Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Patįso išskalbtas. Panešiojus spręsiu ar netrumpint. Ryt kaip tik proga pravėdint. 

Atsakyti

Aš kaip tik baiginėju Sumerio sutrumpinimą. Sunkūs siūlai tįsta...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 rugpjūčio 2019 - 22:10

Margos gijos nuolaidžiauja vasariniam siūlam. Susiskaičiuoju savo sandeėlį ir neperku. Bet spalvos vilioja. 

Atsakyti

Priedas  received_2446980242035133.jpeg   299,67KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš jį pailginčiau iki tunikos su skeltukais šonuose + juosčiau diržą. O spalviškumas labai fainas.

Atsakyti

A man gražu. Kitaip krenta užbaigtas.

Dabar prikibčiau nebent prie kaklo-per didelė iškirptė,  bet visumoj faina. Kaip tik šiandienos orui.

Ir basankės gražios :rolleyes:​ 

Atsakyti

Basankės iš 5 svarų. Su parsiuntimu cielus 8 eur gavosi :) ir patogios labai. 

Atsakyti

niuma grazu :)   gal  kas rusiska aprasyma to summerio  turi?

Atsakyti

Ačiū :) 

Gal daržininkėms receptas pravers: 

https://www.lamaista...Pw39SaxacajgQtA

Atsakyti

Sveikos,

Eilinį kartą man pritrūksta siūlų iš wooly. Gerai, kad dar yra. Gal yra norinčių prisijungti prie užsakymo, kad nereiktų už siuntimą mokėti? Rytoj užsakinėsiu.

Atsakyti

Restar, vis pamirštu paklausti,ar dirba pečius jums sode? Mes tik ką iš dvigubos normos 8 picas ir kalną sūrio lazdelių su sezamais prisikepėm, o dabar dar duonos kepalą įkišau. Kitą savaitgalį planuoju dzūkiškas bansas ant kopūsto lapų kepti Mezgu, žolė nupjauta, gražus oras vakare  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 rugpjūčio 2019 - 18:09

Olaiva, aš tavo picos krosnį pamačius norėjau prisipažint, kad šiemet nieko dar nekepėm.... Skanu tą pica, ale kol prikelia visiems. Paskui mano skrandis nesidžiaugia. Noriu britvoną kokį įsigyti ir ką nors troškinti toje krosnyje. Šiemet mums labai cikloninė kaimynės atiduota tarnauja, net šašlykinę retai kuriam.

Aš mėginimą vakar prasimezgiau iš Woolyš su kašmyru, planavau April pradėti. Ir ką - arba siūlo kito reikia, arba virbalų.Antru atveju - dar vieno mėginuko reiks. Tai ir dingo įkarštis. Nieko nemezgiau, tik skaičiau. Net užmigau po sočių pietų ant suolo kieme beskaitydama...

Atsakyti