Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace labai grazi turkine banga ir kojines.  O kojiniu siulai irgi Vincio?

Vincio  :wub: 

Atsakyti

hi, mezgėjos

tik pasigyriau, kad siūlų neperku, ir prisireikė :D

kas mezgė iš Cotton-Wool narplioju.lt? berods qqte, kuri dabar smėlynuose mezga :D ar skalsus siūlas? vidutiniam megzteliui užtektų 8 kamuolėlių?

ogi nuėjau tų kojininių siūlų ieškoti, gal išsirinkau, ale bet negi už siuntimą mokėsi dėl vieno kamuoliuko, nusprendžiau įsimest ir šito :D

Atsakyti

Katukai iš dvigubo? 

Į pvz., įkelta S dydžio megztukas, viengubu iš 157 gramų (t.y. trys su bifkiu).

Šiaip, aš sau dvigubu 8 planavau.

Mėginuką ryte antrą kartą skalbiau. Po tobulo summerio siūlo, man jis vis dar per šiurkštus. Čiupinėjimas kaip lino :) 

Atsakyti

Niuma,  cotton woolo būtwent mėginuką mezgei?

nes rekomenduoja bent du kartus praskalbti, kad atsiskleistų siūlo švelnumas

Atsakyti

Aš mezgiau iš cotton-woolo, šiurkštus ir po daug skalbimų...

Priedas  DSC_4761_medium2.jpeg   190,67KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš mezgu iš viengubo. Tikiuosi 5 užteks. Optimistė galvoja, kad iš dvigubo užteks 10 :). Smagiai mezgasi.

Atsakyti

Aš mezgiau iš cotton-woolo, šiurkštus ir po daug skalbimų...

attachicon.gifDSC_4761_medium2.jpeg

Kiek gi spėji panešioti savo melejoną .

Atsakyti

a. sakote nešvelnus :hmm:

Atsakyti

Olaiva, o tavo ne iš Šilto siūlo kartais tas siūlas? 

Atsakyti

Su sąlyga, kad mezgu (ir tikiuosi užbaigti) šaliką, nusprendžiau, kad man reikia tų specialių vielų skarų/šalių tampymui.  :unsure: Buvau pasišovusi ir tuos putplasčius sudedamus džiovinimui pirkti, bet kažkoks nušvitimas atėjo, kad tam reikalui pas mane puikiai tarnauja plati svečių lova.  :) Tai dabar jaučiuosi sutapiusi 30-40 eurų   :angel_not: 

Pas Vaivą jau po truputį atsėlina paauglystė  :oh: Dar kol kas švelnios apraiškos, bet staiga atsirado labai jau konkreti ir kategoriška nuomonė rūbų klausimu  :oh:​ 

Atsakyti

Lace, tai gerai , kad tik atsėlina, o ne šuoliais :D

nu žodžiu, baigėsi mano apsipirkimas siūlinis. sutaupyta keliolika pinigų. nu nes man reik penktadienį tų kojininių. o jie rašo, kad išsiųst tik per 3 darbo dienas nuo pinigų gavimo. tai kaip ir rizikinga negauti.

eisiu kur nors gyvai pamedžiot :B

Atsakyti

Geros medžioklės!!!

PS niumai kažkaip greit greit išsiuntė.

Atsakyti