Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Baisios bėdos :D 

O Niumos kokie mezginiai :wub: spėju jinai pati sau pavydi :D​ 

Atsakyti

Katukai :D einu ir skaičiuoju ar visi du su manim. Besikėsinančių priglaust- netrūko.

Svarbu juos baigt. Tada tikrai pavydėsiu.

Kaip smagu buvo pasimatyt su visom. Svarbu savęs nestabdyt su expromtiniais norais. Jaučiuosi, kaip po gerų atostogų tęsinio  :wub:​ 

Atsakyti

Uch skaniai ir smagiai pavakarojom

Niumos mezginiai tikrai atimtini ypac tas bordo

Atsakyti

Home, sweet home.  Kaip grįžom po 13 val, tai guliau ir tik po 17 atsikėliau. Leisgyvė buvau, nes vakar truputį apsinuodijau kažkuo, gal perkaitau, mažai miegojau, grįžus kitas klimatas, galvą tik spaudžia, sukasi viskas...

Pamažu likviduoju kelionės pasekmes - lagaminai iškraustyti, antra skalbyklė sukasi, džiovyklė irgi. Dar porą partijų liko.

Kelionė buvo superduperinė, pati sau pavydžiu.Vis dar nepriprantu, kad tik iki 5 skaičiuot reikėjo :). Dičkį močiutė porą kartų aplankė, maitino :). Gal 10 m pas mus nebuvus, gal daugiau.

Aš kaip Liniuka - nemezgu ir nesiparinu. Nors kelionėje įvertinau savo seną lininę bliuskę - netobula, bet puikiai nešiojasi.Kilo noras dar kokią nusimegzt.

Atsakyti

Jau autobuse į Kauną. Visa laiminga. 

Atsakyti

Paleidau siųsti naujų vogue vogtting ir dar kažkokių.anksčiau gražių modelių būdavo,kažin kaip dabar? 

Po vakar pokalbio su protingais žmonėm tvarkau senų foto arhyvus,atrinksiu,kurias pagaminti į albumus,nes iki 3 metų pilni albumai,o po to...

Atsakyti

Neleidžia jau redaguot, *vogue knitting

Atsakyti

Va, reik ir man nuotraukas atrinkt ir padaryt tėtės metinėm. 

Tuo pačiu ir Emilio, apart darželinių, nieko neturiu.

Atsakyti

prisiminiau,kad noriu tokios bliuskės, kur ingriga iš šilko mezgė ir aš su ja pozavau ir net pabėgt norėjau...

ingriga, tu ją nešioji? :D

Atsakyti

Šiandien kažkokie tai mezginių atiminėjimai vyksta.. a siūlų mažai turit  :lol: 

Tai va, Olaiva, viskas ir išsisprendė- ką nori gamint jau žinai.

O tarp kitko, suknelei jugi tu moki nėrinius priderint. Ilgį gali ir kitu siūlu pasidaryt  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Šiandien kažkokie tai mezginių atiminėjimai vyksta.. a siūlų mažai turit  :lol:

Tai va, Olaiva, viskas ir išsisprendė- ką nori gamint jau žinai.

O tarp kitko, suknelei jugi tu moki nėrinius priderint. Ilgį gali ir kitu siūlu pasidaryt  :mirksiukas:​ 

Oj neee,kad ir kaip prie meno esu, bet nederinsiu tokių dalykų.šiuo etapu negražu man...

Lavašų įdarų googlinu,ryt reiks jų daug prisukti išvykai

Atsakyti

O tavo suknelė rodyta ar nerodyta? Ji su raštu ar be? 

Atsakyti