Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena nu nežinau žinok, pilka spalva man nematoma tai nepasakysiu bet va vaikui pora megzteliu mezgiau tamsiai mėlynų tai nu labai aptrintas atrodo

sau mezgiau rožinį užmestuką, tas neblogai nešiojasi, bet ir nešioju aš o ne vaikis

man reik neužmušamo minkšto natūralaus nekandančio siūlo :D

vat nežinau kaip ta medvilnė kur dabar mezgu nešiojasi bet mezgant tai atrodo kad kaip tik taip kaip ir noriu

gal dar reiktų kokią pusmedvilnę pamėgint, bet tada jau natūralus nebebus...

jegų ir energijos pastaruoju metu irgi ne kilogramais turiu, bet visai žinau kodėl-miegot daugiau ir sportuot reikia :) kaip tyčia šiuo metu nei to nei ano neužtenka-trenerė atostogauja, o man vakarais nu taip tingisi užpakali pajudint :D bent dviratį išsitraukt, nes paskutinį kartą kažkaip persistengiau aš su juo

atsigaunu apie 23 val kai laikas jau galvą ant pagalvės dėt pas mane tada energijos nemiegojimui atsiranda :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 liepos 2019 - 10:31

Nite, čia gal tas visų išgirtas šviesiai melsvas megztinis, kur cepelinuose pozavo?

aha, tas :D

Atsakyti

Ai, mano Drops Cotton irgi pabluko ir panegražėjo. Kaip tik galvojau, kad ant šviesių spalvų tas daug mažiau matosi turbūt, ką panos ir patvirtinat. Gal dar duosiu šansą šiam siūliui, jeigu netsiras kito panašaus, kiek plonesnio. Nes megzasi itin greit ir lygiai.

Atsakyti

O aš pirkau alembiką....prieš menesį....labai pernai įsisvaigau juo,tai vyras Kalėdų seniui liepė duot tikslinį voką...tai tik dabar nusipirkau...pirmi bandymai truputį ne tokie,kaip tikėjaus,bet tai tik pradžia...                                 maniškis - 7 litrų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 11 liepos 2019 - 11:45

Jokių pirčių, baseinų, prūdų :B "nevirškinu"  :D 

Olaiva - turbo motera, su paturbintom idėjom ir darbais :super:

O aš mezgiau mezgiau ir ardau... ardau... :D

Priedas  013.JPG   244,89KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  011.JPG   217,96KB   0 Parsiųsta kartų

Pradėjau megzt, paaiškėjo, kad trūks siūlo :rolleyes: na, šiais laikais su siūlais ne bėda. Paieškojau, atitaikiau. bet kažkiek skiriasi baltos atspalvis. O mezginy, kol neskalbta - nesimatė. Kai keičiau kas eilę - nesimato, kai kečiau siūlą kas dvi eiles - matosi :oh: ir tas mane eRzina.
Ir šiaip. Įsijaučiau į plius dydžio mezgimą, per daug užmetimų. Viršus per laisvas, rankovės per plačios. Vienžo - reik permegzt :bigsmile: Patiko  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 11 liepos 2019 - 12:00

O aš pirkau alembiką....prieš menesį....labai pernai įsisvaigau juo,tai vyras Kalėdų seniui liepė duot tikslinį voką...tai tik dabar nusipirkau...pirmi bandymai truputį ne tokie,kaip tikėjaus,bet tai tik pradžia...                                 maniškis - 7 litrų.

Parasyk man,kur,uz uz k,parodyk ;)

Atsakyti

Ristin, čia ta čaika pagal Kondratjeva?

aš vis kaupiuosi jai kaupiuosi, jau lyg pribrendau, bet vis jai suplanuotą siūlą sumezgu kitkam :D

Atsakyti

Ristina, įdomi konstrukcija, galėtum dar iš nugaros parodyt...

Atsakyti

Ristin, čia ta čaika pagal Kondratjeva?

aš vis kaupiuosi jai kaupiuosi, jau lyg pribrendau, bet vis jai suplanuotą siūlą sumezgu kitkam :D

Aha, čia Čaika :mirksiukas:

Aš kažkaip galvojau, kad tu jau mezgus :D netgi ruošiaus klaust, kaip mezgei  :D 

Atsakyti

Ristina, skalbtas čia jau? man kažkoks pliurziukas. koks siūlas?

Atsakyti

Ristina, įdomi konstrukcija, galėtum dar iš nugaros parodyt...

Nugara :mirksiukas:
Priedas  015.JPG   290,18KB   0 Parsiųsta kartų
Jutūbėj teta Olga pasakoja. Gan paprastas mezginys :super:
Ir instagrame su #полигональная_чайка daaauuuug variacijų :super: 

Atsakyti

Ristina, skalbtas čia jau? man kažkoks pliurziukas. koks siūlas?

Taip, tas nupliurzėjimas ir nepatinka :rolleyes: medvilnė.

Nusimezgiau "normalaus" dydžio mėginuką :lol: 

Atsakyti