinau. Buvo kaifas. 

Atsakyti

labas :) pirtinatės? :)

pirtis tai aš mėgstu, bet trumpai galiu išbūt

kubilą dar labiau mėgstu ir galiu būt ilgai

jacuzy dar ilgiau

o va visokių prūdų tai bijau

vandens parke ilgai kaupiausi kol įsidrasinau bet visai smagu nučiuožt, kelis kart su drauge buvau. su MB ir vaiku, su sese ir jos vaikais

smagu ir su vaikais ir be

MB nepirtininkas tai su juo labai nepaeisi, o Druskininkai jam kankinimų miestas už kurį dar mokėt reikia

tai jei tik atrandu kompaniją su džiaugsmu išleidžia kad tik nezyzčiau

bet jau seniai buvau procedūrintis, jau bręsta reikalas...

apie mezgimą

pradėjau vakar naują megztuką iš Nitės drakiaus medvilnės

nu gal ne taip stulpeliai dėliojasi kaip mėginuke bet mezgasi tai labai smagiai

tikiuosi panešiot dar spėsiu šiemet (nors jį jaučiu ir žiemą smagu nešiot)

Nite o tu tą medvilnę kur pirkai?gal ten dar yra, visai norėčiau daugiau spalvų ir vaikui gal paimčiau, nes kažkaiž tikiuosi geresnio dėvėjimosi nei dropsų cotton merino, o čia mano vaikui tinkamiausi siūlai, nes gi nekanda

Atsakyti