As ilindau i ukrainietiska medicini seriala- budintis daktaras vadinas
Nu juokingas toks truputi bet prie mezgimo man eina
Auklė Tulė man nepatiko
. Geriau jau auklė Makfi
. Pati ketinu kurį vakarą pačiūrėt Kapernaumas, lyg Limit rekomendavus, žiūrėjo per Kino pavasarį. Jeigu nematei netyčia, tai koks "The star is born" gal moteriškas, gražiai dainuoja, romantika
. O šiaip nebepamenu nieko. Tiesa, jeigu nematei, tai Šarangės kažkada rekomenduotas Pelikanas Nikostratos fainas, gali su vaikais žiūrėti. ir atostogas gal primins
.
Mes turėjom planą iki Dubrovniko pašaut gal, nes netoli buvom, bet kai pasiskaičiau, kad Kotoras mažai jam kuo nusileidžia, o turistų milijoną kartų daugiau ir parkingas 10 eur val, tai paklausiau savęs, ar man būtina tą pliusiuką užsidėti ir karštyje minioje blaškytis? Atsakymas buvo NE
. Ant Kotoro sienos irgi nelipom. Kiek save prisimenu, tai iš visų suplanuotų atostogų labiausiai patinka neplanuoti momentai. Kaip Madeiroje sustojome kažkokioje aikštelėje piknikavimo nonaminėje, vyras ėjo urvo ieškoti, pro mus plaukė devesys - tieisogine prasme ir aplink lakstė avys - nuostabus jausmas. Čekijoj netyčia radom nuostabią uolą, kuri visai žymi, pasirodo, o mes pro ją važiavom, bet net nežinojom, kad ji ten tokia yra. Buvo gražu. Juodkalnijoj tiesiog važiavom Kotoro įlanka ir stodavom bele kokiuose paplūdimiuose. Vienam pasistatėm mašiną ant jūros kranto, prie pat parduotuvė, apsipirkom, įsitaisėm po palme. Tam paplūdymyje radom daugiausiai įdomių gyvių - nuostabią jūrų žvaigždę, tą raudoną, Patriką
, vyras pagavo rankomis aštuonkojį, dar porą jūros žvaigdžių ne tokių įspūdingų apžiūrėjom, krabiukų nesuskaičiuot. Labiausiai nesinorėjo iš ten išvažiuot, buvom absoliučiai tarp vietinių.... Paskui neberadau savo prekių - paaiškėjo, kad kaip sumokėjom, tai ir išėjom viską palikę
, nuėjusi radau viską parduotuvėj... Bet Plitvica, kokia bebūtų numindžiota, aišku, irgi yra geidžiamų aplankyti objektų sąraše.
Lace - jūs didvyriai be kondicionieriaus važinėtis
.
Terezza, taip, ane?
kaimas kryžkelėj
visai ne mano stilius...
Aga, kažkas tokio. Toks modelis temps į ūgį, priešingai nei dabartinis, pridedantis pločio.
Oi kokia aš pavydelnikė skaitydama apie jūsų keliones pasidarau... Bet mums kažkaip šiemet niekaip nesusiplanuoja.
Megzt noras jau pareina, bet dar vis mezgiminio kampo nesusitvarkiau, o kitur megzt nelabai pripratus. Savaitgalį pasikabinom naujas užuolaidas. Tinka idealiai
Labai esu patenkinta ir vaizdu, ir kokybe, ir pasiuvimu, ir net kaina
Jei kam reikės, galiu drąsiai rekomenduot;)