Katuk, aš parašiau, kada man reikia, užsakiusi po 2 dienų jau turėjau. Buvo netyčia neįdėjusi 4 kamuoliukų, tai kai parašiau - gavau paštomatu juos dar tą pačią dieną. Kokių tu čia konkrečių kojininių siūlų ieškai? Vėl anytai? ![]()
Lace, smalsu, ką Vaiva pareiškė rūbų klausimais? ![]()
jap. anytai.
sakįė, užsiprašė, kad kažkokia moterėlė numegztų (nesgi marti pasikėlusi
), bet reik parūpint materiolo. o kadangi penktadienį žadu važiuoti, tia norėčiau nuvežt
bo nes mano atmintis tuo klausimu blokuojasi
tai bijau pamiršti
Mano mažajai paauglystė atėjo kaip smūgis. Ir labiausiai ji reiškiasi tuo, kad dukra negali pakęsti dažnai net mano žvilgsnio, nekalbu jau apie bendravimą. Tik retkarčiais koks pragiedrulys ištinka.
Nu vargšė tavo anyta
. Kažin, ar moterėlė tavo siūlų neišbrokys? ![]()
Mano tai šiandien skalbyklė ir džiovyklė pusę dienos suksis, grįžęs po darbų vyras darbo turės lankstyti.
Visai gera namie, kai grįžau "prisigėrus" visa oda ir vidumi saulės, ramybės, teigiamų emocijų
. Šypsena lenda nepaisant nieko. Net daugiau norisi parašyti, užsirašyti pamokas. Tik jau ne telefonu
.
Labas Nea is cotton woolo tik meginuka mezgiau. Sausas toks nemalonus prie ranku pasirode. Bet kad siurkstus nepasakyciau. Turi pukelio. Nu ne kasmyras aisku. Katuk ta narplioju mergaite jei susitarsi ir namo isileis. Netoli tavo darbo gyvena kazkur. Mes gaudom saule paskutines dienas. Rytoj namo jau Vienam mezgjniui pritrukau siulu, gerai kad 2 paemiau.. Dar skaitau Ir vaikstom
Na, nusimegsiu 3 megztinius, tai pasakysiu savo nuomonę kaip ten dėl to švelnumo. Mėginukai man švelnūs pakankamai. Nu ne kašmyras, tai faktas. Kaina irgi ne kašmyro
.
Kažkaip Lace jūrbanginė ir kojinės sukirbino užmigdytą drakoną... reik kreiptis pas Vinčį siūlų...
Einu maikučių gamint😶
Katukai, mėginukai, ir iš cotonwoolo, ir dubliuojant su šilku. Su šilku jausmas idealiausias, vasarinis variantas, nes sustabdo jo bėgimą. O kadangi vienam mėginuky buvo ir dvigubas cotonwoolas, tai ryte pakartojau skalbimą.
Va, qqtė teisingai įvardino-kimbantis jis ![]()
Identiškos spalvos šilkui kiekio negavau, bet mixas bus tai, ko norėjau- pagyvint šilko spalvą (antras nuo apačios derinys). Violetinės mano garderobe nebuvo.... iki šiol.....
IMG_20190813_070400_865.jpg 164,09KB
0 Parsiųsta kartų
Atskirai
IMG_20190813_070400_866.jpg 84,47KB
0 Parsiųsta kartų
o viršutinė dalis gal iš plum spalvos?
Oj ne, Plum žymiai šviesenė. Čia Passion Flower
Aš prie jos Plum ėmiau, nes tamsios tik 5 vnt gavau. Nesižudysiu viengubu. Man per plonas
Lace, smalsu, ką Vaiva pareiškė rūbų klausimais?
Pirmas rimtas pareiškimas, kad jinai nori Vans sportbačių ir tinka tik bordiniai
Paskui Akropolyje užmatė tokį mano akiai pobaisį megztuką, kurio taip reikėjo, kad net pasirašė už sutartą įkainį plauti indus ir tą megztuką užsidirbti.
Dar kategoriška nuomonė, kad mėlyni džinsai yra negražu...