Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, aš tavo picos krosnį pamačius norėjau prisipažint, kad šiemet nieko dar nekepėm.... Skanu tą pica, ale kol prikelia visiems. Paskui mano skrandis nesidžiaugia. Noriu britvoną kokį įsigyti ir ką nors troškinti toje krosnyje. Šiemet mums labai cikloninė kaimynės atiduota tarnauja, net šašlykinę retai kuriam.

Aš mėginimą vakar prasimezgiau iš Woolyš su kašmyru, planavau April pradėti. Ir ką - arba siūlo kito reikia, arba virbalų.Antru atveju - dar vieno mėginuko reiks. Tai ir dingo įkarštis. Nieko nemezgiau, tik skaičiau. Net užmigau po sočių pietų ant suolo kieme beskaitydama...

Pas jus gal sode kokia orkaitė yra namelyje? Nes pas mus kitos alternatyvos apart šito pečiaus tai nėr, nebent pas kaimynką eit su pyragu užmaišytu :) 

Atsakyti

Nėra nieko. Tai pyragų ir nekepu. 

Atsakyti

Nėra nieko. Tai pyragų ir nekepu. 

Man tik jų ir trūksta ten kol kas :)

Atsakyti

Terezza, taip, ane?

kaimas kryžkelėj :) visai ne mano stilius...

Priedas  Screenshot_20190805-073703_Messenger.jpg   171,6KB   10 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Lendu jau iš po lapų  :rolleyes: Ir atostogos seniai pasibaigė ir poatostoginė depresija baigia praeiti  :D

Atostogos buvo ilgos ir puikios  :wub: Užtai labai sunku grįžti į darbus  :rolleyes:

Mezgimo fronte - liūdesys, per atostogas bandžiau savivertę pasikelti megzdama kojines  :) Prisipirkau Vincio gražiųjų siūlų  :wub: Vienas kojines, dedikuotas Aušrai, numezgiau per siauras, matyt teks ardyti.  :oh: Kitas mezgiau, tai vieną kojinę teko nuo kulno permezginėti, antrą per tampriai užbaigiau, irgi guli ir laukia taisymo... :oh: Kol kas padėjau į šoną - mezgėjiškos savivertės nekelia, o ardymai/taisymai užknisa.  :ax: Susiradau žiemą pradėtą šaliką (irgi iš Vincio grožių), mezgu tik tam kad kažką megzti. Bet iš tiesų tai labai reikia kažkokio gražaus motyvacinio mezginio.

Turėjau šaunų savaitgalį, visa šeimyna wake'ino, man net nuostabu, kaip greitai vaikai mokosi - iš antro karto atsistojo ir nuvarė  :blink:

Priedas  P8040004.JPG   562,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na va... grįžau, noriu pabendrauti, o visos kažkur prapuolė.  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveika sugrįžus, Lace  :4u: . Kelis kartus vis apie tave pagalvodavau - ar jau po atostogų, kaip ten tau. Buvot Kroatijoj, kaip ir planavai po Karpatų?

Mezgi nuo pirštų galiukų? Manęs senas geras tradicinis būdas dar nėra pavedęs :)

Ruošiuosi išleisti savo bekojį šiandien su draugais prie ežero 2-iem naktim. Nežinau, kaip jam ten seksis, kaip per visą laiką nuo traumos tik į ligoninę, polikliniką siūlių išimt buvo ir sesės gimtadienio švęst į sodą. Užtat ir nori pakeisti aplinką, nors pasėdės prie ežero. Žaizdos užgiję, vaistai baigti, gal nedurnavos labai, neatsižeis... Visus kitus 3 vaikus ryt anksti ryte išgrūsiu į stovyklą. Tai pora dienų liksim išvis vienudu su vyru - ko jau nebeatsimenu, kada yra buvę.... Paskui penktadienį išlėksim dviese prie jūros, 3 dienas pabūsim vėlgi tik dviese. Jaučiu, atsisukus dairysiuosi, kur vaikai dingo :D. O šiaip atsipūsiu nuo galvojimo, kuo juos primaitint, nebus baisu į kavinę užsukt tik dviese :). Žodžiu, ruošiamės pramogauti :). Aišku, yra planas prikalbėti vyrą namie lubas perdažyt :D.

Mezginio kabinančio irgi verkiant reikia. Tragedija, kai norimas mezginys ir turimi siūlai nesusigroja... Na, bet bus dar laiko, kažką tikrai sugalvosiu ir pradėsiu. Turiu minty vieną savo mėgtą megztinį ardyt, siūlai geri, bet per rpaėjusius metus nei kiek nebepanešiojau, jaučiu, reikia permegzti ką nors :).

Atsakyti

Sveika sugrįžus, Lace  :4u: . Kelis kartus vis apie tave pagalvodavau - ar jau po atostogų, kaip ten tau. Buvot Kroatijoj, kaip ir planavai po Karpatų?

Mezgi nuo pirštų galiukų? Manęs senas geras tradicinis būdas dar nėra pavedęs :)

Buvom Kroatijoje, labai patiko, vienintelis minusas - labai karšta  :D 

Mezgiau nuo pirštų galiukų, labai norėjau nebandytą būdą išbandyti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Lace, ir aš jau tavęs buvau pasiilgus, vis pagalvodavau kaip smagu turėt tooookias ilgas atostogas ir vis laukdavau įspūdžių, o va pasirodo jos jau seniai pasibaigusios :D. Brūkštelk kur buvot, ką pamatėt, kaip sekės. Ar aplankėt Kroatiją? Kaip įspūdis, kiek laiko buvot, ar užteko laiko pasibūt ir paiilsėt? Mes kaip tik už dešimties dienų ten lekiam, baisiai vis laukiam, ypač dukra :D vyras tai paskutinius maršrutus delioja į vieną ar į kitą pusę :D , viešbučiai jau užsakyti,  o aš irgi svajoju kokį čia rankinio bagažo dydžio mezginį įsidėt kad visur turėčiau ką pamegzt, jei bus tik laiko ir noro :D .

Atsakyti

Soliuk, jūs lėktuvu skrendat? Iki Zadaro, o tada mašiną nuomositės? Nes mūsų mintyse irgi yra Kroatija, bus įdomu palyginti su Juodkalnija :), bet kol nebus naujesnės mašinos, tai niekur nevažiuosiu.  Galų gale i tas ilgas važiavimas vargina, nesibaigianti Lenkija :).

Beje, vyro darbe gal 5 kolegos Juodkalnijoj irgi buvo :), sakė darys įspūdžių vakarėlį :). Kažkas važiuoja kelintus metus, nes patinka, ypač kainos. Man, kaip bepatiktų, ir net buvo mintis atklydus, kad gal norėčiau antrą kartą, bet... vis tiek labiau vilioja naujos vietos, nepatirti įspūdžiai :).

Atsakyti

Restar, aga apie Juodkalniją ir mes tik gerus atsliepimus iš draugų girdim, kiti irgi ne po vieną kart ten grįžta. Mes į Milaną skrendam, nuomosim auto, tada nakvynė prie Gardos ežero, paskui jau Kroatija iki Dubrovniko, atgal pro Veroną, nakvynė prie Džiuljetos balkonėlio :D pagal dukros pageidavimą, grįžtam į Milaną ir namo. Teturim dešim dienų, tad kitą Kroatijos pusę paliksim kitiem kartam, gal ir Juodkalniją tada aplankysim.

Atsakyti

keliauninkai....

o aš vizą gavau... vsio - atmazkių nebeliko. reiks dėžes pakuoti....

Atsakyti