Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, dar gali bananų ir bulvių daugiau valgyt :)​ 

Atsakyti

aš jaučiu gyvenime tokių tyrimų nesu dariusis :)

Atsakyti

aš jaučiu gyvenime tokių tyrimų nesu dariusis :)

nejaugi dėl pulso šokinėjimo nebuvo tokio? bent jau kalio?

Atsakyti

Aš dariausi dėl darbo medicininės bendrą kraujo tyrimą ir kalis ten įėjo :hmm:​ 

Atsakyti

katuk nu žinok nedarė nei kalio, man ir širdies echoskopiją darė, kardiogramas daro reguliariai (visada geros)

ir skydliaukės hormonus nuolat patyrinėja

o va mineralų vitaminų ir visokių ten dalykų niekad nedarė arba jei darė tai gal buvo normoj ir nesakė net, nors įtariu mokami ten tyrimai tai gal žinočiau

o  šiaip tai aš pananginą vis profilaktiškai pageriu, ir dar dienom kurios karštesnės ar sunkesnės fiziškai tai Vytauto karts nuo karto

ai nu ir jei trūksta man tai kalio nebent, natrio turbūt nepajėgčiau išplaut kiek aš jo privartoju :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 liepos 2019 - 14:45

Kerpena, bandei virbalu ausį pasikrapštyt ir nepaskaičiavai jėgos?

:lol:

Virbalas virtualus. Ar gal geriau - menamas. :)

Atsakyti

Dailus :)

Priedas  67075239_638561099971368_7514682988211208192_o.jpg   311,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Be rašto,nerodyta,siūlas pereinančių spalvų

attachicon.gifDSC_8289_medium2.jpeg

ar čia ta suknelė buvo mezgama, kur siūlo neužteko?  smalsu... turiu tokių siūlų, galvoju, gal dar vieną pirkt ir sesei suknė išeitų...

Atsakyti

Qqte, mokami tyrimai, bet pigiai kainuoja. Aš ligoninės laboratorijoj darisusi, tai ar 70 cnt ar 1,70 kažkirk tiek už vieną elementą mokėjau. Na, dar dūris, švirkštas. Bet vis tiek nedaug. 

Ommmm grįžo chebrytė iš visų močiučių. Savo minčių negirdžiu. Užsidariau maudytis- vonioj tyliausia :D 

Atsakyti

Niuma, o ką man sakyt, kai neturiu tokios prabangos? Bet 08.06 savaitei 3 triukšmadarius išleisiu stovyklon, tai gal sineom reikės lipti nuo tylos ir neturėjimo ką veikt :D.

Turiu laiko pažiūrėt kokiom porai serijų, neturiu ką megzt. Tiksliau, užimti 3 virbalai, bet tai vienur gal reikia ką paskaičiuot, kitur akis surinkt, nes pamestų yra, trečiur mintis pamesta beveik, niekas neveža, kad taip imti ir su smagumu megzti, net norų jokių konkrečių neturiu. Jaučiu, išsisėmiau, bet tuščiom rankom filmą žiūrėt ne lygis. Žodžiu - vietinės reikšmės tragedija :).

Paskaičiavau žmones, kiek bus mažosios 8-am gimtadienyje - daugiau nei mūsų vestuvėse :). Pas mus buvo su mumis 16, dabar bus 18 :). Draugės tik :D +1 puseserė, dar draugės sesė. Visa kita - mes patys (net dičkis pasiryžo ilgai galvojęs), na, ir draugių tėvai, nes kur jiems dingt į sodą vaiką atvežus. Visi, aišku, faini. Šašlykas užmarinuotas, gira suplanuota, torto pusę padaryta :). Ai, dar šuo su katinu bus, tai ir visos 20 gyvų būtybių.

Atsakyti

O kalio tyrimas į bendrą neieina  :hmm: man kai prieš operaciją reikėjo pasidaryti kraujo tyrimą, paskiau gyd. sakė kad kalio ant ribos, nenaudoti papildų  :hmm: 

Atsakyti

Nuu bala zino gal padaro jei reikia arba pas mane visad normoj tai ir nezinau.

Niuma tai ne esme kiek kainuoja esme kad man nezinant nepadarytu mokamo, gi lieptu susimoket kad ir ta eura

Atsakyti