Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ingriga, tu ją nešioji? :D

Nešioju, neatiduosiu  :D 

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, Ingriga, primink, kokia tavo bliuzelė?

Atsakyti

Restar, 26 Lie 2019 - 09:24, parašė: Labas rytas, Ingriga, primink, kokia tavo bliuzelė?
Aš galiu priminti :D

Priedas  40568555_2136943832990703_2036530254603878400_o.jpg   186,93KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

niuma, 26 Lie 2019 - 08:06, parašė: O tavo suknelė rodyta ar nerodyta? Ji su raštu ar be?
Be rašto,nerodyta,siūlas pereinančių spalvų

Priedas  DSC_8289_medium2.jpeg   170,06KB   12 Parsiųsta kartų

Atsakyti

a taigi summeris čia :)

iš pereinančių spalvų megztum Olaiva?ar ne taip supratau

labas dienas, gal nesisveikinau šiandien :)

Atsakyti

0c49c21a247f.jpg

Atsakyti

Kokia pamėlynavus tema :)

Aš tai šiandien su virbalu pervertu per smilkinius, patinusiom akim ir šiaip lyg truputį apsvaigus.

Bet darbą, kurio terminas alsavo nugaron,  užbaigiau.

Gera pamoka, kaip nereikia atidėliot, tik nežinau ar pasimokysiu. Paskutiniu metu labai nepasiduodu jokioms pamokoms.

Atsakyti

Kerpena, bandei virbalu ausį pasikrapštyt ir nepaskaičiavai jėgos?

kaip vadinasi tas sutrikimas, kai visas išgirstas ligas sau prisipaišai? :D  tai  vat manau, kad aš jį turiu. perskaičiau Olaivos tyrimus, pasigooglinau, nu ir visi simptomai rodo, kad man trūksta kalio ir natrio :rolleyes: :D

Atsakyti

Kerpena, bandei virbalu ausį pasikrapštyt ir nepaskaičiavai jėgos?

:lol:​ 

Atsakyti

Man irgi kalio trūksta, kraują dariausi prieš kelias savaites. Daktarė liepė Vytauto daugiau gert :)​ 

Atsakyti

nu tai eisiu Vytauto pirkt :D

norėjau užsisakyt Antėjoj tyrimsu internetu, ten kaip tik akcija, kad K ir Na, perkant kitą tyrimą, daro nemokamai.

nu tai pypec, atsiskaityt gal itik Paysera, Paypalu arba Swedbanku :oh: :oh: nei vieno neturiu :B

Atsakyti

Pas mane kaliai, kalciai geri. Kardiograma gera. O širdis polką šoka lygioj vietoj, kai sugalvoja. Kt savaitę echoskopiją paskyrė.

Atsakyti