Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite o tu tą medvilnę kur pirkai?gal ten dar yra, visai norėčiau daugiau spalvų ir vaikui gal paimčiau, nes kažkaiž tikiuosi geresnio dėvėjimosi nei dropsų cotton merino, o čia mano vaikui tinkamiausi siūlai, nes gi nekanda

Pirkau Mados garaže, bet tada ... aš turėjau vieną vaiką, o tu nė vieno :rolleyes: tokia subrandinta, kaip geras konjakas  :lol: 

Atsakyti

ECH,..nu bet taip gerai subrendo, kokybiškai :)

Atsakyti

brandinta medvilnė :hihihi:

Atsakyti

Liko vos 13 motyvų nunerti, valiooooo :)

Priedas  66736132_2621771297841285_2748804371092340736_o.jpg   162,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aha, ta brandinta medvilnė ir man norėjimo poreikį sukėlė. Bet... panorėsiu ir praeis :).

Ir tiek prinert, ir pasiūt ir prisiūt...Kantrybė tai geležinė tavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 liepos 2019 - 10:00

Aha, ta brandinta medvilnė ir man norėjimo poreikį sukėlė. Bet... panorėsiu ir praeis :).

Ir tiek prinert, ir pasiūt ir prisiūt...Kantrybė tai geležinė tavo.

Tikslas užsibrėžtas- alembiką nusipirkti :D

Atsakyti

ECH,..nu bet taip gerai subrendo, kokybiškai :)

Nu :D aš iš jos tik iš trečio karto numezgiau nešiojamą daiktą  :D

Pirmą mezgiau tipo pončą, kai buvau  :nestuke. Išardžiau, nes nepatiko kaip krenta ir apdailos gražios nesugalvojau. Po kokių metų pusantrų mezgiau megztinį su pynėm. Numezgiau gal kokius du trečdalius ir atidėjau kažkodėl. Kai pasiėmiau po kurio laiko - niekaip negalėjau suprast, kas čia tokią nesąmonę mezgė :lol: Ir tik pernai - op ir nusimezgė labai nešiotinas daiktas :bigsmile: ir pradėjau tik todėl, kad atostogoms reikėjo mezginio iš vieno netamsaus siūlo, kad galima būtų megzt prie prasto apšvietimo ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 11 liepos 2019 - 10:12

Oi, koks fainas tikslas. Tada tikrai motyvuoja, kad ir kaip sunku būtų  :super: . Aš kažkokia išgverus - jokių tikslų, jokių svajonių.... Nesusipratus, ko noriu iš gyvenimo, ką jam duot galiu. Ko noriu, tai per atostogas vieną kartą metuose kur išvažiuot. Ir šiaip ramiai kur patūnot, kad niekas į akis nelįstų. Baisu...

Atsakyti

nu, teko pagooglint apie tą alembiką :D

reikia, pritariu.

ir kai turi tikslą, viskas kažkaip greičiau, be bereikalingų minčių, einasi.

nebemezgu. nepatinka. skaitau. visai nieko :D ir dar miegu, nu nesuprantu, kur tos mano jėgos. sakyčiau žiemos pabaiga kokia, kai visos energinės atsargos išsekę, ale vat ne - pats vasaros vidurys......

Atsakyti

qqte, o tau dropsų cotton merino nesinešiojo kažkas?

Gal nuo spalvos priklauso, nes maniškis pilkas tai labai gerai nešiojasi. Ir šiandien kaip tik darbe sėdžiu juo apsirengus.

Nu :D aš iš jos tik iš trečio karto numezgiau nešiojamą daiktą  :D

...

Nite, čia gal tas visų išgirtas šviesiai melsvas megztinis, kur cepelinuose pozavo?

Aš irgi paguglinau apie alembiką - gerai, kad man nereikia. Bet Olaiva nusipelno medalio už tokius kiekius maišelių ir taip gražiai padarytų. :good:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 liepos 2019 - 10:23

katuks, 11 Lie 2019 - 11:15, parašė: nu, teko pagooglint apie tą alembiką :D reikia, pritariu. ir kai turi tikslą, viskas kažkaip greičiau, be bereikalingų minčių, einasi. nebemezgu. nepatinka. skaitau. visai nieko :D ir dar miegu, nu nesuprantu, kur tos mano jėgos. sakyčiau žiemos pabaiga kokia, kai visos energinės atsargos išsekę, ale vat ne - pats vasaros vidurys......
Tiesiog darbuojuosi ir jau girdžiu,kaip kapsi lašai levandiniai

Priedas  13641041_1021680044620191_362214012936852844_o.jpg   234,36KB   0 Parsiųsta kartų

Nusižiūrėjau 5 litrų,bet gal ir 10 litrų pavyks nusipirkti

Atsakyti

Oi, prajuokino berniūkštis. Išviriau šiandien košės, kokią seniau virdavau - su pienu, avižiniais dribsniais, bananu, žodžiu, tokią neteisingą, bet labai skanią. Vaikas sako - tėti, duok uogienės. O kaip tik ryte išviriau juodųjų serbentų, vyras uždarinėja ant stalo. Prieš tai degtine kraštus ir dangtelius padezinfekavo. Vaikas ir sako: "nenoriu šitos, nes ji vodkuota. O aš ne alkoholikas" :D.

Atsakyti