Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

daktarai mato pažangą, man irgi akivaizdžiai stipresnė, o kaip ji jaučiasi, pati parašys ;)

tokios info pilnai pakanka :good:

kam tau tas rehidronas?

Kerpena, einam į 5 aukštą ir ten ieškom :D  aš siūliau La crepe, tai greičausiai taip ir bus, nors patvirtinimo ir nebuvo konkretaus

Atsakyti

tokios info pilnai pakanka :good: kam tau tas rehidronas? Kerpena, einam į 5 aukštą ir ten ieškom :D  aš siūliau La crepe, tai greičausiai taip ir bus, nors patvirtinimo ir nebuvo konkretaus
Taigi kalį su natriu kažkur prateriojau,svaigo galva,išsityriau ir va,trūkumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 liepos 2019 - 14:43

o geras, o čia tas tyrimas laisvai padaromas?

nes man irgi vis dar jaučiamas galvos svaigimas, ne toks stiprus, bet yra

Atsakyti

o geras, o čia tas tyrimas laisvai padaromas?

nes man irgi vis dar jaučiamas galvos svaigimas, ne toks stiprus, bet yra

tai klinikose užėjau ir pasidariau elektrolitus (K,Na,Mg,Ca). Kol pas Vilmą buvau, po 2 val ir ats gavau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 liepos 2019 - 15:08

Sveikos, 

Aš tyliu, nes jau nebesinori kalbet, apie užstrigimus, bet šiaip jau tikrai geriau, jau tvirtesnis teletabis, nors kantrybes dar prireiks, bet kaip šnd gyd.sakė, niekada nebus kaip buvo, bet galejo but ir dar blogiau, taip kad reik džiaugtis ir sraiges greicio žingsniais ir pažanga. 

Atsakyti

Prisimenu, kad nusivėmusiems vaikams kažkada girdžiau tą rihidroną, bet pati tikriausiai neragavau ką girdau :lol:

Atsakyti

Tai kada tas pasimatymas su niuma ir kur konkrečiai VCUP-e?

Aš jau esu. O gal London Grill? Ten skanu :) 

Atsakyti

Grilly busiu nuo 17 val. Pusiau rezervavau mums stala :) vietos yra

Atsakyti

Dovanokit, bet neateisiu, niekaip negaliu vieno darbo pabaigt, o terminas į nugarą alsuoja .

Atsakyti

Ech,suknelei siūlo neužteks,geriausiu atveju ilgai bliuskei,bet tai man toks ilgis nelabai tinka ir patinka, tad bus bliuskė.o ką toliau? Nėr idėjų,nei norų sąrašo...

Atsakyti

Olaiva, o nemegzt negali?  :)

Aš nemezgu ir nesiparinu. 

Atsakyti

Liniuka, žinok uošvijoj be mezginio tai katastrofa.jau tada geriau suvaidint roto virusą, didelę ligonę,negu važiuot tuščiom.o ir keliausim i Merkinę šeštadienį,taigi nemoku aš tiesiog pro langą dairytis... Bet kad tik tokios bėdos...

Atsakyti