Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, baik tu - viskas su tavim gerai. jau tų cėmė, ypatingai fotkėj, tai tikrai nematuojam nei akim, nei kaip nors kitaip

o išskalbus pagerės ir mezginio vaizdas.

pavyzdys - per vieną minimytuką skundžiaus, kad priaugau nežmoniškai, Nitė sakė, kad nieko nesimato. Nemanau, kad ji įsiteikt norėjo. Tai vat tai tik rodo, kad ne cėmė ir ne kilogramais žmogų matuojam

Atsakyti

Katukai, taip, bet 42 ir 46 dydziai- skiriasi :) Siuo gyvenimo momentu man truksta ugio :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 02 rugpjūčio 2019 - 13:30

ką jūs sakote - nuo 38 iki 42, o kartais ir 44 irgi toli, žinau, ką kalbu

Atsakyti

40 dydzio dzinsus ir suknele  dar turiu... motyvacijai :D optimiste. 

Atsakyti

Nesenai, pasiguodžiau vienai pažįstamai. Pažįstamos mudvi gal kokie 8-9m.
Guodžiausi, kad kai buvau liekna, tai rūbai ant  manęs gražiau "gulėjo".
Ji į mane pažiūrėjo tokiom akom :blink: ir sako :" O tu, kada nors buvai liekna"  :blink:
Apsiraminau ilgam :lol: :oh:

Atsakyti

Ristina, tuos džinsus ir suknelę nešiojau prieš Emilį. Graži ji. Gaila mest :D Iš serijos- maža, juoda ir labai reikalinga.

Renku nuotraukas kitam savaitgaliui tėtės metinėm... matau save..   

Atsakyti

Sveikos, 

O aš net nžn kokio dydžio dbr esu, bet praeidama pro veidrodį dar krūpteliu, net nesvajojau tiek numest ir džiaugsmo aišku tas neteikia.... Nors tai ir vienintelis privalumas.... Ir rengtis nera kuo, gerai kol dar tympos ir treningai on top....

Taip, kad kartais su tais norais ir svoriais atsargiai.... 

Atsakyti

Šarange, tavo atveju, visai kita istorija

kaip reikalai? kad ir į kalną, bet pirmyn?

Atsakyti

Aha, nei vienos svoris ar storis man niekada nekliuvo, pameni žmogų, jo juoką, akis, mezginius. Aišku, kai yra noras atrodyti kitaip dėl savęs, dėl sveikatos, ir sekasi, tai smagu džiaugtis kartu.  Tai tu NIumuk, nesiteisink, ir nesiaiškink, nes tik tau tie cm ar kg svarbūs :). Aš neabejoju, kad mezginys realybėje atrodo kitaip visumoje. Pakomentavau dėl to, kad negražu nekriuktelėt, o girt, kai akys rodo kažkaip kitaip, irgi nemoku.  Galėsim Barselonoje visos 3 savo Summerius išsitraukt  ir pasifotosesint :). Mūsų trijulė bus paties įvairiausio ūgio ir svorio kalibro :D.

Atsakyti

Katukai, taip, bet 42 ir 46 dydziai- skiriasi :) Siuo gyvenimo momentu man truksta ugio :D

Joo :D 42 aš nešioju, o 46 sūnus  :D o drabužių krautuvėj abiem ryškus ūgio perteklius  :lol: 

Atsakyti

Ruduo ir lietus manęs negąsdina, pradėjau šitą megzt :

Priedas  1_medium2.jpeg   344,01KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šarange.... nu ... noriu kažkuom prajuokint, ale bajeriai banalūs. Žodžiu, myliu :)

reik daryt meeta pas tave, pasiskolinsiu siuknelių iš qqtės ir vaikščiosi kurorte pasipuošus vietoj tympų. Ji daug turi, nenešioja visų vienu metu :D 

Atėjau pasidaryt kavos iš aparato: pupelės pasibaigę, vanduo pasibaigęs, tirščius išplaut. Gryni nervai.

Atsakyti