Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

LIniuka, varai keliais frontais. Kišenėta jo, mintyse yra. Bet ji man toks ilgų rudens vakarų mezginys rpei teliko labiau, nei kelionei.  Kažin, ča labiausiai Qqutės rekomendacijos reikėtų - ar 6 kamuoliukų Drops alpakos gali užtekti tavo dydžio kišenėtai? Nes turiu tiek, pirkta su  mintim kuriai panai, bet neatsimenu, kuriai :).

Soli- pagalvojau, kad būtų tikrai įdomu išmokti, bet... nu nemoku dar. Tai nežinau, ar kelionė geriausias laikas pradėti mokytis :).

Niuma, koks storulis atrodo :). Ruoši roges žiemai  :clap_1:​ .

Atsakyti

Restar kišenėtai neužteks tikrai

aš gal 9 sumezgiau :)

Atsakyti

kažkoks labai šiltas atrodo :D  t,.y. ne mėsos daug, o kailio

Atsakyti

Hm, nu aš gal 10-11 sumezgiau, o gal jau pamiršau? Tai tu gi mažulė... Reiškia mažės dydžiui pirkau. O noriu megzt dičkei :D.

Atsakyti

ZIURIUZEMYN_medium2.jpg

nu va taip išeina ne tokia jau mažutė

gerai, aš čia svėriau šiek tiek daugiau bet vistiek virš 8 suėjo ir rankovės taigi ne ilgos

sunki ta alpaka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 liepos 2019 - 13:55

aš kažkada seniai seniai gi irgi mezgiau, tai pirkau 11, o sumezgiau 9. va.

Atsakyti

Tai tavo ir žiūrinėjau Ravlery, bt kad neparašius, kiek sunaudojai :).

Atsakyti

nu žiūrėk jei tu sunaudojai 11 tai iš 6 gausis dvigubai mažesnis daiktas, va ir skaičiuok

kišenės valgo panašiai, ilgis irgi, aš tai manau kad net ir mažajai 6 neužteks :hmm:

Atsakyti

Siūlas toks, kaip rodžiau- nelygus. Tarpais švies kiaurymės. Virbalas koks 4 ar 4,5- nėra numerio ant jo. Pvz mažesniu virbalu mezgiau,  bet nusprendžiau, kad noriu labiau kiauro. Bet jo, toks dabartinei vasarai, kai +17 ir vėjas arba vasaros vakarams.

Priedas  received_401809760432015.jpeg   149,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gal kas esat susidūrę, jeigu naudojat FB ne tik asmeniniais, bet ir darbo tikslais, t.y. administruojat kokį darbo/verslo puslapį: jau antra diena darbo puslapyje nėra galimybės parašyti post'ą :(. Dar to nebuvo... Ieškau ieškau, kas čia per triukas, nieko negaliu padaryt. ir net paklaust nežinau ko, nes mano nei senimas, nei jaunimas FB nėra aktyvūs naudotojai...

Atsakyti

pradžiai gal reiktų patikrinti elementoriškus dalykus. pvz atnaujinti prisijungimą, t.y. atsijungti ir vėl prisijungti, perkrauti kompą, jei to dar nebuvo padaryta. paieškoti kokių nors spam'o pranešimų...

parašyti laiškelį FB administratoriams :)

Atsakyti

:) įjungta, išjungta, perkrauta... O kas yra FB administratoriai? Savo puslapį administruoju aš. Turi omeny helpdesk'ą. Pabandžiau kažką parašyt...

Atsakyti