Limit, dailiai mezgi, panelė jau ohoho kokia ūgtelėjusi, o apie fotografavimą ar pameni , ką sakiau ? ;) Kur levandą pasodinai?
Oi Limit, beveik pabudinai iš žiemos miego
Nu koks fainas visumos derinys - ir Rusnė, ir megztukas, ir foto
O tos įstrižos šonų linijos ir karoliukai tai to-bu-la
labas
Limit gražiai gražu
ir Rusnė kaip modelis
ir nuotraukos
Niuma o atnaros didesnės apačioj nenorėjai pamegzt?kažko riečiasi aukštyn
ar skalbimas padės?
Rusnė visa apkaroliuota ♥, bet tas megztinis tai superinis, vis grįžtu pasigrožėti. Riešinės irgi priminė, kad gal, kai neturiu ką megzt, būtų pats laikas kokias kalėdines dovanas pradėt - vis muzikos mokytojai apie riešines galvoju... Bet tai reikia, kad kas karoliukus suvertų. O gal ir siūlo neturiu tinkamo. Juodo tai tikrai ne.
Ai, Niuma gal vaikas fotkinęs iš apačios?
Nes atrodo, kad pečiai platūs, apačia per trumpa, keistos proporcijos, įsivaizduoju, kad gyvai kitaip
.
Danesa tau visada padės!
nu tai va, išrišai visas mano atmazkes
jeigu jau taip, tai tada dar teks ir mezgimo mašiną įsigyt
Niuma, lauksim po skalbimo.
ale kodėl nedarei ilgesnių rankovių? nes gal būt proporcijas pataisę. tikiuosi kad pos skalbimo geriau nuguls pažastyse, nes dabar būtent ten ir atrodo per platu
gaila, nesimato per fotkę siūlo meilumo...
šiandien visi klausia, ar man visaks geria
vat vat, reikai tų tamsių akinių ir realybėj. nus nes kažkoks mistinis reikalas įvyko, esu užtinusi ir paraudusiom akim. galėčiau apsimest, kad kokia nors alergija.... pvz usnėms, kuris bliamba taip apipūkavo visus kampus namie, ir lauke ir viduj....
Tai gal, Katuk, nereikia apsimest, gal taip ir yra? Na, aš užtinusiom akim ne retai pabundu, bet kai sykį pabudau ištinusiom lūpom ir veidu, šakės, kas per vaizdelis buvo. Nėjau į darbą
. Bet priežastį beveik žinau - viena piliukė prieš miegą, kurioje pelyno yra...
pavidoooolės.
Man jis fainiausias, ką bemezgus iki šiol.
Čia tas pats kas treninguose ieškotumėt kostiuminio įliemenavimo
niuma, tau tiesiog reikia gero fotografo
Ta proga ir pasakysiu, kad fotkėse Rusnės megztukas geriau atrodo, nes kažkaip pabalo
realybėj toks gan gelsvas, kaip vilna natūrali. Na, ir dar dantis turi, ko tikrai neaimato ![]()
Bet šiaip, patinka jis man. Ir modelio vaikyt nereikėjo.
Ačiū visoms
Man tai niumos megztinis irgi netraukia akies, pritariu pastaboms, kad per platus ir per trumpas atrodo. Bet gal tikrai išskalbus ir geriau nufotografavus dar pasikeis kiek vaizdas. Ir visai nepavydžiu. ![]()
Man tai Niumos mezginyje labiausiai kliūna siūlas. Turbūt tik nuotraukoje taip atrodo, kad jis storas, šiltas ir žieminis. Todėl mezginys atrodo kaip nebaigtas, nes žieminiam megztiniui reikia rankovių
Realybė:
Labiausiai šitam mezginy jums trūksta vaizdo manęs su 75 svoriu, koks buvo prieš Emilį ir prie kurio jūs visos kokius 8 metus esat įpratę
(dėl to ir Natsumis netiko, nes 'slėpė' taliją).
Dabar esu 87, tai reiškia, 12 cm aplink daugiau, 6 cm pločio daugiau, nei ilgio imant pagal mezginio proporcijas. BET ne 95,5, kaip buvo praeitą vasarą.
Ilgesnio neplanuoju daryt dėl plačių klubų - visi megzti arba siūti topai geriausiai virš jų. nes kitaip - kvadratas.
Rėmas gal ir tiktų siauresnis, bet siūlas vėsus ir krentantis, netrukdo, nes rankas norėjau dengt, tada ir kūnas platėja.
Ant marškinukų atrodo gerai. Nešiot galėsiu ir žiemą. Dėl vaizdo. Šilumos nei viskozė, nei medvilnė neduos.
Žodžiu, viskas vizualiai gražu ant monekenių. Tą patį apsirengtų Restar- atrodytų visiškai kitaip. Ne mezginio kaltė